Nedtellingen har startet

ENJOYING A NIGHT WITH MY BESTIE

En koselig kveld med bestevenninna  – det er så digg det! I går fikk jeg og Hilde bestilt flybiletter inn til Oslo, for tenk nå er det kun 11 dager til vi flyr avgårde til Miami! Det skal bli helt magisk, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Denne ferien kommer til å bli livets ferie! Det er liksom ikke hver gang man får oppleve Miami, Mexico, Jamaica og flere steder i Karibien på samme tur. Vi skal storkose oss, og det blir ekstra gøy å ta dere med i kofferten 🙂 Wiiiihi! Elve dager igjen til tur betyr også at det er bare er under 10 dager til jeg må flytte ut av leiligheten, og i dag ble jeg så lei meg av tanken på det at jeg begynte å grine. Er det muuulig? Hehe, syns litt synd i meg selv da! Men det er litt trist å flytte fra min fine leilighet som jeg har hatt i snart tre fantastiske år. Og så blir det mildt sagt litt ekstra stusselig og vondt av tanken på at jeg ikke har fått kjøpt noe nytt enda… Livet føles litt sånn halvveis for tiden på grunn av nettopp dette, men jeg satser på at det kommer en stor opptur og en skamrå leilighet til salgs snart. Gleder å tenke positivt, si! Og der er jeg heldigvis god 😀

47 kommentarer på “Nedtellingen har startet

 1. Maren skriver:

  Miami, høres fantastisk ut:). Sikker på at du finner deg ei fin leilighet snart:). Ønsker deg en koselig tirsdag videre:):).

 2. anja skriver:

  Det der kommer til å bli en helt utrolig fantastisk ferie, ganske misunnelig! Flotte steder med flotte mennesker og godt vær, god stemning! kan det bli bedre?!!
  Jeg kjenner meg kjempe godt igjen i det du skriver ang leilighet og flytting. Jeg flyttet som du kanskje vet for ikke så lenge siden, men da vi solgte hadde ikke jeg noen sted å flytte heller (unntatt hjem til mamma og pappa). men en søndag dro jeg på visning, sikkert den 30 leiligheten jeg så på, og da jeg kom inn skjønte jeg at denne blir min (og ja, har kjent den følelsen før), men denne gangen gikk det og nå sitter jeg i min lille søte leilighet! Det ordnet seg, og det ordner seg for deg også. Da vet du i hvert fall hva du kan kjøpe for, og det er jo tryggere økonomisk å kjøpe etter salg. Jeg krysser fingrene for deg, og jeg er sikkert på det går fint! lover.
  Imellomtiden kos deg med flere gode kvelder og FERIE!! klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Kristina Andersen skriver:

  Ida: Dresscode er akkurat slikt du vil 🙂 Bortsett fra Capteins Dinner, da er det gallamiddag og man går i fine kjoler / antrekk 🙂

 4. Kristina Andersen skriver:

  Celina Stamper: Hei Celina! Disse bildene er tatt med Canon 6 d, med et Canon EF 17-40 mm f/4L USM objektiv 🙂 Anbefales, vidvinkelen er HELT RÅ!

 5. Kristina Andersen skriver:

  anja: Ikke barebare med flytting, nei.. Pjuuuh! Men sant som du sier Anja, det ordner seg 😀 Det gjør det jo alltid! Gleder meg til å finne min nye perle 🙂 God klem til deg, du er så snill og god <3

 6. Emilie skriver:

  Du har ikke sikkert nevnt hvilket cruise, men jeg var på Royal C. våren 2014 i Haitii, Mexico, Jamaica og Grand Caynon. En opplevelse for livet, uten tvil 🙂
  GLED deg, skulle gjerne opplevd den turen om igjen <3

 7. Victoria skriver:

  Hvilket skip reiser dere med? Hvis det er Independence of the Seas er kapteinen norsk 🙂 Var på cruise med den i karibien i fjor og det var litt stas å møte han. Ruta vår var Cayman Islands, Jamaica og Haiti. Veldig bra 🙂
  Reiser til Florida i natt, blir der i mange uker. Hadde vært moro å truffet på deg i Fort Lauderdale 🙂 Jeg er godt kjent, har bodd der og drar ned flere mnd i året.

 8. Anonym skriver:

  Nå du finner deg ny leilighet trenger du noen store kule bilder! Du burde sjekke ut Haavik Rammer og Kunst i skippergata 21 i sentrum 😀 😀

 9. Kristin skriver:

  Hei 🙂 Kan du lage et oppdatert innlegg om din hudpleierutine? Vet du fortsatt bruker hudpleieserien Elixir, men i og med at du kommenterte her en dag at du hadde byttet ut litt kremer osv! 🙂

 10. Kristina Andersen skriver:

  Victoria: Vi reiser med Allure Of The Seas 🙂 God tur til Florida, Victoria! Så heldig du er som skal bli så lenge 😀

 11. Kathrine skriver:

  Hei! Så gøy med cruise, reiser selv på samme ruten, bare litt tidligere! Hadde vært gøy om du skrev litt(enten her eller i et innlegg) om hvilke aktiviteter/utflukter dere har bestilt osv! Hilsen en som også gleder seg masse til ferie:)

 12. Hanna skriver:

  Hei, Kristina.
  Reiseruten deres høres fantastisk ut 😀 Hva tenker du om Zika viruset? Samboeren min og jeg skal til Mexico i juni, men jeg er så usikker på om jeg skal bestille hotell nå Pga dette.
  Klem fra Hanna

 13. Thea skriver:

  åå så gøy! Dere er heldige som får dra på tur 😀
  over til noe litt annet! Sofaen på bildene, er det en KIVIK fra IKEA? i såfall hva heter fargen på trekket? Har nemlig den sofaen selv, og ønsker å bytte trekk! haha..
  Stor klem

 14. Tonje skriver:

  Kor e stovebordet/borda fra? Og veit du prisen? 😀
  Har lenge vert på utkikk etter nytt, men finn liksom ikkje det perfekte.. Men det der var fint!
  De må ha god tur, og du må ha lykke til med leiligheits kjøp og flytting! 😀

 15. Forskjell på folk skriver:

  Ikke lenge siden du avbestilte Thailand-turen du og Ida hadde bestilt,grunnet at du var så stresset pga at du ikke hadde funnet deg en ny leilighet….knappe 2mnd etter skal du på nye eventyr,i samme situasjon nå som når du og ida skulle dra……. forskjell på folk si!:)

 16. Kristina Andersen skriver:

  Forskjell på folk: Forskjell på situasjoner, si! Dette er en jobbreise, turen med Ida var en vennetur uten forpliktelser. Jeg vet ikke med deg, men jeg lar aldri livssituasjoner påvirke jobber jeg er booket til 🙂

 17. Astrid skriver:

  HÆÆ, 3år?! Følte du «akuratt» flyttet inn. Hvor blir tiden av! Nå har jeg seriøst fulgt deg og bloggen din så lenge at du og jeg er bestevenner, sånn seriøst. Bare at jeg vet det meste om deg og du ingenting om meg!🙈

 18. Hanne Mjåseth skriver:

  Åh, så mange plasser du skal til 😀 Heldig!!
  Jeg og søsteren min har tenkt å dra til Miami i mai, så er jo bare supert for oss at du drar dit før oss! Så kan du komme med tips 😀

 19. Hanna skriver:

  Hei, Kristina.
  Reiseruten deres høres fantastisk ut 😀 Hva tenker du om Zika viruset? Samboeren min og jeg skal til Mexico i juni, men jeg er så usikker på om jeg skal bestille hotell nå Pga dette.
  Klem fra Hanna

 20. Anonym skriver:

  hei 🙂
  Kan du lage innlegg om Milo? Hvilken rase han er, hvor gammel han er, rare ting han gjør, bilder/video av ting han gjør, vaner han har etc. Morsomt å se/lese om kjæledyrenes personligheter også 🙂

 21. Emma Hulleberg skriver:

  god tur fina <3 hva med å finne deg en leilighet du liker (ikke elsker da det ser ut til å være vanskelig) også pusse den opp slik du ønsker? Eller kanskje d r planen, vet ikke jeg, men et lite tips bare 🙂 God helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *