Norsk utklassing

Denne oppdateringen skulle kommet for en liten stund siden, men jeg ble så oppslukt av langrenn at jeg glemte meg helt bort. Men søren heller så flinke langrennsløperne våre er, det er jo en fryd å følge med på de alle! Tour De Ski og jobbelørdag er dårlig kombo ass, men jeg har i det minste fått unnagjort en hel del til tross for iherdig heiing på sidelinjen… Haha! Deilig å ha fått en skikkelig pangstart på det nye året 🙂 Hele dagen min har egentlig gått til kontorarbeid, bortsett fra en liten tur på trening sammen med Maren Sofie som endelig er hjemme igjen fra USA. Det ble 40 minutters cardio på oss, etterfulgt av en helt grei styrkeøkt – før vi rullet ned til Joe And The Juice for å ta hver vår powerwshake og catche opp på alt som har skjedd siden sist. Godt å ha bestis hjemme igjen! I kveld skal jeg ut å spise med en finfin gjeng, så nå skal straks laptopen lukkes for dagen.

Fortsatt fin lørdag til deg ♥

ACNE JEANS – ZARA JAKKE – REEBOK SKO – NIXON KLOKKE – LOUIS VUITTON VESKE

11 kommentarer

 1. Nydelig outfit 🙂 Ja det er godt å logge av å bare være med venner av å til <3

 2. Så fine og glade bilder!:) Det er så gøy å følge bloggen din, blir alltid i godt humør og inspirert til å gjøre hverdagen så bra som overhodet mulig! Takk for at du er den du er 🙂

 3. Så utrolig stilig antrekk og fine bilder.Så gøy med Norge idag.

 4. Utrolig fin jakke 🙂

 5. Prøv å jobbe i butikk hele lørdagen, minimalt med TVer der, dessverre. Hehe;) Noe jeg definitivt savner/ ville hatt i denne skisesongen.

 6. Lurer veldig på noe.hvorfor liker du Kim kardishian når hun sprader rundt i pels hele tiden og nå kler sin lille datter i pels og !.? Føler kun avsky for den oppmerksomhetssyke familien på tide noen andre hadde fortjent mediaplass. Klarer iallfall ikke like slike mennesker selv hun har tydeligvis ingen hjerte for dyr.så tenkte du også følte for pelsdyr?…

 7. Helt rå klokke du har,er den ny modell?

  Hvor mange klokker har du,synes jeg stadig ser deg med noe nye klokker.

  Kan du lage en reportasje om de.

 8. Kristina Andersen

  Ellen: God ide! Det skal jeg få til 🙂

 9. Kristina Andersen

  Ella: Er helt enig i at holdningene hennes til pels er kvalmt, blir fysisk dårlig av at lille North løper rundt i dette i så ung alder. Jeg er ikke nødvendigvis så fan av selveste Kim Kardashian, det er vel heller kroppen hennes og utseendet jeg syns er helt BANGING!! 🙂

 10. Kristina Andersen

  Anonym: Ja, himmel så gøy! De er jo så FLINKE 😀

 11. Kristina Andersen

  Sola84: Tusen takk for fine ord, det setter jeg stor pris på <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *