Tre gode venner

SØNDAGSTUR

Åh, du deilige søndag! Hva er vel bedre enn å snøre på seg joggeskoene og legge på langtur med en god venninne? I dag trasket jeg, Maren og Milo rundt i Baneheia i en liten evighet, og som vi koste oss! Det fristet ikke særlig mye å dra på trening når været var så digg ute, så da ble det heller en skikkelig langtur utendørs i godt selskap 🙂 Angrer egentlig litt på at vi ikke tok med oss termos med kakao og rigget sammen et bål – men det får vi ta neste gang! Nå skal jeg pakke meg under teppet, skrive ferdig et sykt bra filmtips til dere som kommer i kveld og lage deilig pizza etterpå. Kosesøndagen sin det!

6 kommentarer

 1. Så koselig! 🙂

 2. Kristina Andersen

  Eirin: Veldig <3 Håper du har en fin kveld Eirin!

 3. slankerinna

  Oppskriften på en deilig søndag. Flotte bilder

 4. Kristina Andersen

  slankerinna: Tusen takk! 😀

 5. Så utrolig fine bilder.Fine Milo.

 6. Kristina Andersen

  Anonym: Jaa, han er så skjønn 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *