Winter Wonderland

Så gøy å lese kommentarene deres på videobloggen i går! Gjør meg virkelig bra at dere likte den så godt 🙂 Og noe annet som gjør meg glad, er den gode kommunikasjonen jeg har med dere for tiden! Det er jo så kjekt at dere legger igjen så godt med ord her for tiden, og ikke minst at jeg prøver å svare dere alle. Dere er gull altså! I går hadde jeg en kjempefin kveld her hjemme, med Maren på besøk. Vi spiste sashimi, så Kardashians og bare slappet helt av. Deilig det også i blant! Og nå er helgen her plutselig igjen, som vanlig lurer jeg på hvor denne uken ble av. Tiden går jo så alt for fort? Wææh! En ting er sikkert, denne helgen skal jeg lage lasagne. Har hatt så lyst på det hele denne uka at jeg nesten ringte på til naboen som jeg er helt sikker på at lagte det i går (hele oppgangen luktet såå godt!), så en av de kommende dagene må jeg smelle til på kjøkkenet altså. Haha! Ellers er planene en fin og rolig helg med venner – det ser jeg frem til! Men først, møter og jobb. Sees igjen litt senere

Veske: Céline – Skjerf & Vest: Lindex – Jeans: Gina TricotSko: Sixtyseven – Klokke: Nixon – Skjorte: Zara

24 kommentarer på “Winter Wonderland

 1. Lisa M skriver:

  God helg, fine deg! Håper du får en fin start på helgen 🙂 Kos deg mye. Helt enig, ukene flyr avgårde. Men har vært en hektisk uke så kjenner det skal bli godt med helg i dag kl 17. God klem til deg <3

 2. Suzan skriver:

  Dear Kristina, aren’t you a bit cold? When I see you in that shirt and your brother has winter jacket, snow everywhere and wind.. brrr .. I’m cold for you 🙂
  Anyway, I wish you all the best, a lot of positive energy and ideas.-
  Suzan

 3. Anonym skriver:

  Det er jo bra at du kommuniserer bedre med leserne dine, det har vi nok savnet. Så, nå kan du vel kanskje begynne å tenke på formuleringene dine? 1. «Og nå er helgen her plutselig igjen»? Kanskje, Og nå er helgen plutselig her igjen? 2. «Har hatt så lyst på det hele denne uka at jeg nesten ringte på til naboen som jeg er helt sikker på at lagte det i går» Hvis du leser denne en gang til, er jeg sikker på at du skjønner hva jeg mener. Jeg sier ikke det kun for å korrigere deg, men det blir slitsomt å lese sånne type setninger etterhvert.

 4. Kristina Andersen skriver:

  Suzan: Haha yes, I totally freezed my ass off! Thank you so much Suzan, and right back at you 🙂 Have a great weekend!

 5. Maiken skriver:

  Sånn videoblogger burde du ha oftere 🙂 Du er sprer glede! Blir så positiv og godt humør av å stikke innom bloggen din. Ønsker deg en god helg, Kristina! <3

 6. Thea skriver:

  Åh så fint det ser ut med snø i Kristiansand nå! 🙂
  Ville bare innom å si at jeg har prøvd meg på intervallene du skrev om i et tidligere innlegg, og guri malla så bra trening det er, samtidig som tiden flyr mens man gjør det! Har egentlig aldri likt intervaller før, men de var absolutt innafor.
  Forresten, godt nyttår Kristina 🙂 Er innom og leser hver morgen, og er alltid en god start på dagen!

 7. Kristina Andersen skriver:

  Thea: Så gøy du likte intervallene, Thea! Deilig med en sprek start på helgen kan jeg tenke? Kos deg i kveld, stor klem <3

 8. Madelen skriver:

  Så fine bilder! Elsker stilen din 🙂 flink han broren din til å ta bilder 😉 Må bare legge til at jeg syns det er så hyggelig at du alltid svarer på kommentarer, selv om man ikke stiller spørsmål en gang 🙂 ha en nydelig helg herlige du <3

 9. Linda J skriver:

  Den linken der vi kan se alle episodene av KUWTK der må man registrere seg og legge inn bank kort informasjon, vil jo gjerne se alle episodene men er litt skeptisk til dette med å legge inn kort informasjon. Brått så blir jeg trekt masse penger?
  Håper du kan svare på dette Vakreste Kristina 🙂 <3

 10. Kristina Andersen skriver:

  Linda J: Jeg ser det uten å registrere meg? Trykker bare ned alle ekstrasidene som popper opp, så trykker jeg play 🙂

 11. Linda J skriver:

  Får kun beskjed om at jeg for å kunne se denne videoen må registrere meg og så kommer jeg ikke lenger. Også står det at at alle videoene er broken…
  Klikker vekk all reklame som kommer.
  Får ikke til å se :/
  Men det går kanskje ikke på iphone / ipad? Kun på Mac/ Pc?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *