Noe digg til helgen

BROWNIES & IS

Hvor digg ser ikke dette ut? Snart er det helg, og jeg tenkte å inspirere med litt fristende helgekos. Dette er alt annet enn sunt, men det er bare til å innrømme at ingenting slår en saftig brownies som ikke er sunnifisert. Denne er så god! Perfekt å servere til søndag, enten det er i forbindelse med valentines eller morsdagen.

Til browniesen trenger du:

200 g kokesjokolade 200 g smør  4 dl sukker  4 egg  3 dl hvetemel  2 ts bakepulver

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt smøret, brekk opp sjokoladen og tilsett i gryta sammen med smøret. Så rører du sammen egg og sukker i en bakebolle for seg selv, før du blander i den avkjølte blandingen med smør og sjokolade. Ha i hvetemel og bakepulver, rør deigen jevn. Så tar du kaken i ønsket form. Jeg stekte den i cirka 25 minutter, dette fordi jeg gjerne ville ha kaken seig inni. Vil du ha den helt gjennomstekt, kan du nok la den stå i 35 minutter.

La avkjøle seg litt, strø over melis og server med is. Håper det smaker ♥

18 kommentarer på “Noe digg til helgen

 1. Caroline skriver:

  Den tror jeg, jeg skal lage til mamma på søndag ! Hvor stor er formen og hva slags form brukte du ? Kan man bruke stekepanne eller må man doble oppskriften da ? <3

 2. Lise skriver:

  Hei vakre 🙂
  Det så veldig godt ut:)
  Har du gitt opp sukkerinntaket? Du skrev på bloggen at du skulle slutte med sukker en periode. Hva skjedde?

 3. Charlotte Tunes skriver:

  O M G! Jeg sitter her med noen usle brødskiver, og så kommer de lekre bildene der… Herregud, nå vet jeg i allefall hva jeg skal lage i morgen, haha!! 😀 Takk for at du frister meg med altfor mye godt hele tiden, hihi! Ha en nydelig fredag <3

 4. Kristine skriver:

  Hei Kristina!
  Jeg bare lurer på en ting: er du opptatt av å telle kalorier? Og får du dårlig samvittighet hvis du spiser noe usunt i ukedagene dersom du ikke har trent osv? 🙂

 5. Celina skriver:

  Setter SKIKKELIG stor pris på at du deler helt vanlige oppskrifter som inneholder sukker uten at du setter et fokus på at det er så ekstremt «usunt»! Jeg får alltid dårlig samvittighet etter å ha spist diverse ting, spesielt de gangene jeg går inn på forskjellige blogger og ALT skal være drit sunt. På bloggen din kan man bare slappe av, nyte livet, og lage en brownies i ny og ne uten å føle at det gjør noe. Takk for det <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *