Kardashian House Tour

Åh, disse bildene kom jeg over når Khloe delte de på sin facebook side – og jeg må bare dele de videre med dere. Velkommen hjem til Kourtney og Khloe i solfylte California! Her snakker vi skikkelig drømmehjem, jeg skulle lett overtatt de begge og levd ut drømmen i magiske USA 🙂 Vi ser jo forsåvidt hjemmene deres i serien, men likevel følte jeg det var mye jeg ikke hadde fått med meg her. Så da tenkte jeg å dele bildene med dere, det er jo litt gøy å se!

Bildekilde: Architectural Digest

17 kommentarer på “Kardashian House Tour

 1. Mari skriver:

  Hei 🙂 kanskje ikke et helt passende innlegg å spørre deg om dette men jeg sliter veldig med å finne gode sportsbh’er og lurte på om du hadde noen gode å anbefale. Jeg trodde jeg hadde treffe blink her med noen jeg kjøpte på H&M men etter litt bruk holder boobsa på å falle ut mens jeg trener 🙈 Haha det er litt flaut å måtte gå å rette på den under hele treningen.

 2. LisaLDN skriver:

  Åååh, kjenner eg får vondt inni meg av misunnelse – har so sjukt lyst på eit stort og flott hus i solfylte Cali! Visste forresten ikkje at dei budde sammen? Ligger litt bak på serien, hehe.

 3. Charlotte Tunes skriver:

  herreguuuud, den garderoben da?! Ble nesten litt smådårlig av misunnelse, haha! Men samtidig er jeg litt glad for at jeg ikke har så mye penger, det hadde rett og slett klikket for meg :-p Haha!! Håper du har en strålende søndag, fine deg 😀

 4. Kristina skriver:

  Jeg var på besøk i nabohuset til kylie i høst, og skal tilbake i juni. Det er en verdensberømt fotograf (Jim Jordan som bor der) 🙂 cathlyn jenner syklet forbi oss også, litt av en opplevelse 🙂 elsker Los Angeles jeg 🙂 🙂

 5. Kristina Andersen skriver:

  Elena: Jeg går egentlig litt over alt, Filadelfia og Betania blant annet. Men nå er Intro kommet til Kristiansand, så blir nok å gå der mest fremover 🙂

 6. Karoline skriver:

  Jeg husker du sa du hadde lyst til å dra til LA for tre-fire måneder, og jeg sier bare, vær så snill; GJØR DET!
  Bodd i Cali i ett år nå, jeg elsker det. Skal i utgangspunktet bare være her i tre år (bachelor), men vet allerede nå at jeg skal ta masteren min her også!
  Bare sier det (Jeg er ingen Kardashian fan), men roomiesen min har møtt og tatt bilde med både Kendall Jenner og Kourtney Kardashian, på helt tilfeldig cafébesøk i LA 😀 hehe!

 7. Tove skriver:

  Hei 🙂
  Så absolutt stilfulle hjem Kardashian familien har, en drøm :). Alt av interiør står i stil, ingen tvil om det. Jeg ser på programmet til The Kardashian og selv om de lever et helt annet liv enn oss, så er det gøy å se programmet.
  Du er jo veldig glad i interiør ( har lagt merke til det på alle de flotte bildene du har lagt ut fra leiligheten du bor i / bodde i, vet ikke om du har flyttet ennå ).
  Så her er et spørsmål og som jeg håper du kan hjelpe med;
  Hvordan lage et stilig Walk-In Closet? Jeg har en liten bod i leiligheten min som jeg ønsker å gjøre om til et Walk-In Closet:). Har du noen gode tips å dele, så setter jeg pris på det 🙂
  Mvh Tove

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *