Smoothie Time

I blant kan det være stress å lage seg frokost før man må løpe ut døra til jobb, skole og avtaler. God tid om morgenen er luksus, som man ikke alltid har. Her kommer smoothies inn i bildet, denne saken redder meg på travle dager hvor jeg må løpe ut døra. Ta den med i et beger, og voila – du har en sunn og næringsrik frokost på farten!

MIN FAVORITT SMOOTHIE

En boks mager kesam ♥  Noen dråper sitron ♥ 200 g skogsbær 1 eggehvitte ♥  2 never spinat Sukkerfri saft + litt vann

Ta alt i en blender eller mos med stavmikser, og du er good to go! Denne er supergod, og enkel å tilbrede! Jeg har alltid flere poser med frosne bær i fryseren, samt kesam i kjøleskapet – da har jeg det jeg trenger når lysten på en smoothie skulle melde seg. Med et stort glass med sunne ingredienser hver eneste dag, vil du nesten garantert merke at du får mer energi. Et lite tirsdagstips hvis du har en travel dag eller tre i vente denne uken 🙂

19 kommentarer

 1. Lisa Rorvik

  Du er så vaker og en stor insperasjon for meg, følt bloggen din kjempe lenge. Må bare sundet jeg eønsker bloggen din, å den smoothien skal jeg prøve ut 🙂

 2. Madelen

  Den hørtes god ut! Skal prøves 🙂 er så kjekt med inspirasjon i matveien nå etter jul. Føler jeg fortsatt er mett etter to uker med mildt sagt mye julemat, kaker og godis! En smoothie er nok det jeg skal kose meg med etter jobb i dag 🙂 ønsker deg en fortsatt fin uke søta!

 3. Kristina Andersen

  Madelen: Åh, samme her Madelen! Jeg er enda mett etter julen ass.. Haha! Derfor er det perfekt med litt lette og gode alternativer nå i januar 😀 Klem!

 4. Kristina, jeg må bare takke deg for oppskrift på verdens beste rundstykker. Sitter i dette øyeblikk å spiser havregrynsrundstykkene dine. Fins ingen bedre. Nesten bedre enn middag. Nam… Også er de så enkle å lage. Kanskje jeg skal prøve på den smoothien også en dag. Du deler med deg mye gode mattips. Takk for fin blogg, min favoritt 😉

 5. Iselin Renée

  Herlig start på dagen 🙂

 6. Kristina Andersen

  JS: Sant de er gode ja? Favorittene mine også de! Velger de over middag lett jeg…. Haha! Glad for at du liker bloggen min, kjempe koselig å høre <3

 7. Ingebjørg

  Et tips, tilsetter du litt havregryn metter det lengre 🙂 merker ikke noe på smaken av det heller

 8. Frida - nouw.com/fridank

  Åh, så godt! Smoothie er nok noe av det beste jeg vet, og min favoritt er blåbær. Det er jo så kjekt og lett å lage så lenge man har bær i frysen, og litt yoghurt eller kesam i kjøleskapet. Jeg synest også det er like godt om vinteren, som om sommeren 🙂 Ha en fin dag!

 9. Kristina Andersen

  Frida – nouw.com/fridank: Helt sant! Går aldri lei av smoothies 😀

 10. helenenordvik

  fine deg <3

 11. Så fin genseren var ! Hvor er den fra ? <3

 12. Kristina Andersen

  CWB: Den er fra Nike 🙂

 13. Adriane Kibsgaard

  Dette skal prøves!

 14. livsstilreisen

  Jeg fikk en smoothie maker til jul, og den er helt genial. Du lager smoothien i to forskjellige beholdere, en på 0,3 L og en på 1 L, også kan du ta den med deg, rett i hånda. Så i dag lagde jeg en deilig frukt og bær smoothie, og tok den med på jobb 🙂 Fantastisk start på dagen, klarte å unngå og spise alt som er av kjeks og sjokolade på jobben 😉

 15. Så digg, skal definitivt prøves!

  Pleier å lage ferdige smothie porsjoner i zip poser fra IKEA som jeg fryser, så tilsetter jeg bare yoghurt, cottage cheese, mandelmelk el soyamelk ++..alt etter om det er smoothie til frokost, etter trening eller kvelds.. 🙂

 16. Kristina Andersen

  Anna: Så lurt! Da blir det jo enda lettere å lage smoothies 😀

 17. Lisbeth

  Den genseren du har på deg er utrolig kul! vet du om de selger den enda? 🙂 Du ser fantastisk ut som alltid! <3 stor klem!

 18. Kristina Andersen

  Lisbeth: Den er to år gammel, så jeg tviler :/ Tusen takk Lisbeth, så snill du er! Håper dagen din er fin 😀

 19. Koker du ikke bærene først? Jeg var så glad i sånne poser, helt til jeg så på nett og baksiden av posene at de bør kokes. Grunnen er smitte av blant annet noro-virus. Nå er jeg livredd for å bli syk da jeg er gravid:P Bare et tips om du ikke visste om dette!:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *