Inspirere, engasjere og konvertere

For en dag! Mitt første foredrag for en fullstappet sal fylt til randen av dyktige mennesker er unnagjort. Er det innafor å si at jeg er litt stolt eller? Jeg var så nervøs før jeg skulle på at jeg har  ikke ord, tror aldri jeg i hele mitt liv har vært så stressa før for å være ærlig. Men det gikk fint, når selveste Hans-Petter Nygård mente jeg gjorde en god jobb – da skal jeg uten tvil være fornøyd! Jeg snakket i vei om hvordan alt med bloggen startet, hvordan reisen min har vært, hvordan jeg har gjort blogg om til business og delte bevisste valg jeg har tatt i årene som har gått for å komme der jeg er. Jeg blir rørt når jeg selv ser tilbake på meg selv som en liten 17 åring bloggende hjemme på jenterommet – helt uten anelse om hvor stort ting skulle vise seg å bli. Det har vært en fantastisk reise karrieremessig de siste årene! Og best av alt? The best is yet to come!

SOCIAL MEDIA CONFERENCE

Både mommo og mamma fikk muligheten til å komme å høre på meg, og min skjønne mommo var så stolt at tårene trilte mens jeg stod å snakket. Verdens skjønneste! Nei, i dag var virkelig en fantastisk dag 🙂 Jeg er ydmyk for denne muligheten, og skal jobbe hardt fremover for å bli bedre til både foredrag og blogging. Jeg blir jo så gira og motivert! Og best av alt med denne dagen? Min lillebror fyller 18 år i dag, og bestod oppkjøringen mens jeg holdt foredrag. Det er helt sykt å tenke på hvor fort tiden går, og at min kjære lillebror plutselig er helt voksen. Gratulerer, Eirik! Du er stjerna mi

31 kommentarer

 1. Åh, Kristina jeg kjenner deg ikke, men kjenner likevel at jeg er utrolig stolt av deg? Haha veldig merkelig, men jeg syns du virker som en solid jente og du kan klare alt du bestemmer deg for! Du arbeider hardt, og motiverer dem rundt deg (hvertfall meg som fast bloggleser)! Lykke til videre, jeg kommer til å følge deg trofast så lenge du holder på med det du driver med 😀

  Gratulerer forresten til broren din også!

 2. Så gøy og spennende!:D

 3. Hei! Godt jobba. To tips til neste gang:

  – Ikke ha så mye tekst på slidesene dine, det strider i mot all god foredragskultur. Man skal holde seg til stikkord og snakke ut i fra det.

  – Korrekturles presentasjonen din, ser ikke helt bra ut med disse skrivefeilene inni der når du poengterer at du er glad i å skrive og flink på skolen.

 4. Jeanette

  så godt å høre! Kjempefint å lese at det gikk så bra!

 5. Ble faktisk skikkelig rørt av dette innlegget her. Du kan være stolt over hva du har oppnådd, Kristina 😀

 6. Dansejulie

  Du er utrolig flink, du har all grunn til å være kjempe stolt. Skulle ønske jeg kunne vært å hørt på deg i dag 🙂

  Keep up the good work <3

  klem Julie

 7. Kristin

  Hei 🙂 Gratulerer med gjennomført foredrag, satser på at du gjennomførte med glans!

  Til noe helt annet. Jeg er på utkikk etter en ny hudpleieserie og lurer på om du fortsatt bruker Elixir? Er dette noe du vil anbefale? 🙂

 8. Kristina Andersen

  Jeanette: <3 <3

 9. Kristina Andersen

  Maria: Tusen, tusen takk Maria! Det betyr mye for meg <3

 10. Kristina Andersen

  Dansejulie: Så god du er! TUSEN takk for fine ord Julie <3 God klem til deg!

 11. Kristina Andersen

  Kristin: Det stemmer, Kristin! Elixir er det beste merket i mine øyne, de har en helt amazing serie 🙂

 12. Kristina Andersen

  Birthe: Gode deg, takk for en kjempefin kommentar! Ordentlig snilt av deg Birthe 😀 Koselig at du følger med meg, lesere som deg er gull verdt. Stor klem fra Kristina

 13. Kristina Andersen

  Anonym: Takk for tips! 🙂

 14. Kristine

  Så bra Kristina! Det der hadde aldri jeg tørt å gjøre! All grunn til å være stolt <3

  Gratulerer til broren din og! 🙂

 15. Hege F.

  Det ER helt innafor å være stolt :))

  Jeg tror alle og enhver hadde vært dødsnervøs før noe slikt. Gøy at du gjennomførte det slik du ønsket at det skulle bli 🙂

  Ekstra stas når familien kunne komme å delta.

  Ha en fin kveld Kristina 🙂

 16. Så gøy å lese! Du er flink, og virkelig en å se opp til og bli inspirert av! Stå på videre, gleder meg til å se hva fremtiden bringer for deg <3

 17. Trudebr

  Du er RÅ! Har faktisk fulgt deg siden du starta, og sett framgangen din! Du er så utrolig dyktig i det du gjør- du er et forbilde, og det er sånn en EKTE blogg skal være! Synd mange tar alle bloggere under samme kam, og ikke ser de som lever for det. Du er en av de, og det LYSER lang vei at du elsker det du gjør! Du er fantastisk på alle måten, slik eg har lært å kjenne deg gjennom bloggen! Og eg kan ikkje vente på den dagen eg eventuelt møter deg :* du er min kjendis, haha! Nei, stå på videre! Klapp deg selv på skulderen, du er A M A Z I N G <3 stor klem!!!

 18. Gratulerer med overstått og til lillebror! Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 19. Så dyktig du er! 😀

 20. Kristina Andersen

  Hege F.: Tusen takk Hege! Håper kvelden din er fin<3

 21. Kristina Andersen

  Trudebr: Åååå Trude!! Blir jo helt rørt <3 Hjertelig takk for så fin kommentar! Stor klem til deg skjønneste jenta!

 22. Karoline

  Ble veldig stolt av deg da jeg leste innlegget ditt! Så koselig at familien din fikk se foredraget ditt 🙂

 23. Trudebr

  Meinte «du er HELTEN min!» Haha, kjendisen min…. Ha en superfin kveld snupps!

 24. Elise R

  Så utrolig spennende at du også får gjøre slike ting.Dere som har blogget fra før det ble business vet nok mer enn folk med mye utdanning innen media om sosiale medier, for dere har på en måte fått være med å gå opp stien helt fra begynnelsen 🙂

 25. Gratulerer, merker at jeg også er stolt over deg. Utrolig hva du klarer. Starstruck altså! Håper du svever litt fortsatt, og ikke minst har feiret bror godt! Stor klem fra meg til deg, hilsen Anja, trofast leser.

 26. cuskima

  gartulerer med vel gjennomført foredrag 🙂 og til lillebroren din sin bursdag og bestått førerprøve <3<3<3

 27. Så flink du var i går.Vi var å fikk med oss foredraget ditt.

 28. Kristina Andersen

  Anonym: Tuusen takk!!

 29. Hanne Mjåseth

  Så spennende 😀 Skulle ønske jeg kunne hørt på selv, for jeg tipper det må ha vært et motiverende foredrag å høre på! DU er motiverende! 🙂 Stå på videre <3

 30. Ingvild Hauge

  Så utrolig morro! Hadde hatt lyst til å høre! 🙂 🙂

  Ha en fin helg, Kristina!

 31. lisaskramh

  Hei, så kjekt! Du har ikkelyst å dele litt mer av foredraget ditt her på bloggen?! 🙂 Hadde vært veldig kjekt med litt tips on how to make it in the blog business 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *