Change of plans

God mandagskveld, mine fine 

Jeg skulle egentlig reist avgårde klokken fire i dag, men plutselig begynte jeg å spy og måtte avlyse hele greia. Ganske kjipt, da jeg virkelig hadde trengt å ha noen dager bort 🙂 Men det siste jeg orker er å sitte på et fly mens jeg spyr, eller i det hele tatt være en annen plass enn hjemme når formen er sånn. Aner ikke hvordan syk jeg er, er bare så innmari kvalm og klarer ikke holde på maten. Satser på at det blir likare i morgo, hehe! Hvordan har dagen deres vært? Her har det gått rolig for seg, og snart skal jeg hoppe til sengs for å håpe på en bedre morgendag. Stor klem til dere alle!

H&M: JAKKE – ZARA: JEANS – NELLY: SKO LOUIS VUITTON: VESKE – VALENTINO: SOLBRILLER

22 thoughts on “Change of plans

 1. Anna says:

  Hei! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg har noen spørsmål angående cruise i karibien. Hvilke båter og ruter anbefaler du? Kommer du til å komme med en ny rabattkode for royal caribean i forbindelse med familieferien du skal på om noen uker? Husker at du har hatt det tidligere. Vurderer sterkt cruise til sommeren, og isåfall er det jo lurt å vente på rabattkode 🙂

 2. anja says:

  Huff da, god bedring. Håper det blir bedre imorgen. Sånn magesykdom pleier å sitte i 24 timer, men er vondt,slitsomt og utmattende når det holder på.
  Jeg har i kveld flyttet alle tingene mine til ny leilighet, minus klær. Gammel leilighet er nesten tom og ny leilighet veldig full! Så i natt sover jeg hos mamma og pappa! Flytting altså, har ikkr trent ordentlig på flere dager, sånn er det med flytting og jobb. Men imorgen blir det endelig trening igjen.
  PS, lekre bilder. Og håper det går bra på leilighets jakten snart!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Siri says:

  Elsker jakken din, har den samme selv 🙂 Superfin, å du kler den virkelig Kristina! 🙂 Så klassisk og fin! God bedring til deg 🙂

 4. Tove says:

  God morgen 🙂
  Så kjedelig du er blitt syk, håper du er bedre i dag 🙂 Masse god bedring ti deg 🙂
  Nok et stilig antrekk, liker at du mikser både rimelige og noe dyrere klær, det
  gir inspirasjon 🙂

 5. Viktoria says:

  En gledelig nyhet siden du er blitt sjuk – The Fosters kom ut med ny episode i dag 🙂
  God bedring <3
  Klem frå meg

 6. Kristina Andersen says:

  Viktoria: Er deet sant? ENDELIG! Takk som sier i fra Viktoria, har gledet meg så sykt 😀 Klem tilbake!

 7. Kristina Andersen says:

  anja: Føler meg mye bedre i dag, heldigvis! Det kommer fort og går fort over, selv om det er krise mens det står på.. Haha! Lykke til med leiligheten Anja, stor klem 🙂

 8. Kristina Andersen says:

  Anna: Det gjør jeg, så vent med å bestille Anna! 😀
  Eirik: En i M og en i L. Den er litt liten i størrelsen, så Hilde låner den i M nå og jeg bruker den i L 🙂
  Anonym: Nei, skal ikke til USA før 21 februar 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *