Min oppskrift på et godt liv

Teksten over er uten tvil et av mine mottoer. Fordi det er så sant! Uansett hva man gjør her i livet, eller hvordan man har det – så må man alltid se fremover. Alltid! Det er ikke alltid livet leker seg og er en morsom karusell som man digger å være på, men når ting føles tungt så må man til slutt børste av seg støvet og se fremover 🙂 En negativ tankegang vil aldri få deg dit du ønsker å være. Positivitet avler positivitet, som igjen til slutt vil gjøre at du får det bedre. Et av de mest stilte spørsmålene jeg har på bloggen, er spørsmål om hvordan jeg alltid kan være så glad. Vel, jeg mener at hvis du steller deg greit til i hverdagen, har det fint med venner og familie, liker jobben du går til om morgenen og omringer deg med mennesker som løfter deg opp – så er dette oppskriften på å ha et lykkelig liv. Simple as that! Ønsker deg en strålende start på onsdagen

21 kommentarer på “Min oppskrift på et godt liv

 1. Sara skriver:

  Hei! Haha skulle bare si at jeg i går testet ut WOD’n du tipset om på lørdag, og at jeg i dag nesten ikke klarer å gå 😂 takk for tips!

 2. Kaja skriver:

  Hei Kristina:) skulle veldig gjerne ha ett litt utdypende innlegg her på bloggen om dine mål og fremtidsplaner. Med tanke på jobb/blogg. Har du noen mål? Hva er det som driver deg på en måte, og hva tror du skal til for å virkelig lykkes? Du virker som en veldig reflektert og hardtarbeidende person, derfor hadde det vært så interessant å høre hva som driver deg, og hva som er målet ditt:) mvh Kaja

 3. laban skriver:

  Prøv å lære deg forskjellen på thEn og thAn, så blir det enda bedre.
  Du må også gjerne nevne at det er et Martin Luther King jr-sitat.

 4. Christine skriver:

  Har du et godt gladtips til meg,Kristina? (Selv om du har kommet med tips allerede) Jeg har det så vanskelig og trist om dagen. Jeg har kommet til at jeg må avslutte forholdet til kjæresten. Hvis jeg skal tenke på fremtiden er det ingen vei utenom. Men jeg har så problemer med å gi slipp på gladfølelsen jeg ofte har sammen med han.
  Men jeg gråter mer enn jeg er glad sammen med han dessverre. Tips til hvordan jeg skal «hoppe i det?» :-/ Klem

 5. Kristina Andersen skriver:

  Christine: Huff Christine, brudd er det verste i verden. Jeg er kanskje den dårligste til å svare her, for etter mitt siste «brudd» gikk jeg helt i bakken :/ Mitt beste råd er å tenke på fremtiden, ta valg som føles riktig for deg og SE FREMOVER. Ikke vær for mye alene, bruk tiden med venner, familie og bruk tiden på ting som gjør deg glad. Masse lykke til, sender deg verdens største klem <3

 6. Thea skriver:

  Digger bloggen din og deg! Du er pen og bloggen din oser positivitet.
  Jeg har startet en blogg selv. Den handler for det meste om hvordan det er å ha det vanskelig. Hvordan det ikke er så lett å ha utføre de flotte og enkle tipsene du skriver om.
  https://painnsiden.wordpress.com
  mvh, Thea

 7. Anonym skriver:

  Heisann! Vet at du nylig sluttet å snuse, så lurt på om du kunne dele dine beste tips for å klare å slutte 🙂 hadde vært til stor hjelp!

 8. Tina Marie skriver:

  Du er virkelig en inspirasjon på alle mulige måter! Disse tipsene er vel oppskriften på alles drøm? Å ha det bra i hverdagen! Jeg er selv en positiv person, alltid vært! Jeg er nok mer flink til å putte på en maske å få alle rundt meg til å ha det bra, men ikke like flink til å passe på at jeg selv har det bra! Noe jeg skal bli bedre på 😀 Håper på å få gleden fra innsiden og ut slik som du har!
  Du inspirerte meg til å begynne å blogge, startet for noen dager siden! Takker deg for det, gleder meg til å følge deg videre 😀
  Hvilket kamera bruker du ? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *