Uken som gikk

Ukens motivasjon:

Helt ærlig var jeg lite motivert forrige uke. Aner ikke hvorfor, men jeg er så utrolig slapp i kroppen for tiden. Tror kanskje det er fordi jeg får i meg aaalt for lite grønnsaker og vitaminer, så jeg må virkelig skjerpe meg. Sunt kosthold gir meg energi, og når jeg har energi – blir jeg automatisk motivert. Jeg har vært sykt sløv de siste dagene, og det irriterer meg når jeg ikke presterer slik jeg skal. Så denne uken må jeg ta meg selv i nakken, og komme tilbake til gamle rutiner.

Ukens fineste dag:

Hele helgen var utrolig fin, jeg koste meg fra fredag til søndag med de jeg er glad i. Men den fineste dagen, må uten tvil ha vært søndag! Det var iskaldt ute, men himmelen var knallblå og sola strålte. Så da var det ut på langrenn, og bare se så fint det var med snø i trærne og den fiiine himmelen! Måtte det bli flere dager som dette.

Ukens kjiping:

At jeg enda ikke har fått leilighet. Buhuuu! Jeg blir så stressa… Angrer på at jeg solgte leiligheten min så fort, skulle ventet litt, slik at jeg hadde hatt bedre tid. Men neida, Andersen klarer aldri vente på noe som helst. Kanskje dette blir uken? Jeg lever i troa.

Ukens beste bilde:

Hehehe, bildet under er jo litt blinkskudd! Jeg ville så gjerne ha et bilde til bloggen mens jeg gikk på ski, men fikk dessverre ikke tatt mer enn ett bilde før en forbipasserende dame ropte at «jeg måtte slutte å ta bilder i løypa!!!!». Etter ansiktsutrykket mitt å dømme, ble jeg ganske sjokkert og prøvde å grabbe til meg kamera. Haha!

Ukens tv-serie:

Det må vel bli Making A Murderer, jeg ble ferdig med den for noen dager siden. Nå har jeg endelig fått de fleste venninnene mine også til å se den, slik at jeg har noen å diskutere den med. Haha! Jeg blir jo helt gal av å ikke bestemme meg for om Steven Avery er uskyldig eller ikke. Jeg har lest meg igjennom skjulte bevis som ikke kom frem i serien på nettet, og bladd meg igjennom artikkel på artikkel for å bli litt klokere. Men neeeida, klarer fortsatt ikke bestemme meg jeg! En ting er sikkert, dette må jo være en av de beste dokumentarseriene som noen gang er blitt produsert.

Ukens latterkrampe:

Sammen med Nina når jeg var hos henne på fredag. Nina fortalte om sin far som hadde vært i Russland, og at det hadde vært 37 grader der. Og jeg bare «Hjelpes, så sykt varmt og digg da!». Varmt nå, i Russland? Hehehe…. Det var selvfølgelig minusgrader det var snakk om, og vi lo begge så vi rullet rundt. Jeg ler alltid med Nina, guri så gøy vi har det sammen!

 Ukens mest spilte sang:

 Jeg syns denne sangen med Selena er SÅ kul, og det er definitivt den som går mest på repeat om dagen.

15 kommentarer på “Uken som gikk

 1. Cathy skriver:

  Hei Kristina!
  Hva mener du taler for at han er skyldig? Og mener du i den første saken, den andre saken eller begge?

 2. Maria skriver:

  Haha,du er jo bare søt da 😀 Fint bilde 🙂
  Synes det er moro å lese innlegg som uken som gikk 🙂 Ha en fin ny uke Kristina 🙂

 3. Caritha skriver:

  Høres ut som ei bra uke, og blir bedre hvis du får i deg grønnsaker/vitaminer og får tak i ei leilighet. Lykke til 🙂 Flott bilde, har vært helt nydelig vær i helga, samboeren min og jeg trente ei skikkelig hardøkt på 2 timer ute i kulda på lørdag 🙂

 4. Kristina Andersen skriver:

  Malin: Åh, jeg har ingen plan på maten :/ Men ukens handlepose kan jeg prøve å få til altså 😀

 5. Kristina Andersen skriver:

  Caritha: Så godt å høre du har hatt en fin helg, Caritha! Deilig med trening i kulda, det er så friskt og digg 😀 Håper mandagen din er fin!

 6. Lilli skriver:

  Når det kommer til Making a murderer bør du se dr phil episoden om saken, den kommer vel ut i morgen tenker jeg! 😉

 7. Sara Katrin skriver:

  Hvordan klarer du å drasse med et så tungt kamera som Canon 6D når du skal ut å ture i marka? Jeg har selv et Canon 60d kamera, og jeg syns det er grisetravelt å drasse med meg kamerasekk og stativ når jeg f.eks skal opp på fjellet og ta landskapsbilder. Har selv lyst å investere i et Olympus PEN kamera ila året, så det ikke blir så tungt når jeg skal ut på tur å knipse. Dessuten så høres det ikke trygt ut og risikere å miste og ødelegge kameraet når man legger ut på tur. Bruker du å henge det rundt halsen eller har du sekk å ha på ryggen?
  Og en ting til. Leilighetsjakta. Hvorfor finner du ikke bare en leilighet som har oppussingsmuligheter? Greit å ha krav altså, men blir det for mye, så blir det jo vanskeligere å finne den rette. Da er det vel like greit å investere i en leilighet med grei standard, som du kan pusse opp og gjøre om til din egen. Du vil jo tjene på det, den dagen du bestemmer deg for å selge igjen.

 8. Kristina Andersen skriver:

  Sara Katrin: Det er null stress, jeg har kamerabag og fotograf med meg, så jeg trenger ikke stativ verken i marka eller her hjemme hos meg :p Jeg har det i en liten bag, fungerer helt fint. Men det blir selvsagt ikke med på hver tur 🙂
  Og angående leilighet, det må jeg nesten finne ut av selv 🙂 Det er en ganske dyr leilighet jeg skal kjøpe denne gangen, og den jeg har nå ble ikke solgt for så alt for mange uker siden. Så ingen grunn til å forhaste seg, bedre å ha litt is i magen og være 100% sikker på at man tar det rette valget når det kommer til en såpass stor avgjørelse 🙂

 9. Line skriver:

  Nei!!! Har bare 2 episoder igjen avMaking a murderer også avslører du at saken er uoppklart! Utrolig kjipt 🙁 🙁 ikke skriv om utfall av serier mer!

 10. Haimlich skriver:

  Heihei, fin blogg du har! Interessant å lese. Sjekk ut min hvis du vil – den er litt mørk og dyster, men handler om mennesker generelt.
  Ha en fin dag! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *