Kakefest og krangel

Alright, da har jeg mekket sammen en videoblogg jeg egentlig hadde bestemt meg for at aldri skulle få se dagens lys. Grunnene til det er mange, haha! Sminke på genseren, jeg ser helt rar ut, hår som burde vært vasket for to dager siden og en lillebror som mildt sagt var i det kranglete humøret. Men, av ti minutters opptak klarte jeg å få sammen litt til dere. Måtte nesten få valuta for betalingen Eirik krevde å få på grunn av denne filmen…… Hope u like it!

68 kommentarer

 1. Kristina Andersen

  Andrea: Så koselig Andrea 😀 Godt du likte videoen <3

 2. Marlinn

  Ler alltid godt når eg ser videoene dine!:D Håper det kommer mye mer! Ha fortsatt ein fin dag <3

 3. Jeg elsker videoene dine!!! Jeg ler meg skakk av deg Kristina, du er virkelig en livsglad person. Skulle ønske jeg kunne fått litt av energien din

 4. Hahahah så hærlig 😀 Dere to ass, jeg ler så tårene triller.

  Jeg blir alltid i godt humør av deg, du sprer sånn humor og glede 🙂

  Håper dere lager flere slike video’er 😀

 5. aud olsen

  OMG.Ler så jeg griner. Kan ikke tenke meg noen så bra filmsnutte som dere lager…:-)

 6. Stine Helene

  Herregud så skjønn du er når du ler rett fra levra! Herlig latter og hele ansiktet ditt lyser opp 🙂

 7. Gisleback

  Ler så jeg griner. Absolutt verd kr du måtte betale han. Elsker filmene dere har sammen.

 8. Karoline

  JA til faste videoer med deg og Eirik!!! For et herlig søskenteam!

 9. Victoria Wisløff

  HAHAHA, den var så absolutt verdt å vise! Flirte så jeg skreik

 10. therese

  hahaha! nå lo jeg godt 😀

 11. DERE MÅ HA FLERE VIDEOBLOGGER SAMMEN! Utrolig morsomt!!

 12. Dere er så søte, hehe! Ønsker dere ei fin uke:)

 13. hahahaha, du må lage flere sånne videoer!! helst litt lengre, er så morsomt å se på dere, haha!

 14. lifeinflowmotion

  Haha, jeg dør! Så herlig. Jeg bare elsker lillebroren din, snakk om effortless entertaining! Han er bare helt fantastisk uten å prøve engang. Og du da, så skjønn du er! Fikk meg en god latter. Gledesspredere er dere begge to, keep up the good work <3

 15. Dere burde få en realityserie ;D

 16. Katrine BB

  Ler så jeg griner av videoene dine 🙂 Her virker dere veldig forskjellig, hadde vært morsomt om dere hadde tatt en søskenquiz(sånn som kjærester pleier å ta)hver for dere og samenligne etterpå for å se om dere svarer det samme på noen av spørsmålene 🙂

 17. Henriette

  Haha du og broren din er så morsomme sammen. Kunne du laget en egen kategori med «videoblogg», så er det lettere å finne flere av filmene dere har laget 🙂

 18. Elisabeth

  Sykt lættis!:D j26

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *