sendt fra himmelen

What a crazy day! I dag har jeg løpt rundt mellom jobb, møter og nedpakking av leiligheten. Eller, rettere sagt –  sortering, rydding og kasting av unødvendige ting som har hopet seg opp her de siste to årene. Utrolig hvor mye som samler seg opp altså! Jeg er jo egentlig et veldig ryddig menneske, men inne i skapene? Hjelp! Åpner du de opp, er det en relativt stor sjanse for at noe faller ut og du får det i hodet. Mofar sa alltid at folk burde bruke hjelm når de åpnet skapene mine, og jeg kan ikke gjøre annet enn å si meg helt enig… Haha! Visning har jeg også vært på i ettermiddag, men nok en gang falt den ikke i smak. Blir like skuffa hver gang, jeg er jo så gira på at drømmeleiligheten skal komme som sendt fra himmelen 😉 Den som venter får se….. I kveld er det dyna i sofaen og film for alle penga, koser meg! Hvordan har dagen din vært?

TODAYS LOOK

Gina Tricot: jakke og genser – Acne: jeans – Bianco: sko, Céline: veske, Valentino: solbriller

28 kommentarer på “sendt fra himmelen

 1. Trudebr skriver:

  Åååh, girlcrush! Du ser råflott ut 😀 håper du har hatt en superfin dag og at drømmeleiligheten dukker opp <3
  God klem!

 2. Cecilie skriver:

  Så kjedelig at du ikke finner en leilighet du liker! men kanskje du kan få noen til å pusse opp for deg hvis prisen er grei?

 3. tisselussa skriver:

  Fin du er! Men hyyl.. på storien din nå, bildet med hunden din (omo?).. du har glemt å lukke kjøkkenskuffen i bakgrunnen! *rivår mæ i håååret* 😂

 4. Anonym skriver:

  Jeg er veldig nysgjerrig på hvilke krav du har til leiligheten, siden ikke èn har falt i smak på så mange måneder?:P Kan du lage et innlegg om «boligkravene» dine?:)

 5. Anonym skriver:

  Hei! Ofte stopper kommentarene mine i spamfilteret ditt, hvorfor det? skjer spesielt ofte når jeg kommenterer fra skolenettverket mitt eller andre offentlige nettverk, har det en sammenheng? Fint antrekk 🙂

 6. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Jeg har vært på markedet i tre måneder, ikke særlig lenge med tanke på hvilken prisklasse jeg skal kjøpe i 🙂

 7. Elisabeth skriver:

  Hei😀 Jeg vet det er lettere sagt enn gjort,men jeg tror når du slutter å stresse ang leilighet, da dukker den perfekte opp😊👍🏻 jeg har funne ut at dette gjelder generelt alt i livet, stresser en med noe, da skjer det bare ikkje, «glemmer» du det litt, så BAM kommer den perfekte leiligheta valsende inn i livet ditt skal du se👍🏻 ellers ha en NYDELIG dag!😀

 8. Charlotte Tunes skriver:

  Åå, nyyydelig! Er ikke bare bare med leilighetskjøp. Man vil jo finne den helt rette før man byr – og det er ikke alltid like lett. Jeg og samboeren var vell på 3-4 visninger og så fant vi den rette. Vi klarte med en veldig liiiiten margin å vinne budrunden – pjuuh! Men for en deilig følelse! Håper virkelig det skjer for deg også snart <3 Stor klem!

 9. Malin skriver:

  Det er helt sykt hvor mye som kan samle seg opp. Da jeg var på utveksling i fire måneder, hadde jeg plass til 56kg hjem igjen. Selv om jeg hev alt som var slitt + gav vekk litt klær og ting, reiste jeg hjem med 54kg bagasje. Aner ikke hvor alt kommer fra hahaha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *