En typisk dag i mitt liv

Det har blitt etterspurt om et innlegg om en typisk dag i mitt liv, så da tenkte jeg å kjøre på med det i dag. Som selvstendig næringsdrivende er ingen dager like, jeg tar meg fri når jeg vil og jobber så inn timene igjen når jeg vil. En frihet jeg elsker, og stortrives med. Vil jeg trene midt på dagen så gjør jeg det, ønsker jeg å lunsje med ei venninne midt i arbeidsdagen så gjør jeg det også. Da jobber jeg inn de timene jeg har hatt fri igjen på kvelden 🙂 Likevel har jeg en liten rutine jeg syns det er kjekt å holde seg til så langt det går, så her kommer en typisk dag i mitt liv.

06.00 – 11.00: Alarmen ringer, og det er på tide å gripe dagen. Står opp av senga, kler meg i den faste kosedressen og tar Milo med ut på dagens første lille tur rundt i nabolaget. Så er det tid for frokost, som ofte består av havregrøt, knekkebrød med makrell i tomat eller noe annet enkelt. Frokosten nytes i rolige tilværelser, mens nyhetene går på tv’en og jeg oppdaterer meg på hva som har skjedd det siste døgnet. 07.00 begynner første del av arbeidsdagen, jeg går igjennom mailboksen, planlegger dagen så godt er er mulig og skriver dagens første innlegg til dere.

11.00 – 12.30: Tid for trening! Jeg elsker å trene i lunsjtider, da er treningssenteret så godt som folketomt og jeg kan styre på som jeg vil. En skikkelig luksusvane jeg håper jeg aldri må vende meg av, hehe. Jeg hater nemlig overstappa gym, så å trene på denne tiden passer meg perfekt. Når styrke og cardio er gjort, sykler jeg hjem igjen og hopper rett i dusjen.

13.00 – 17.00: Andre del av arbeidsdagen. Her er jeg ofte ute på møter, eller hjemme i telefonmøter. Hva enn som står på planen! En tur til regnskapsføreren sniker seg ofte også inn, jeg er hos Geir i gjennomsnitt en gang i uka. Ellers går timene til besvaring av mails (mailboksen står aldri stille..), fakturering, planlegging av samarbeid, annonseforespørsler, fotografering til blogginnlegg og enda mer skriving. En ganske ensom jobb da jeg er mye alene hvis jeg ikke har møter, da Nettavisen og mine største samarbeidspartnere holder til i Oslo. Laptopen er med andre ord min bedre halvdel i hverdagen, hehe.

18.00 – 23.00: Når kvelden kommer liker jeg å være sammen med vennene mine, og finne på kjekke ting med de jeg er glad i. Jentekvelder har jeg flere ganger i uka, går på kino, ut å spiser eller bare slapper av hjemme. Jeg elsker denne tiden på dagen, og koser meg egentlig uansett hva jeg finner på 🙂 Men det er gøy når det skjer litt! Jeg prøver å holde jobb unna kveldene, men de gangene jeg bare er hjemme helt alene, blir det fort til at jeg ikke klarer å dy meg. Bakdelen med hjemmekontor! Siden jeg står opp ganske tidlig, prøver jeg å komme meg i seng til 23.00. Nighty! ZzzZZzz…..

DCIM100GOPROGOPR1705.

37 kommentarer

 1. sabrinah

  Kjempe fint innlegg, ha en riktig fin Mandag videre! 🙂

 2. Kristina Andersen

  sabrinah: Gøy det falt i smak hos deg! Ha en fin mandagskveld Sabrinah 🙂

 3. Ett kjempe fint innlegg fra Deg.Stå på videre flinke Deg.

 4. Kristina Andersen

  Anonym: Tusen takk <3

 5. Du virker så flink 🙂 Noe du helt sikkert er!!

  Men jeg bare lurer litt, får ikke hunden din flere turer om dagen? evt hvor lange turer? hva er en typisk turdag for dere?

  Dette er ikke kritikk, bare nysgjerrig 🙂

 6. eightnine

  ELSKER BLOGGEN DIN !! kjempe fint innlegg !! du er ein inspirasjon for oss alle 🙂

 7. Tine-Marie

  Morsomt innlegg 🙂 sover du lenger i helgen eller er dagene dine like da også? Selv er jeg helt avhengig av å få 8timer søvn nesten hver dag, Hehe

 8. Likte dette innlegget, så gøy at du deler slike ting!

  Ser du legger ut en del bilder og snap med Stian for tiden. Er dere på gang igjen, eller? Blir selvfølgelig litt nysgjerrig når han er med så mye 🙂

 9. Kamilla Haaland

  Fytti så strukturert! Jeg hadde aldri klart å kommet opp så tidlig når det ikke er helt krise om jeg sover litt lenger.. hehe!! Du er god 🙂

 10. Så fint innlegg! Spennende, og det hørtes ut som noen gode rutiner og lykke. Selv om det er mye jobb! Må være deilig å styre selv, og ikke minst klare å unngå overstappa gym. Ute på de kalde fortauene her var det heller ikke overfylt nå i kveld 😊😊 joggetur altså!

  Men du, leste gjennom de kommentarene du fikk i går på innlegget om nye ting i 2016 og hva «vi» ønsker. Der var en som skrev om en anja som la igjen så mange koselige kommentarer og virket hyggelig. Mon tro om det er meg det er snakk om?? Ble skikkelig varm i hjertet om det ihvertfall, koselig!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 11. Unner deg virkelig all suksess du får Kristina, du er en skikkelig inspirasjon og virker som en ærlig og hyggelig jente! Takk for at du blogger for oss<3

 12. livsstilreisen

  Du er heldig som kan trene på den tiden av døgnet 🙂 Jeg må trene i verste rushen, og jeg hater det. Er så kjedelig å stå i «kø» for og bruke utstyret. Kan selvsagt trene tidlig på dagen, men da må jeg opp senest 05.30, og det er ikke sovehjertet mitt så begeistret for! Hehe 🙂 Ha en fin kveld videre 🙂

 13. Åååååh! Den kjolen!!! Så nydelig! Hvor har du kjøpt den?

 14. Celina Stamper

  Så siinnsykt deilig å ha en så fri hverdag, det er jo en drøm! 🙂

 15. Hvor er kjolen på nest siste bilde fra? Superfin!

 16. Kjempe fint innlegg! Fikk skikkelig motivasjon til å komme i gang med både rutiner og trening. Ha en fin kveld, Kristina 🙂

 17. Ragnhild

  Fint par!;)

 18. Kristina Andersen

  Amalie: Tusen takk! Den er fra Mango, kjøpte den i sommer når vi var i Cannes 🙂

 19. Kristina Andersen

  livsstilreisen: Det ER så kjedelig.. Men for å sove litt lengre, kan jeg forstå du drøyer treningen til litt senere 🙂 Hihi!

 20. Kristina Andersen

  Hanna: Så snill og god du er! Tusen takk Hanna <3

 21. Kristina Andersen

  Anja: Det MÅ være deg, Anja! Favorittleseren min du, alltid så utrolig blid, snill og full av gode ord 😀 Setter så pris på deg må du vite! Håper kvelden din er fin, stor klem <3

 22. Kristina Andersen

  Tine: Jeg sover til jeg våkner i helgene, men det blir sjeldent lenge. Senest 10.00, jeg er dårlig til å dra meg på morgenen. Vil helst opp å stå, asap!! :p Haha!

 23. Kristina Andersen

  eightnine: Tuuuusen takk <3

 24. Kristina Andersen

  Anonym: Jo, han får tur. Enten tar jeg det som en treningstur med han, eller så lufter jeg han selvfølgelig mellom slagene. Han er ute fire ganger daglig 🙂

 25. Lurte på hvordan proteinpulver du bruker?:)

 26. Kristina Andersen

  Marie: MyoProtein, troor jeg det heter 🙂

 27. Fint innlegg. Dagene dine er egentlig sånn jg tenkte meg. For du virker så ryddig og ordentlig og det er tydelig at du liker orden. Du er i så måte et meget godt forbilde fir mange, megselv inkludert. Jeg skal prøve å bli nye flinkere med å strukturere dagene. Blir inspirert av deg!

 28. Julianne

  Hei Kristina! <3 Jeg har så lyst på en tur til Thailand i mars, og lurte egentlig bare på hva hotellet du egentlig skulle bo på denne gangen heter? Nå føler jeg meg grusom som nevner det i det hele tatt haha. Men jeg vet du er flinkere enn gjennomsnittet til å svare på komentarer 🙂

  Håper du har det fin her hjemme, og får sett på ett par boliger. Krysser fingrene for deg. Btw, så er du sååå stunning, stor klem <3

 29. Dette var et veldig kjekt innlegg, Kristina! 🙂 Så kjekt å lese om hverdagen din. Misunner friheten din til å organisere tiden din slik du ønsker og beundrer evnen din til å stå tidlig opp på tross av at du kunne dratt deg til langt utpå 😉 Det heter forresten «…i rolige omgivelser» og ikke «tilværelser» (hilsen norsklærer, hehe). Håper morgendagen din blir helt super! Ser fram til å lese det du vil dele med oss i morgen også – du er inspirerende! ♡

 30. Kristina Andersen

  El: Takk kjære deg! Så koselig kommentar å få <3

 31. Kristina Andersen

  Emma: Nei, jeg og Stian er bare gode venner 🙂

 32. Christine

  Du er så søt Kristina <3 liker så godt bloggen din og deg! Ha en fin uke snuppa!:*

 33. Å, dette likte jeg:D Alltid interessant å lese om:D Og hihi, ettersom jeg er ganske så nøye selv, må jeg få arrestere norsklæreren over her litt, for hvis vi først skal snakke ordvalg, ville jeg trodd at ‘misunne’ var et litt feil valg av ord, da det betyr å ikke unne noen, mens å være sjalu på friheten til å organisere tiden slik du ønsker, dét er nok hva hun mente, regner jeg med, ettersom hun mest sannsynlig unner deg å ha det slik;) Ikke ment negativt, men når man først stikker hodet frem..;) Ha en fantastisk fin dag, alle sammen!

 34. Kristina Andersen

  Julianne: Åh, jeg husker jammen ikke og Ida har reisedokumentene. Hør med henne på Idawulff.com – så er jeg sikker på at hun svarer deg <3

 35. Du er flink og flott. Unner deg alt det beste!!!!! 🙂

 36. skulle ønske jeg var deg.. Du har liksom alt!

 37. Til anonym over her: Mente overhodet ikke å være en kritiserende «besserwisser». Burde kanskje brukt et annet ord i kommentaren, så takk for irettesettelsen. 🙂 Kristina: Fra min side var dette ingenting annet enn et velmenende tips. Når det er sagt, vil jeg tilføye at jeg synes jeg språket ditt pleier å være muntert og variert. Finner ikke så mye belegg for den kritikken jeg tidvis ser i kommentarfeltet om skrivingen din. Du er flink! Innleggene i dag var også veldig kjekke. Gleder meg til å teste ut smoothien 😀 Ha en fin dag videre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *