Uken som gikk

Ukens trening:

Forrige ukes trening var ikke mye å skryte av. Det ble to økter på gymmet, og to dager i langrennsløypa. Satser på at denne uken blir bedre! Om ikke lenge skal jeg straks hoppe i joggeskoene og smelle inn ukens første økt.

Ukens fineste dag:

Definitivt fredag, når jeg var i Stavanger. Det var så gøy! Hele turen var egentlig litt spontan, men er det ikke det som ofte utgjør de gøyeste kveldene da? Jaaa! Vi hoppet i bilen på formiddagen og la på roadtrip bortover, koste oss med pizza og høy musikk i bilen. Helt til jeg kom på at jeg hadde glemt å ta på meg BH (er det mulig egentlig…), i tillegg til at jeg hadde glemt å pakke det med meg. Så da ble det innom Kvadrat rett før det stengte, og kvelden ble heldigvis reddet. Hva skjer med å glemme noe sånt da? Haha.. Nei, fredagen går rett inn i historieboka!

Ukens kleine:

Det var vel å falle med rompa opp i en champangebøtte på fredag, og knuse både tre flasker og bøtta i fallet. Flaut! Var tydeligvis ikke gøy nok for Frk Andersen å danse på gulvet, nei her må vi opp på bordet å lage show – for så å rive alt ned. Haha!

Ukens beste bilde:

Syns dette av meg og Milo var litt koselig, da! Selv om det ser ut som han blir kvalt? Hehehe.. Lille tassen min, jeg er så glad i han at jeg har ikke ord! Måtte Milo leve for alltid, for hjelpes så tomt det hadde vært uten min firbeinte bestevenn.

Ukens tv-serie:

Akkurat nå følger jeg ikke med på noen, men har fått så mange tips fra dere om å se The Jinx. Så kanskje jeg må få startet på den? Alle sier at hvis man likte Making A Murderer, så er The Jinx midt i blinken. Så muligens dette blir nesten serie ut. Jeg må bare få roen i meg til å klare å følge med 😉

Ukens mest spilte sang:

Alan Walker – Faded. Hører på den alle veier, i bilen, på trening eller når jeg jobber. Den er så fiiin! 

 Ukens avslapping:

På lørdag dro jeg og Hilde innom butikken, kjøpte med oss grønnsaker, dip og masse snacks. Samt at jeg bestilte nachos takeaway – sååå digg! Vi slang oss i sofaen, og ble liggende der hele kvelden med film på tv’en. Deilig med en skikkelig koselørdag!

13 kommentarer

 1. Victoria

  Hvor er bordet fra? 🙂

 2. LisaLDN

  Virker som ei flott helg i alle fall! Og korleis det går ann å gløyme BH skjønner eg ikkje, men bra det ordna seg 🙂

 3. Kristina Andersen

  Victoria: HAY trooor jeg 🙂

 4. Anbefaler Shameless tv-serie på netflix! Jeg her hentaa! Om du laster ned smartlix til pc får du tilgang til netflix i hele verden og der ligger der hele fem sesonger av shameless!!:)

 5. Hvilken rase?

 6. Kristina Andersen

  Anonym: Blanding av chihuahua og chineese crested 🙂

 7. Hørte på faded mens jeg leste denne posten jeg, haha!

  Glemte å ta på meg bh en dag i forrige uke da jeg skulle på jobb, oppdaga det såklart ikke før jeg kom frem.. Da var det bare å hive seg i bilen og dra hjem for å fikse, får skylde på at det var tidlig på morgenen 🙂

  Ha en fin dag og uke, Kristina! 🙂

 8. Caritha

  Høres ut som ei bra uke 🙂 Har glemt BH en gang, da jeg skulle på skolen, men merket det heldigvis på vei, så snudde og dro hjem og tok på 😀 hehehe

 9. Kristina Andersen

  Caritha og Lisa: HAHA! 😀 Godt vi er fler surrehoder :p

 10. Haha så morsomt med slike spontane turer, men kanskje litt godt gjort å glemme bh-en hjemme! 😉

 11. Hvis du likte Making a murderer, bør du definitivt se Paradise Lost(3 «filmer»), alle ligger på HBO Nordic. Jeg syns disse dokumentarene var enda mer spennende og frustrerende enn Making a murderer. The Jinx er helt ok, men egentlig noe kjedelig.

  Paradise Lost er helt fantastisk spennende(tre ungdommer som blir tiltalt for drap på tre 8 år gamle gutter).

  Anbefales 🙂

 12. Vil anbefale deg å se Scandal. Det ligger fire sesonger ute på Viaplay, jeg er helt hekta! 💗

 13. Synd at du ikke er fornøyd med fire økter! Jeg hadde tre og er storfornøyd! Man får det mye bedre med seg selv om man greier å glede seg over det man har gjort i stedet for å være misfornøyd med det man ikke har fått gjort😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *