Whats in my bag?

Så, hva er i vesken min? I dag tenkte jeg å gi deg en liten titt! Jeg har med meg veske hvor enn jeg går, og i tillegg til det du ser under – er speilreflekskamera med objektiver også alltid med meg. Det blir med andre ord ganske tungt å dra rundt på hele dagen, derfor prøver jeg å ikke stappe vesken med alt for mye annet tull. Kun det nødvendigste blir med meg ut døren!

Lommebok fra By Malene Birger, som jeg har ting som bankkort, penger, notatblokk og alt av kvitteringer jeg må spare på i. I denne er det alltid fult kaos, hehe. Tyggis, lipgloss, proteinbar, bilnøkkel og solbriller er også alltid med på tur. Og selvfølgelig, favorittparfymen min. Altså, har dere prøvd denne med Fresh Laundry? Den er så ekstremt god! Beste parfymen i hele verden, den lukter skikkelig lett og fresht. Akkurat som en digg tøymykner, hvis det sa deg noe? Haha.. Neste gang du skal ha deg en ny parfyme, burde du virkelig gi denne en sjanse. Jeg er totalt avengig av den, og sprayer meg rett som det er. Mmm! Ellers er det ikke mye jeg pleier å ha med meg i veska, det viktigste er mer enn nok spør du meg 🙂

Ønsker deg en fin fredagskveld!

21 kommentarer på “Whats in my bag?

 1. E skriver:

  Sikkert litt dumt innlegg å kommentere på, men jeg prøver Noen tips til hvor vi kan dra, med masse sol samtidig som det ikke er så forferdelig dyrt :O <3

 2. kristine skriver:

  Synes det er så gøy å klikke inn på bloggen din om dagen – det er så mye nytt og varierende 😀 Håper du får en super helg, Kristina!

 3. Line skriver:

  Du tar så fine og klare bilder! Kan du skrive et innlegg om hvordan du får bildene så fine? Hvordan du stiller kameraet osv? 🙂
  Tips til oss som ikke er så flinke 🙂

 4. Kristina Andersen skriver:

  Malin: Errryyday! Haha.. Men jeg spiser den sjeldent, så det blir til at jeg kjøper maks en ny i uka. Kun hvis jeg ikke rekker å spise mellom møter/jobb og trenger et lite påfyll.

 5. Kristina Andersen skriver:

  Line: Det er helt flaut å si det, men jeg kan ikke instillingene mine på kameraet godt nok til å gi slike tips enda.. Skal komme meg på et fotokurs først tror jeg, så kan jeg prøver å vise dere også. Men jeg har et veldig godt kamera da med gode objektiver – så det gjør egentlig susen!

 6. Ida skriver:

  Jeg bare lurer på hvorfor du ikke er med på Vixen? Du er vel en soleklar favoritt i livsstilsblogger og folkets favoritt? Jeg hadde i alle fall stemt på deg lett <3 🙂 Ha en strålende dag fine 🙂

 7. Hege skriver:

  Hun (med flere store bloggere) er ikke nominert fordi hun aldri krediterer materiell, kilder og bilder. Feks tekster til oppskrift og filmanmeldelser, og bilder fra «weheartit». Var en artikkel om det en liten stund tilbake 😊

 8. ida skriver:

  Hæ.. ikke nominert, DET var et sjokk.. som en annen Ida sier over her, du er soleklar facoritt i flere kategorier! Du har i hvertfall en fantastisk blogg, og virker som en solstråle uten like! Stå på videre 🙂 <3

 9. Tuva skriver:

  Hei Kristina😊
  Først og fremst ville jeg bare si at jeg elsker bloggen din💕💕 Jeg leser den hver dag😊 Men jeg lurte på hvor du kjøper de Quest barene?

 10. Ida skriver:

  Hei:)
  Har du ombestemt deg mtp salg av den sorte Givenchy antigonaen?
  Vurderer å gå til innkjøp av samme vesken selv, er du godt fornlyd med den? Rommer den 13 tommer mac f eks og litt annet man trenger å ha med seg i møter etc?.
  Ha en strålende søndag…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *