Søndagsfilmen

Søndag = tid for nytt filmtips. Denne så jeg sammen med Nina i går etter tips fra Hilde, og virkelig – denne må dere sette opp på listen over filmer du må få med deg. Den er helt rå! Selv om dette er en spennende film om boksing og tøffe gutter, må du forberede deg på triste scener og mye fustrasjon. Jeg griner sjeldent av filmer, men tårene strømmet så på meg i går at jeg var helt hoven i ansiktet når filmen var ferdig. Hva da engasjert? Haha.. Nei, denne må du love meg å se!

pics: pintrest & southpaw

Soutpaw er en sykt spennende dramafilm, og med Jake Gyllenhaal i hovedrollen kan ting liksom ikke slå feil. I filmen spiller han Billy Hope, som har gjort seg en storslått karriere via sin jobb som proffbokser. Billy hadde en hard barndon, rett fra gata og oppvokst på barnehjem. Men likevel snudde ting seg, og nå har han alt. En nydelig kone, verdens skjønneste datter, et hus de fleste bare kan drømme om, en jobb han digger og et lykkelig liv med de han elsker. Kjekkasen er ubeseiret som boksemester, men en dag smeller det. Billy kommer i krangel med en bokserival, og i slosskampen skjer det en hjerteskjærende ulykke som fører til at bokseren som hadde alt, mistet alt han har å leve for. Billy havner tilbake der han kom fra, fattig og på gata – uten foreldrerett til datteren sin. En dag får han tilbud om en storkamp han ikke kan si nei til, en kamp mot gangsteren som gjorde at han mistet alt. Vil han klare å trene seg opp til den store kampen, og få tilbake sitt gamle liv?

11 kommentarer på “Søndagsfilmen

  1. Malene skriver:

    Den filmen er kjempebra 🙂 jeg har et tips til deg også, Begin Again, den er utrolig varm og god 🙂
    Ha en fin søndag videre <3

  2. Anonym skriver:

    Den er kjempe bra! Jeg grein jevnt gjennom hele filmen. Hjalp ikke på at jeg hadde vært ute dagen før og da er det emosjonelle følelseslivet mitt som en berg og dal bane og jeg griner av alt 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *