THAI WOK

Wok inspirert av Thailand – noe så digg! Denne retten er så sykt god, og ikke minst enkel. Ferdig på maks et lite kvarter! Den er ganske spicy, så dersom du vil ha den litt midlere, dropper du bare chillien. Men jeg vil anbefale den litt sterk, da smakene sammen her er helt amazing. Dette skal jeg definitivt lage igjen 🙂

TIL TO-TRE PERSONER TRENGER DU:

300 g biffkjøtt i strimler  2 gulrot 4 vårløk  1 chili  1 paprika 1 pose teriyakisaus  Eggnudler

SLIK GJØR DU:

Ha litt olje i en stekepanne, og stek kjøttet for seg selv til det er ferdig. Kok ferdig eggnudlene, jeg brukte to blokker med disse til to personer. I mens kan du finhakke alle grønnsakene, og så ha det oppi gryten med kjøttet. Til slutt tar du over posen med teriyakisaus, og lar alt brase seg litt i panna før du tar over nudlene og blader alt sammen.

Server og kos deg – denne retten er så god!

8 kommentarer

 1. Birgitte

  Lurte bare på hvor smoothiemaskinen din er fra? (Viser til innlegget om «energy shake»).

  🙂

 2. Hvor fikser du negler?

 3. Kristina Andersen

  Hedda: Hos Hilde på Miabell i Kristiansand <3

 4. Kristina Andersen

  Birgitte: Hei Birgitte! Den er fra Kitchen Aid 😀

 5. Hvor er bestikket fra? 🙂

 6. Kristina Andersen

  Anonym: Kremmerhuset 🙂

 7. Caroline

  Elsket snappene av deg og broren din som du la ut i går 😀 Smittsom latter 😂

 8. Å denne må jeg prøve. Ser så digg ut:) har laget kyllingsuppen din m creme fraiche mange ganger til forrett og middag og den er alltid populær og så lettvint. Flott med enkle oppskrifter som ikke krever all verdens av forberedelse. Keep up the good work 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *