Sporty søndag

For en deilig tur jeg hadde på ski i dag! Godt over en mil la vi bak oss, og det var virkelig helt magisk. 14 minusgrader viste gradestokken, og hele skogen rundt var begravd i hvit snø og knallblå himmel med en sol som varmet godt i ryggen. Muligens den fineste dagen jeg har hatt på langrenn noensinne! Jeg hadde med meg kamera også, men det ble dessverre bare med noen få bilder. En dame som også var på ski fikk nemlig raserianfall over at vi stod å tok bilder i løypa, så for å slippe enda en scene – bestemte jeg meg for å pakke ned hele greia. Hele situasjonen ble tatt bilde av, så spørs nok om jeg ikke må legge ut ansiktsuttrykket mitt når jeg fikk kjeft i «uken som gikk» senere…. Hehehe!

SUNDAY IS FUNDAY

Nå er jeg i bursdagsselskap sammen med hele familien, så jeg må egentlig lukke ned dataen og kose meg videre med de andre. Mamma ble lite fornøyd over at jeg i det hele tatt hadde tatt den med, noe jeg egentlig kan forstå, men jeg ville bare si hei til dere. Så for å beholde freden må jeg si takk for meg for denne gang, haha! Håper søndagen din er fin

17 kommentarer på “Sporty søndag

 1. livsstilreisen skriver:

  Folk må lære seg å slappe av i skiløypene, så lenge det ikke er et konkurranserenn, må de roe seg ned, og nyte det! Leste en sak om ei som hadde med bikkja ved en skiløype i Kr.sand, og ventet med å gå over, til alle de som gikk tur, hadde kommet forbi. Endte opp med at en mann klikka totalt, og kasta staven på bikkja. Bikkja fikk stort sår over øyet, måtte operere, men var 13 år gammel, og overlevde dessverre ikke. Helt tragisk at folk er så stressa og spinnville, når de er ute og går tur i flott natur, og skal «kose» seg.

 2. Kristina Andersen skriver:

  livsstilreisen: Helt enig.. Hjelpes, folk tar helt av! Historien du forteller skjedde faktisk der jeg gikk i dag, og jeg syns det er helt forferdelig trist.. Skulle ikke vært mulig :/

 3. Anonym skriver:

  Hvis du vil ta bilder, så tar du bilder sier jeg bare 🙂 negative mennesker kunne ikke brydd meg mindre. Ta så mange bilder du vil, naturen og skiløypene er for alle. Pssst, så fin du er !: -)

 4. Silje skriver:

  Hei Kristina! Håper du kan svare meg på dette 🙂
  Jeg liker å gå på langrenn i Jegers, men kan bare den løypa på 4km. Hvordan fikk du gått 1 mil? Flere runder eller kan man ta en vei jeg ikke kan? 🙂
  mvh Silje

 5. Silje skriver:

  Hei, jeg som skrev den over om Jegers. Har du mulighet til å svare? 🙂 Kikker liksom innom hele tiden for å se om du har svart meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *