you're not like a regular mom

YOU’RE A COOL MOM

Til søndag er det både morsdag og valentinesday, litt koselig at begge deler havnet på samme dag syns jeg Jeg reiser bort i helgen, og rekker derfor ikke stelle i stand noe til mamma før jeg er hjemme igjen. Så derfor fikk hun en fin blomsterbukett av meg i dag 🙂 Alltid kjekt å gjøre litt ekstra stas på slike dager syns jeg, selv om jeg er veldig opptatt av å vise de rundt meg at jeg setter pris på de alle dager i året. Det er viktig å ta vare på de man er glad i! Mamma stiller alltid opp for meg, og gjør alt for at meg og min lillebror skal ha det fint. I tillegg er hun over gjennomsnittet interessert i det jeg driver med, støtter opp, motiverer meg og engasjerer seg ordentlig i businessen min. Det settes stor pris på!

8 kommentarer på “you're not like a regular mom

  1. Caritha skriver:

    Koselig å vise at man setter pris på de rundt seg. Er i praksis på en barneskole for tiden, og de lagde morsdagskort i dag 🙂

  2. Charlotte Tunes skriver:

    Åå, så herlig! Nydelig blomster også 🙂 Alltid kjekt å vise litt ekstra glede og gavmildhet mot mennesker man er glad i! Ha en fin kveld videre, fine deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *