En snartur på DUO

sponset behandling

HAPPY WITH MY NEW HAIR

I går fikk jeg endelig dratt meg bort til min kjære Marianne på Duo Frisører i Skippergata igjen, for å fikse opp i en ettervekst som tar helt av om dagen. Altså, det håret mitt vokser så at det er helt vilt! Kunne faktisk vært hos frisøren en gang i uka, men det får da være grenser?! Haha.. Ny rettetang fikk jeg også kjøpt meg i samme slengen, er det noen av dere som har testet Steampod? Den skal være mye mer skånsom mot håret enn andre rettetanger, så for meg som har såpass slitt hår, er denne midt i blinken. Den retter håret så utrolig lett og fint! Marianne har brukt den på meg hver eneste gang på salongen, og i går måtte jeg bare kjøpe den med meg hjem. Den er hvit, og så fin! Så nå kan dere tro både jeg og håret mitt er fornøyd 🙂

Tusen takk for at du alltid gjør meg så fin på håret, Marianne! Jeg er utrolig takknemlig for denne flotte personen, Marianne er ikke bare frisøren min, men har med tiden også blitt en veldig god venn. Jeg er så glad i henne! Om ikke lenge går turen til Stavanger, roadtrip it is. Woooho! Skrives når jeg er fremme

23 kommentarer

 1. Heisann, så herlig å ha en frisør man er fornøyd med:). Du ble fin på håret:). Ha en fin fredag:)

 2. Janniche

  Hei Kristina!

  Leser og koser meg med bloggen din fast, men er dårlig til å gi lyd fra meg. Skal gjøre noe med det:-)

  Hvilken hårfarge har du egentlig?? Alltid trodd du var mørk, jeg;-)

  Ønsker deg en deilig helg, nyt!

  Klem, Janniche

 3. Skal du inn til sentrum iløpet av helgen, kanskje lørdagen? Hadde vært så koselig å endelig kunne få møtt deg! <3

 4. Jeg har Steampod og er storfornøyd med den! 🙂

 5. wæææ hva skal du i Stavanger? Vil gjerne hilse på 😀

 6. heia, æ lure på om koss det med startshop e? æ har brukt det leng men har ikke fått tebake cashbackpoengan, det står bare ubekrefta? å d e helt sia oktober, har du fått tebake peng derfra? korr lang tid e d te det blir godkjent av nelly da feks?

  mvh fortvila jente, som heldigvis har dæ å spørr 😀

 7. Kristina Andersen

  Anonym: Send mail til kundeservice så får du hjelp <3

 8. Kristina Andersen

  Maria: Matoma konsert ikveld. Kom kom! 😀

 9. Kristina Andersen

  Maia: Ikke sant! Den er SÅ sykt bra 😀

 10. Kristina Andersen

  Malin: Godt mulig 🙂 Bare å hilse på om du ser meg skjønna!

 11. Kristina Andersen

  Janniche: Mørk sjokoladefarge 🙂 Goood helg kjære deg!

 12. Jeanette

  trodde først det sto en snartur på do. Begynte seriøst å lure på om det hadde klikket for deg : P haha

  God helg!

 13. Maren S. Helgemo - Negledesign og journalistikk

  Bare innom for å ønske deg en god helg!

  Så fin på håret du var.:)

 14. Sara Katrin

  Steampod har jeg selv og den er helt super! Eneste travle med det, er at den tar litt plass pga vannkuppelen. Men ellers elsker jeg den. Perfekt for mitt sauehår! Haha 😂

 15. Hihi, du og Marianne matcher i klærne 😉

 16. Du er så fin, Kristina! Stå på 🙂 Ikke mange som stråler i vinternorge!

 17. Har ikke den rettetangen, men den er sikkert bra 🙂

 18. Vanskelig å møte på deg I en så stor by hehe 😛

 19. Michelle

  Hei Kristina! Elsker bloggen din, helt herlig og inspirerende!

  Hvordan får du tennene dine så hvite? Du har sikkert blogget om det før, men ville spørre igjen 🙂

  God helg fine deg!

 20. Wow vart fint! 🙂

 21. Kathrine Louise

  Den rettetangen hørtes jo absolutt ikke feil ut! Har rimelig slitt hår selv etter bleking. Bah! But but! Kos deg i Stavanger! 😀

 22. Kristina! Du er vel fortsatt Kardashianfan? Vet du om Kocktails with Khloe kommer til Norge? 🙂

 23. Sara: det er bare å streame det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *