Forfryst i en snøfonn

To timer på ski i en bitende kulde med alt for lite mat i magen ble for lenge for denne frøkna, så jeg kollapset på sofaen så fort jeg var tilbake hjemme i varmen. Selv ikke kvikklunsj og solo fikk blodsukkeret mitt opp igjen, så du kan trygt si jeg la et besøk til kjelleren i går. Haha! Jeg skulle ut en tur senere på kvelden, og glemte mobilen igjen hjemme i laderen. Vel, det skulle jeg aldri gjort! Mine foreldre fikk ikke tak i meg på fire timer, og jeg hadde heller ikke oppdatert bloggen som jeg pleier. Så da satt de i gang full alarm, og ringte rundt til venninnene mine for å høre om de hadde hørt fra meg. Hvorfor? Mamma var nemlig redd jeg hadde snublet i en snøfonn og blitt liggende der…… Godt de har troa på meg!

Ønsker deg en fin start på onsdagen! Og du? Stikk gjerne innom her litt senere, da kommer det nemlig en middagsoppskrift jeg håper vil falle i smak hos dere! Nå venter jeg på Eirik, i dag skal vi jobbe sammen og jeg håper han har våknet opp på riktig bein – slik at jeg kan få lurt han til å være med på nok en videoblogg 😉

23 kommentarer

 1. Iselin Renée

  Håper du får en fin onsdag 🙂

 2. Du, så utrolig flott headeren din var! Du ser smashing ut på den!

 3. ihihih good to hear you’re safe & sound!

  Flavia

 4. Hei! bare lurer på om du fortsatt bruker swisseye og om du anbefaler det?:)

 5. Caritha

  Liker den nye headeren din 🙂 Bra det gikk bedre med deg enn hun trodde da 🙂 hehe

 6. Kristina Andersen

  Caritha: Fint å høre den falt i smak Caritha 😀

 7. Kristina Andersen

  Kine: Jeg brukte det før, men nå bruker jeg et annet. Ja, det fungerer veldig fint 🙂

 8. Kristina Andersen

  Heidi: Tuuusen takk Heidi! 😀

 9. Brit-Mari

  Huff, ler mer ihjel av snapstoryen din. Eirik er så herlig sarkastisk 😁

 10. Kristina Andersen

  Brit: HAHA!

 11. At det går ann å se så flott ut i joggedress er urettferdig! 😉

  Du er definitivt den mest jordnære og flotteste blogger’n jeg følger!

 12. Sunniva

  bruker du å ta med milo på skitur? 🙂

 13. Hihi! Flott at du har en så god og omsorgsfull familie :)) dere er så gode med hverandre! Liker den nye headeren din veldig godt! Du ser så fresh ut for tiden <3 og foressten! Synes mammaen din har det så fint hjemme, og hver gang du legger ut bilder derifra ser alltid maten så god og og fristende dandert! Så tommel opp for mammaen din! Klem fra meg :))

 14. Typisk at foreldrene blir litt stressa da, helt normalt det! Men kjedelig å besøke kjelleren, håper du er oppe igjen idag. Virker sånn 😊. Her har forkjølelsen satt seg godt, men har kommet meg litt ut idag for å fikse litt småting til leiligheten, blant annet ny gardin stang og nytt sengesett! Det holder for idag! Hehe.

  Håper dere fikser video blogg, og broren din er like morsom som deg, dere er litt av et team. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 15. Kristina Andersen

  Heidi: For en fin kommentar! Tusen takk snille Heidi <3 Klem tilbake til deg søta!

 16. Kristina Andersen

  Sunniva: Ikke nå som det er så kaldt 🙂

  Linea: ÅÅÅ, du er vel god <3

 17. livsstilreisen

  Er vel sånn med mødre, min er i full panikk om jeg ikke svarer på en tekstmelding, innen 30 minutter 😉 Har ikke så mye jeg skulle si, er like ille selv, hehe.

 18. Hahahah, jeg dør av broren din!!!! Sykt morsom snap story! hilsen fast leser i flere åååår <3

 19. Charlotte

  Liker virkelig godt den nye headeren din – superfin! Ler meg forresten ihjel av deg og din bror på snap – made my day!! <3 Håper kvelden er fin!

 20. Hehehe, skal ikke være greit å huske alt! 🙂 Denne onsdagen har vært så fin, shopping og middagsdate med min beste venninne. Men du, hvilken av questbarene er best? Lurte på å kjøpe med meg hjem en pakke med coconut cashew, smakt den?

 21. Kristina Andersen

  Lisa M: Jeg liker best den med oreo, cookie dough og den med marsh mallows 😀

 22. Kristina Andersen

  Sofia: Så koselig Sofia! Og ja, haha – Eirik er en rakkar :p

 23. Haha, jeg sklei med bilen på isen igår, og dultet borti (heldigvis) en kamerat sin helt nye BMW 🙈 Dette var kl 13… Kl 22 ringte mamma;

  Mamma: HVOR ER DU?

  Meg: Lillesand…?

  Mamma: GÅR DET GREIT!?

  Meg: Ja, hva er det?!

  Mamma: jeg hentet just din far på flyplassen, og på flyet hadde han fått masse Mail fra If om ulykke på audien din klokken 13!! Og han ble stresset, for han kan jo ikke akkurat ringe deg!

  Meg: mamma, det var en liten ripe. Men takk for omtanken!

  Og takk til If for å gi pappa hjerteinfarkt på flyet, og mamma i bilen.

  Hahahaha! 🙈

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *