Layer on layer

WALKING IN A WINTER WONDERLAND ..

Har dere sett så flott det er her? Åh! Disse bildene er tatt i Baneheia, som ligger fem minutter fra her jeg bor. Dere kjenner garantert til plassen allerede, det er jo mildt sagt ikke få ganger jeg har delt bilder fra joggeturer eller powerwalks på denne fine plassen. Selv om vinteren er bra, skal det bli deilig å kunne snøre på seg joggeskoene og legge på langtur her oppe igjen. Og ikke minst ha på seg mindre klær, for jeg føler meg som en vandrende eskimo om dagen. Er livredd for å bli syk, så da er det bare å pakke seg inn med lag på lag. I dag har jeg hatt møter og vært på jobb, samt besøkt min nye, eldre venn som jeg er hos en gang i uka. Det var fint! Gjør meg glad å kunne gjøre en forskjell, og bidra til at andre får en litt lettere dag

I kveld kommer Hilde til meg, så nå skal jeg mekke sammen speltlompe-lasagne til oss. Nammis!

Lene Orvik Collection: vest, Zara: genser, BikBok: skjerf H&M: jeans, Bianco: sko, Nixon: klokke, Louis Vuitton: veske.

21 kommentarer

 1. Kan du legge ut oppskrift på Speltlompelasagne ?😊

 2. Kjempefint antrekk 😀 Kos dere masse i kveld!

 3. Ane Magnussen

  Wow! Utrolig fint antrekk <3

 4. Pernille

  Fine bilder 🙂

 5. Iselin Renée

  Kjempe fint antrekk 🙂

 6. Linn Therese Dagsland

  Innom for å ønske deg en superfin mandagskveld! Håper du har hatt en fantastisk start på uken <3 Mange gode klemmer i fra meg 🙂

 7. Sofie-Amunda

  Så stilig antrekk 🙂

 8. Hei Kristina! Jeg vurderer selv å bli besøksvenn gjennom Røde Kors, men synes egentlig det virker litt skummelt fordi jeg er redd for å ikke bli likt, at vi ikke skal ha noe å snakke om eller lignende. Kunne du kanskje skrevet noe om hvordan hele besøksvenn-greia funker?

 9. Jeg bare lurer på en ting. Du som har så bra kamera, hvorfor er aldri antrekksbildene dine fokusert? Vet ikke hvem som tar bildene av deg, men kanskje du skal vise de hvordan det fokuserer. Mister litt kvalitet på bloggen din! Kun ment som konstruktiv kritikk 🙂 Klem

 10. Kristina Andersen

  Anonym: Er nok meg som beveger meg mens bildene blir tatt.. Skjønner hva du mener, skal prøve å bli bedre her 🙂 Klem tilbake

 11. Kristina Andersen

  Linda: Jeg er via Blå Kors. Skal fortelle dere mer ettervært 🙂

 12. Kristina Andersen

  Linn Therese Dagsland: Tusen takk snille deg, og i like måte <3

 13. Kristina Andersen

  Thea: Ja, det kan jeg! 🙂

 14. Kristina Andersen

  Ane Magnussen: Tusen takk Ane!

 15. Cathrine Lyster

  Super fint antrekk! Var så forelsket i den vesten, men rakk aldri å få tak i den:)

 16. Kristin Antiveros

  For et fint antrekk, digget jeansen! 🙂

 17. Madelen

  Nydelig antrekk på en nydelig jente 🙂 er også besøksvenn. Utrolig kjekt 🙂 og dem setter sånn pris på det! Du er god du 🙂

 18. Hei! 😊 Det er noe jeg har lurt på flere ganger når du snakker om Baneheia. Og som du i dette innlegget skriver at man vett om Baneheia, for det ikke er få ganger du har vist bilder derfra. Jeg tror de aller flest i Norge kjenner til Baneheia på grunn av en av Norges mest grusomme forbrytelser fant sted der..

  Kanskje det bare er fordi jeg er noen år eldre enn deg og fra en annen by hvor eneste relasjon til den plassen er den tragedien. Du var jo ung jente når dette skjedde. Men for mange i Kristiansand måtte jo dette nydelige området også minne om en forferdelig tid for byen.

  Håper du ikke misforstår. Syns det er flott at en slik nydelig plass blir anvendt og «tart tilbake» av befolkningen i Kristiansand 🙂

 19. Marielle

  Hei! Digger buksa di! Den ser så digg ut og for en perfekt blåfarge! Ser den er fra hm. Kjøpt den nå nylig? Hvilken modell er det? Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 20. irenglede

  Fint antrekk og fine bilder. Nå lyser solen her hos meg. ;0)

 21. Hvis bildet blir veldig uklart så snart du beveger deg litt, så bør du skru opp lukkertiden. Bildet blir riktignok mørkere da, men da kan du i stedet ha større blenderåpning, høyere ISO og evt justering i Photoshop dersom det ikke er for mørkt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *