Fra sofaen til brannbilen

Planen min var egentlig en rolig lørdag, men før jeg visste ordet av det stod jeg i liften på en brannbil 30 meter over bakken..

HØYT OG HERLIG

Akkurat den samme brannbilen som for tre år siden stok utenfor blokka mi når jeg hadde mistet husnøkkelen og jeg bodde i toppetasjen. Husker dere det? Det var sent på kvelden, iskaldt ute og jeg kom meg ikke inn. Så da var det bare å ringe etter hjelp, og brannfolkene kom meg til unnsetning med liften. Haha, jeg ler meg ihjel! Meg og husnøkkler ass, jeg kunne skrevet en bok om bare det…. I dag var det heldigvis under litt hyggeligere omstendigheter, og selv om det var iskaldt på toppen – var det søren så gøy å se ut over hele Kristiansand. Brannstanga fikk jeg også prøvd meg på å skli nedover, i ført full brannuniform. Brannmann Sam got nothing on me! Kanskje det er dette jeg skal satse på når jeg blir lei av å skrive? 😉

I dag har jeg egentlig vært rundt alle veier, på alt fra åpningen av en trampolinepark, til godsteming på brannstasjonen og bordtennis. Jeg hadde egentlig tenkt å bare slappe av hjemme, men jeg har jo selvfølgelig ikke ro nok i kroppen til å faktisk finne roen. Hehe – det er jo så alt for gøy når det skjer litt! Hvordan har lørdagen din vært?

2 kommentarer på “Fra sofaen til brannbilen

  1. Anja skriver:

    Haha, bare du som plutselig står på toppen av en brannbils lift. Gøy med «litt» utsikt da. Jeg overtok jo leilighet i går, men idag ble jeg så stresset over alt med flytting, vasking og interiør, så da dro jeg likeså godt i slalåmbakken med tantebarn. Stas det, og så litt flytting etter det. Men nå ligger jeg rett ut på sofaen med vond hals og vondt i hodet, så håper bare ikkr influensaen har kommet.. Typisk det når man stresser litt for mye og mange planer.
    God lørdags kveld til deg.
    Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  2. Kristina Andersen skriver:

    Anja: Så deilig med ny leilighet og tur i slalombakken, Anja! Håper du har fått kommet deg greit til rette, og at ikke innfluensaen har tatt deg? Æh! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *