43 questions

1. Hva har du på deg? Kosedress fra BikBok. Errry morning!2. Har du noen gang vært forelsket? Ja, men det er ikke mange gangene. Jeg har ekstremt vanskelig for å bli ordentlig glad i noen, eventuelt videre bli forelska. Jeg har ikke vært det mer enn to ganger 🙂3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Nei, egentlig ikke. 4. Hvor høy er du? 167 cm. Tror jeg, er redd jeg kanskje skryter på meg en cm eller to.. Haha!5. Hva var det siste du spiste? Knekkebrød med avokado til frokost. Endelig litt mat i magen igjen!

6. Hva var det siste du drakk? Burn Zero med mangosmak. Vet ikke hvorfor, men jeg klarer ikke drikke kaffe lengre? Så sykt irriterende egentlig, jeg elsker jo egentlig kaffe. Så da får energidrikke duger til lysten kommer tilbake.7. Er det noen du savner? Ja.8. Svart eller hvit? Når det kommer til klær? Svart er alltid fint og klassisk.

9. Favoritt tv-show? Keeping Up With The Kardashians… Lite overraskende tenker jeg? Hehehe.10. Favoritt band? Ingen, egentlig!

11. Har du piercing? Nei. Men som yngre hadde jeg piercing i tunga (lol..) og høyre overleppe.

12. Hva er din favorittsang? Vanskelig! Nå om dagen må det være alle sangene til Selena Gomez. Hun har en helt fantastisk fin stemme, i tillegg til at tekstene hennes treffer meg rett i hjertet.13. Hvor gammel er du? 25 år. Nå holder det, vil være 25 for alltid!14. Stjernetegn? Jomfruen.15. Hva ser du etter i en livspartner? Det viktigste for meg når det kommer til forhold, er uten tvil at man skal kunne stole 110% på hverandre, og ikke gjøre hverandre usikre. Jeg må ha en gutt som får meg til å le, og en som er med på alt sprell jeg finner på. Hehehe! Jeg kjeder meg som kjent fort, så sofa og film fem dager i uka funker dårlig for meg. Ellers er jobb viktig for meg, at han har livet på stell og jobber med noe han trives med. En som følger drømmene sine, støtter meg i jobben min og kjemper mot det han tror på. En gutt jeg kan være et team med, det er ingenting som er bedre enn det! Humor, tillitt, ståpå-vilje, at man er snill, har omsorg for de rundt seg, er spontan, glad i å være med venner / familie og ikke minst er like glad i livet som det jeg er. Jeg kan ikke ha en tørrpinne, haha!16. Favoritt quote? Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didnt do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Work. Discover. Live life.

17. Favoritt skuespiller? Will Smith er helt rå!18. Favorittfarge? Beige, svart eller nude.

19. Høy eller lav musikk? HØY! Woooho.

20. Hvor drar du når du er trist? Da holder jeg meg helt for meg selv, jeg er ekstremt dårlig på å ha det trist altså. Går litt i bakken da, jeg! Så derfor lever jeg livet slik at jeg har det fint hele tiden, hehe.

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? Jeg har vel egentlig aldri tatt tiden, kommer ann på om jeg vasker håret vil jeg tro. Fem eller ti minutter kanskje? Men jeg elsker å dusje da, og gjør det alltid to ganger til dagen. Morgen og kveld!22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Maks ti minutter.23. Hva gjør deg sint? Urettferdighet og dårlig behandling av andre mennesker.24. Turn on? Et fint smil, en god latter og masse humor.25. Turn off? Folk som snakker nedsettende om andre, fordi de åpenlyst er usikre på seg selv.26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Det er privat.27. Når sa du at du var glad i noen sist? I dag. Jeg forteller alltid venner og familie at jeg er glad i de, faktisk hver gang jeg snakker med de. Alle telefonsamtaler blir avsluttet med «love you». <3

28. Hvilken bok var den siste du leste? Petter Stordalen sin fantastiske bok.29. Hvilken bok leser du nå? Ingen akkurat nå.30. Hvilken tv-serie så du sist? The Blacklist.

31. Hvem snakket du med sist? Tone.32. Favorittmat? Sushiiii!33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? Nå stikker jeg jo snart til Miami, og videre til Karibien. Så akkurat dette må være drømmedestinasjonen akkurat nå – som jeg gleder meg til denne turen altså!34. Hvor var du sist på reise? Alt for lenge siden.

35. Har du et crush? Egentlig ikke.36. Når kysset du noen sist? I never kiss and tell 😉37. Når ble du sist fornærmet? Sjeldent jeg blir fornærmet, altså. Har blitt så hardhudet etter alle årene som blogger at jeg tror ikke helt jeg vet hva fornærma er en gang lengre. Jeg tåler det meste, hihi!

38. Hva er favoritt godteriet ditt? Smågodt og melkesjokolade.39. Spiller du instrumenter? Nei.40. Hva er favoritt smykket ditt? Et gullsmykke med bokstaven K på.41. Hvilken sport gjorde du sist? Jeg trener jo på treningssenter, så da må det bli det?42. Når var du med noen sist? Ett døgn siden, jeg har jo hatt spysyka og da vil ingen være med meg. Kan ikke forstå hvorfor? Haha..

43. Har du en frykt? Jeg er veldig redd for å miste noen jeg er glad i, og gruer meg så ubeskrivelig mye til den dagen det skjer igjen. Jeg er en sterk person som takler egentlig alt, men når det kommer til at noen jeg er glad i dør – da går jeg helt i bakken. Sist når jeg mistet min kjære Mofar, tok det så uendelig lang tid før livet ble fint igjen. Og jeg bare orker det ikke, det er så indelig vondt. Måtte alle rundt meg leve evig!

11 kommentarer på “43 questions

 1. Caritha skriver:

  Gode svar 🙂 Jeg har alle fire besteforeldrene mine enda, og gruer meg til å miste dem. Vil ha dem evig. Jeg er veldig heldig som har funnet lykken med den første jeg forelsket meg i. Tar tid før jeg forelsker meg, men sa pang mellom oss fra første sekund 🙂

 2. Madelen skriver:

  Hei 🙂
  Vet du hvor man kan se kardashians på iPad i utlandet? Er faktisk i Miami dette halvåret og studerer, og jeg finner ingen steder jeg kan se det gratis!!

 3. Sara skriver:

  Hei Kristina!
  Er superfan av bloggen din og deg så du må bare stå på videre.
  Jeg vet jo at du mistet en du var veldig glad i, og veldig nylig gikk en jeg var veldig glad i bort. (Har vært en del som har dødd på et år nå) men når hun gikk bort så merker jeg at jeg har tatt det mye tyngere enn de andre gangene. Har hele tiden en klump i brystet og har bare lyst til å gråte. Og til vanlig er jeg litt som deg som skyver negativiteten bort men nå klarer jeg ikke. Spørsmålet mitt er egentlig hva du gjorde for å komme deg ut av sorgen? Har ikke lyst til å være med noen, bare være alene og det er veldig motsatt av meg..

 4. Anonym skriver:

  Hei Kristina, ser at du anbefaler Project Free Tv, for å se gratis film.. Vil ikke anbefale det, har selv fått massssse virus på PCen etter jeg brukte det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *