Herlig helg

For en helg dette har vært 🙂 Jeg har virkelig storkost meg! Denne søndagen har også vært fin, med mye på planen 🙂 Dagen startet på møte sammen med Marianne, før jeg tok turen til min eldre venn som jeg besøker en gang i uka. Det var så koselig å se han igjen, og det gjør så godt i hjertet vært eneste gang jeg har vært der! Minn meg på at jeg må fortelle dere litt mer om jobben min som frivillig til uken, alright? Det går helt i glemmeboka, men jeg må få til å fortelle dere litt om det! Kvelden har jeg brukt sammen med familien hjemme hos mommo, som hadde bakt fastelavensboller til oss. Jeg klarte (ikke overraskende..) å dytte ned fem hveteboller med krem, så jeg sier meg strålende fornøyd med egen innsats! Haha..

Hvordan har helgen din vært?

BikBok: poncho og bukse – Bianco: sko – Michael Kors: klokke – YSL: veske

19 kommentarer på “Herlig helg

 1. Linda Johansen skriver:

  Åh. Fine deg!
  Jeg har lest bloggen din i perioder, men nå klikker jeg meg inn flere ganger daglig. Blir alltid så glad for å se hva du skriver om. Er selv veldig interessert i trening og blir super glad når det dukker opp oppskrifter og treningsøkter på bloggen din. Fortsett med dette! Vil gjerne lese om dine mål for 2016 🙂 Elsker å få inspirasjon fra andre. Håper du har hatt en super helg og at du får en super sprek treningsuke 🙂
  – Linda

 2. Kristin skriver:

  Hei 🙂 Jeg var hos en hudpleier forrige uke, og ble anbefalt hudpleieserien Elixir! Det ble jeg glad for, i og med at jeg har hatt lyst til å teste det etter din anbefaling 🙂 Men – jeg ble tipset å bruke «GREEN TEA SPF 30» som både dagkrem og nattkrem, etter at vi kom frem til at jeg har sensitiv og VELDIG tørr hud! Men jeg føler ikke at den gir noe som helst fuktighet, og etter å ha lest om den på nettsiden til Elixir er det jo ikke mye fokus på fuktighet heller.. Derfor tenkte jeg å kanskje teste «NIACTIL 4 %», og lurer på hvilke erfaringer du har med den i forhold til fuktighet? Jeg har så tørr hud at jeg får tørre partier og flasser på enkelte områder! Er det da en krem du kan anbefale? 🙂 Klem

 3. Anonym skriver:

  Haha, jeg tenkte senest for et par timer siden da vi satt og spiste fastelavensboller at uansett hvor godt det er, hvem klarer å spise mer enn én av disse?! Så kommer du med FEM, hahaha:D

 4. Charlotte Tunes skriver:

  Åå, jeg vil gjerne høre mer om det fivillige arbeidet du gjør! Fantastisk Kristina – du er godhjertet du <3 Håper helgen har behandlet deg bra 🙂 Jeg har også dyttet ned et stort antrall boller i dag, så du er ikke alene der, haha!!

 5. Kristine skriver:

  Hjalp å høre at det ikke bare var meg som har overspist meg på fasterlavensboller hehe… Godt det bare en fasterlaven en gang i året 😉

 6. Maria skriver:

  Så godt å høre at du har hatt ei fin helg! Hva har du gjort i helga? Gleder meg til å høre om frivillig-jobben. Du er god. Klem

 7. Anonym skriver:

  Så fin du er 🙂 Og du – tusentakk for tipset om tv-serien ‘the fosters’. Den er såå nydelig! (og ikke minst spennende). Har selv vokst opp med fostersøsken og synes det kom så godt fram i serien hvor fint det kan være!:-) Ha en fin uke, Kristina!

 8. anja skriver:

  Fastelavnens boller er ikke feil. Mamma hadde bakt, men kom meg ikke innom på veien hjem fra fjellet. Helgen var helt strålende, på Beitostølen med gode venner, vin, alpint i strålende sol og koselig hyttestemning. Men nå blir det lenge til jeg åpner en øl eller vin, gleder meg faktisk til denne uken, ny frisk start!
  Ha en god start på uken. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 9. Kristina Andersen skriver:

  charlottetunes: Tusen takk Charlotte! Og godt vi er flere som er overspist på boller :p Haha.. Er jo så aaaalt for godt!

 10. Kristina Andersen skriver:

  anja: Så deilig Anja! Beitostølen ser SÅ fint ut, jeg må få kommet meg dit en gang jeg også 🙂 Ønsker deg en super uke <3 Klem tilbake!

 11. Kristina Andersen skriver:

  Linda Johansen: Så snill du er Linda! Tusen takk for fine ord <3 Jeg skal prøve å få til et slikt innlegg 🙂 Klem

 12. Kristina Andersen skriver:

  Kristin: Jeg bruker Niactil, og er veldig fornøyd med den! 🙂 Men jeg bruker den nå som er serum, og har en dagkrem/solkrem over igjen. ULTRADEFENSE SPF 30 heter den, og seriøst – you need to try it! Den er amazing.

 13. cathrine skriver:

  Hei Kristina 🙂
  Jeg vurderer å kjøpe den vesken i sort, eller Chain Louise fra LV. Tror den der rommer en del mer, og lurer bare på om du får plass i vesken til Cèline solbrillene med etui? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *