Nytt serietips

Gledeshylet ble flaut stort når jeg fant en ny serie jeg har blitt hekta på! Og jeg ble ekstra glad fordi jeg vet dere liker når jeg tipset om både serier og filmer 🙂 I dag er det jo søndag, dagen man kan gjøre akkurat hva man vil! Så hva er vel da deiligere å gå seg en frisk tur på ski eller en lang tur i skogen, før du slenger deg på sofaen med en helt ny serie som du garantert blir hekta på? Denne finner du på NetFlix – og du burde absolutt trykke play!

Bloodline heter serien jeg vil fortelle dere om, Nina fortalte meg om den først og sa det var noe av det beste hun hadde sett. Jeg dro selvfølgelig rett hjem, og det endte med at jeg så episode etter episode. Plutselig hadde jeg vært oppe halve natta, fordi jeg ble så oppslukt. Denne er så bra! Bloodline handler kort fortalt om den flotte og velstående Rayburn familien, som driver et luksushotell i strandkanten på Florida-kysten. Her er det lett å drømme seg bort i deres fine tilværelse, men idyllen slår fort sprekker. Barna til ekteparet Rayburn har flotte jobber, søsteren er advokat og en av brødrene er politi. Fasaden er bunnsolid, men sannhenten er en helt annen. På en årlig familiefest kommer den eldste av sønnene hjem, han som kanskje ikke har klart seg like bra og har mye uppgjort med de andre. Familien bærer nemlig på mørke hemmeligheter som trues med å komme opp til overfalten, intrigene er der daglig og en maktkamp om arv og stillinger i familiebedriften settes i gang.

foto: netflix

18 kommentarer på “Nytt serietips

 1. Lene E skriver:

  Har sett sesong 1, etter mye protest fra kjæresten som mente den virket dårlig… Var litt skeptisk til den selv, men så den hadde fått så høy score at jeg følte jeg måtte gi den en sjanse. Ble positivt overrasket, og kjæresten forandret fort mening han og. Haha! Venter spent på sesong 2!

 2. Marianne skriver:

  Takk for tips, den skal prøve å se! Og så må jeg bare fortelle deg om en skikkelig rar drøm jeg hadde om deg i natt.
  Senkveld var på turné i Kristiansand, og du hadde møtt opp under sending der du tryglet produsentene om å få komme på scenen. Harald hadde bursdag, og du ville overraske ham. Og det gjorde du, for å si det sånn. I sofaen satt også vokalisten i Dumdum Boys, Claus (som du sa at du elsket, før det viste seg at han het Ove). Mikkel Niva var der også. Han var drømmemannen din ettersom du måtte ha en mann som var morsommere enn deg selv, slik at du hadde noen å le av. Det var nemlig en vanskelig oppgave å finne en slik mann, men Mikkel toppet visst listen din. Og da slo du på sjarmen.
  Siden Harald hadde bursdag, skulle du jo så klart synge bursdagssang også. Det gjorde du, i tillegg til at du fikk synge litt under Dumdum Boys sin opptreden, før du endte opp med å ta over showet fordi du var mer interessert i å synge dine egne selvskrevne sanger. En av sangene var også dedikert til Mikkel (som ble svært imponert, lol).
  Skal tro det hadde vært svært god underholdning for seerne om det hadde vært virkelighet. Nesten så man skulle ønske det, haha.

 3. Madelen skriver:

  Takk for tips! Trengte det nå som jeg er ferdig med Making a murdurer. Eller egentlig passet det dårlig, da jeg har et nyttårsforsett med å se mindre på TV høhø! Ikke bra! Har du sett Modus? Går på tv2 i kveld og den serien vil jeg absolutt anbefale! veldig spennende!

 4. Ida skriver:

  Den er fantastisk! Stemningen i familien er så ufattelig ubehagelig. Kos deg med serien. Jeg gleder meg til sesong 2 😀
  Kan forresten også anbefale The Affair på Hbo Nordic. Den er også veldig bra! 🙂 Ha ein strålende søndag!

 5. Celina Stamper skriver:

  Kanskje jeg må se den! Har snart sett ferdig 6 sesonger av Modern Family, venter på de nye The Fosters episodene og ser på Pretty Little Liars episodene som kommer hver uke nå! 😀

 6. Kristina Andersen skriver:

  Celina Stamper: Venter også på The Fosters sin nye sesong. Gleder meg såå, den serien er helt nydelig!

 7. Kristina Andersen skriver:

  Ida: Jeg begynte litt på den, men ga opp etter to episoder :/ Er det sånn at man ser det fra to sider hele serien eller? Derfor jeg ikke orker å se videre, ble helt forvirra.. Haha!

 8. Kristin skriver:

  Tusen takk for tipset, den skal sjekkes ut i kveld! 🙂 Har lett lenge etter en ny serie, så dette passet bra nå!:-) god søndag spreka 🙂

 9. Amalie skriver:

  Hei Kristina!
  Jeg skal snart på jentetur til Kristiansand og lurte på om du kunne komme med noen gode råd og tips? Alt fra spisesteder, hva man kan se og gjøre. Hadde satt veldig pris på det:) klem!

 10. Trudebr skriver:

  Eg har begynt på The Fosters sesong 3 (Marius lasta det ned), klarte ikke vente! Blir altfor hekta på serie og må se alt på en gang, haha! 😀 ha en super dag videre, flotte deg :*

 11. Ida skriver:

  Hehe 🙂 Ja, du får historien fra to sider i hver episode. Men du får jo vite hvem sitt perspektiv man ser det fra. Du hadde nok fort kommet inni det 😉 Litt interessant å se hvor ulikt karakterene husker og opplever de samme situasjonene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *