God morgen

<3 YOU SUNDAY

Her i hus nyter jeg en avslappende søndagsmorgen, mens jeg venter på at lillebror skal komme med frokost. Fordelen med at han endelig har både lappen og bil – jeg ringer, han bringer. Haha! I går hadde jeg en superfin kveld hos min beste Nina, vi spiste god mat og maste hull i hodene på hverandre i syv timer. Er nesten sliten i snakketøyet i dag ass! Denne søndagen skal brukes godt, først tenkte jeg å få unnagjort litt jobb, før det blir en liten tur på trening og så bare sofakos resten av kvelden. Planen er å lage hjemmebakt pizza, kjøpe inn masse digg og bare kose meg med serie. Det skal bli digg! Hva er planen din for dagen? Nyt den slik du ønsker, og lad godt opp til en ny uke ♥ Vi sees igjen senere!

11 kommentarer

 1. Emelie Karlsson

  Hjemmelaget pizza er godt, kos deg i dag 🙂

 2. sofienyg

  Ha en fin søndag<3

 3. Hanne Mjåseth

  For en deilig søndag <3 Her snør det ute, så i dag blir det skikkelig innedag med serier og snacks 🙂 Kos deg, fine!

 4. sceneteppe

  Så herlig!

 5. Caroline

  Kjempe fine bilder! God søndag til deg!:)

 6. Kristina Andersen

  Hanne Mjåseth: Herlig! Kos deg søta 😀

 7. Kristina Andersen

  Caroline: God søndag til deg også Caroline <3

 8. du er den herligste personen jeg vet om! du sprer så mye glede og jeg blir så glad av å lese bloggen din og snapchattene dine❤️

 9. Hei! hvor er de fine putetrekkene fra ? 🙂

  Ha en fin kveld! 🙂

 10. Kristina Andersen

  Marte: Så god du er! Takk for koselig kommentar Martemor <3

 11. Kristina Andersen

  Malin: LExinton <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *