Matoma på Hall Toll

Stavanger leverte noe så innmari på fredag! For en kveld, for en vennegjeng og for en konsert av verdens flinkeste Matoma. Jeg blir så stolt, det var så innmari bra! Vi hygget oss hele kvelden på Hall Toll, som virkelig var et helt rått utested. Vi var så heldige at vi hadde bord for kvelden, egen lounge med utsikt over hele stedet. Det var så gøy, jeg skulle lett tatt denne kvelden igjen ti ganger på rad uten å gå lei. Hoho! Gleder meg allerede til neste gang jeg skal på tur med disse fine folkene, for fy søren – for et crew! Clarion Hotel i Stavanger var så snille at de sponset oss med en stor suite for kvelden, og jeg må bare si tusen takk for et utrolig fint opphold. Vi kunne ikke hatt det bedre

WHAT A NIGHT

Hvordan har helgen din vært? Jeg håper du har kost deg en hel haug! Nå skal jeg pakke ut av kofferten her hjemme, og gjøre meg klar til familieselskap litt senere i dag. Min lillebror fyller 18 år til uka, og jeg kan nesten ikke tro det. Hvor ble den lille gutten av? Det er helt sykt hvor fort tiden går… Så det gjelder å gjøre det meste ut av den, for slik som både dager, måneder og år flyr avgårde i rekordfart, sitter jeg vel på gamlehjemmet før jeg vet ordet av det. Og når den tid kommer skal jeg jammen meg ha mye minner å kunne se tilbake på, altså 😉 Sees igjen litt senere, dere!

10 kommentarer

 1. Rebecca Sætre

  Så koselig 🙂 Elsker Matoma!

 2. LisaLDN

  Virker som ein heil fantastisk kveld! Helga mi har gått til Masterskriving og kino 🙂 Har bursdag denne veka eg og, so neste helg skal det feirast! 🙂

 3. Kristina Andersen

  LisaLDN: Så godt du har fått jobbet med masteren, Lisa! Du er flink 😀 Gratulerer på forskudd til deg med bursdagen <3 Klem

  Rebecca: Han er helt utrolig dyktig 🙂 Flott fyr!

 4. Elise R

  Hall Toll er utrolig bra, virkelig! Helgen min har bestått av jobb (i går) og avslapping på høyt nivå i dag. Viktig å få ladet batteriene til en flunkende ny uke som begynner i morgen 🙂

 5. Hæ? Jeg var på Matomakonsert i BERGEN i går jeg? Hvordan kan han være to steder samtidig? Hahaha

 6. Dumme meg, la ikke merke til før nå at det stod fredag. Hehe😘

 7. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg var i Stavanger på fredag. Lørdag var han i Bergen 🙂

 8. Hei. Traff du Sophie Elise, så hun var der også 😀😀

 9. Charlotte

  Så fin kjole! Hvor er den fra?

 10. Kom å bli med på matoma 13 feb!!;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *