Frisk start på uka

HEALTHY LUNCH BOWL

Dagens lunsj etter trening ble denne herlige festen av en lunsj. Digg å starte mandagen så friskt! I bunnen av lunsjbollen min finner du cottage cheese, og over har jeg to beger med yoplait vanilje 0% yoghurt. Disse to meieriproduktene sammen syns jeg er så digg! Over har jeg toppet med banan, jordbær, kiwi og noen flak kokos. Yuuuums!

I dag fikk jeg forresten endelig kjøpt meg nytt GoPro kamera, og var så fornøyd at jeg dro rett på trening for å lage video til dere. Og hva skjer? Kamera ville plutselig ikke slå seg på, til tross for at det var helt ladet opp når jeg dro hjemmefra. Noen av dere som aner hva det kan være? Kjipern hvis jeg har klart å ødelegge det etter bare noen timer… Kremt! Satser på at det løser seg, jeg var jo så gira på å bli dronningen av gode videoer nå. Geir, get ready sier jeg bare! Haha.. Håper mandagen din er fin

20 kommentarer på “Frisk start på uka

 1. Monica skriver:

  ååå jeg ser virkelig frem til dine videoer! jeg bare elsker hvordan du stråler og ler gjennom videoene – og geir og din bror..er det mulig å ha bedre videopartnere hahahh

 2. Trude skriver:

  Hei Kristina 🙂
  Lunchen din så supergod ut, tror jeg må prøve det samme selv i morgen!
  Men lurte på en ting, hvor kjøper du kokkosflakene? Finner de ingen steder, men føler jeg har lett over alt.

 3. Ingvild skriver:

  Hei kristina!
  Jeg lurer på hvilken tørrsjampo du vil anbefale? Tidligere har du tipset både om Jan Thomas og Kardashian sine produkter. 🙂

 4. LisaLDN skriver:

  Hmm, har GoPro sjølv, og har opplevd at det kan gå tomt for batteri når det ikkje er i bruk..
  Men har aldri opplevd at det ikkje skrur seg på når det nettopp er lada. Håper det står noke om det i bruksamvisningen 🙂

 5. O skriver:

  Hei! Jeg vil bare si at jeg digger bloggen din. Har fulgt deg siden dag en og synes du er ei super jente som virkelig inspirerer. Men du ønsker litt konstruktiv kritikk. Jeg synes inleggene dine i de siste har blitt litt like. Ikke misforstå, du er en av mine favorittbloggere, men hva med å variere inleggene litt? Kanskje være litt mer personlig. Jeg elsker når du lager videoblogger, og jeg dør av latter når du lager video med brorer din! Hva med en spørsmålsrude på video? Stå på videre Kristina! ♥️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *