Fem ting du ikke visste om meg

Jeg er en skikkelig freak når det kommer til rydding. Dere vet jo allerede at jeg har støv på hjernen, men jeg tror aldri jeg har fortalt hvor ille det faktisk er? Si at jeg slapper av i sofaen, og skal inn for å dusje, for så å legge meg tilbake på sofaen igjen. Bare tanken på å ta den dusjen mens putene i sofaen ikke står perfekt oppreist gjør meg helt gal, så da rydder jeg hele sofaen først, bretter sammen teppet og danderer alle putene helt perfekt. Selv om jeg skal rett tilbake å slenge meg ned igjen om fem minutter, hehehe… Bree Van de Kamp got nothing on me!

Jeg har helt hangup på Justin Bieber sin sang Baby. Seriøst, den gjør meg så glad at det nesten blir for mye av det gode! Haha.. Så hvis jeg har en litt sliten dag eller er lei mens jeg er på trening, setter jeg på denne. Går aldri lei den, jeg! Og synger selvfølgelig med, spesielt mens jeg er i bilen. Hehehe! Har faktisk fått med meg Geir på å lage en carpoolcaraoke film til dere, og gjett hvilken sang som skal være med i videoen da? Baby, baby, baby oooh!

Når det kommer til min kjære mommo, er jeg også en smule gal. Jeg må helst vite hva dagsplanen til mommo er, slik at jeg vet at hun alltid har det fint og at jeg vet hvor hun er. Så hvis jeg da ringer henne og hun ikke tar telefonen, setter jeg i kjent stil alltid i gang en full alarm. Ringer garantert både mamma på jobb og tante i Arendal, og spør hvor i alle dager mommo har tatt veien og om noen har snakket med henne. Jeg er så redd for at noe skal skje den dama, og må derfor ha stålkontroll hver eneste dag slik at jeg forsikrer meg om at alt går fint. Og hvis ikke? Alarm! Hehehe.

Jeg har alltid trodd jeg kunne synge, helt siden jeg var liten jente. Problemet er vel heller at jeg ikke kan synge, what so ever. Som 15 åring var jeg sykt gira på en fyr som var ett år eldre enn meg, men han hadde gitt meg opp da jeg nektet å kysse han (lol…). Men stakkaren var jo skolens kjekkas, så jeg fant ut at jeg måtte sette inn støtet for å vinne dette mannfolket tilbake. Så hva gjorde jeg? Jo, jeg skaffet meg mikrofon og opptakssystem, og spilte inn meg selv mens jeg sang Alan Jackson sin låt remember when og sendte det til han…. Det ble ingen lykkelig slutt for oss etter mitt lille sangstunt, for å si det sånn…. Haha!

Jeg og min far går som kjent ofte på fotballkamper sammen, i blant er Eirik med. I sommer var vi på Real Madrid, og det var så gøy! I hvert fall for meg, men de andre er ikke helt enig. Hver eneste fotballkamp vi er på, ender nemlig i full diskusjon på tribunen. Jeg lurer alltid på så ekstremt mye når jeg er på kamp, og blir derfor sittende å tyne på Eirik for å få svar på spørsmål som føles livsviktig for meg. Hva heter nummer 8, blir ikke Martin Ødegaard lei seg når han blir benka og hvorfor gjør nummer 3 så mye rart?! Ting de fleste lurer på under en kamp liksom. Til slutt ender det alltid med at Eirik bytter plass med Øyvind, slik at han skal slippe å sitte ved siden av meg og høre på det han kaller maset mitt. Så da begynner jeg selvfølgelig å mase på Øyvind i stedet for, helt til alt ender med at jeg får snakkeforbud og «ikke får lov å si et eneste ord resten av kampen»…. Hahaha, ja – det er like galt som det høres ut! The struggle is real on familydays…

14 kommentarer

 1. Cathrine

  Så kjekt innlegg å lese! Stå på Kristina! Liker godt bloggen din, og synes 2015 var et godt bloggår:-)

 2. Jeanette

  haha,herlig innlegg!

 3. Kristina Andersen

  Cathrine: Kjekt å høre Cathrine! Nå ble jeg glad 😀

 4. Elsker slike innlegg, herlig!!

 5. Lættis med fotballkamper altså. Kjenner meg godt igjen med det å lure på all verdens ting:) Godt du passer på mommo, jeg har det litt sånn med min mor, men ikke fullt så ille at jeg slår alarm! Haha;)

 6. Det med sofaen høres sykt slitsomt ut 😛 Fordelen er at det sikkert alltid ser strøkent ut hos deg da! Skulle nesten ønske jeg hadde det litt sånn, for jeg er et rotehue uten like, hehe

 7. Kristina Andersen

  Julie: Haha! Skulle vært en mellomting mellom oss to, så hadde det sikkert vært helt perfekt 😀

 8. Hahaha så morsomt! Liker å bli litt mer kjent med deg❤️

 9. AMEN! Endelig noen som lider av samme ryddemanien som meg selv. Blir du gal av deg selv av og til? Jeg holder på å klikke av meg selv til tider. Tenk deg hvordan det er å bo med mann og en datter på to år. Jeg føler jeg går og jager med jif og torky papir hele dagen 🙈Det er faktisk så ille at når mannen har lagt seg så går jeg og sjekker at ting står som det skal,at putene står riktig dandert i sofaen,fjernkontrollen ligger på plass,og at kjøkkenet er fritt for smuler. Herregud,jeg burde vært lagt inn 😂 😂 Aldri sett en hybelkanin i vårt hus.Ha en fin helg fine deg 😘

 10. Kristina Andersen

  Mette: HAHA! Fy søren, godt vi er flere Mette :p Burde hatt meg en innleggelse selv ass… Hoho! God helg <3

 11. Hei Kristina! så utrolig gøy innlegg kjempe gøy å bli bedre kjent med deg! Vil bare si at jeg var fast leser av deg når jeg var mindre, typisk 15 års alderen, nå er jeg 18! Jeg husker jeg var så stolt at vi var fra samme by. Siden vi er fra samme by, har jeg sett deg av og til. Og du er utrolig hyggelig på ordentlig og, og ikke en overfladisk person som ofte folk kan tenke om bloggere. Jeg har alltid synes du er og var et bra forbildet, med mye humor og en blogger som ikke alltid tok deg selv så høytidelig. Perioden du blogget på den andre plattformen husker jeg det var vanskelig å hele tiden følge med, så jeg eser heller i arkivet ditt, heheh. Mimret litt. Men nå er du tilbake der jeg husker deg, bedre blogger enn noen gang med masse livsglede, som sprer både humør i hverdagen med noen gullkorn her og der og motivasjon til uike ting som trening og lage god mat.Jeg håper virkelig du noen ganger tenker hva DU faktisk har klart, du har klart å opparbeide deg en karriere som du faktisk kan leve av, det står det mye respekt av, og det tror jeg mange glemmer når de leser bloggen din. Vil bare ønske deg noen fine ord og håper du fortsetter like bra i år, som i fjord! Ønsker deg alt godt Kristina, håper du får et godt nytt år, med mye glede og nye mestringer <3 klem fra meg!

 12. Kristina Andersen

  S: Du aner ikke hvor glad jeg ble for denne kommentaren! Tuuusen takk snille, gode deg! Denne var ekstra god å lese akkurat i dag kjente jeg 🙂 STOR klem til deg <3

 13. Kristin Antiveros

  Hahaha, jeg dauer av det første punktet!! Som jeg skulle skrevet det sjøl! 😀 😀 Jeg digger både deg og bloggen din 🙂

 14. Åh, jeg kjenner meg igjen i første punktet! Jeg gjør akkurat det samme! Og jeg klarer ikke legge meg om kvelden om ikke alt er perfekt ryddet i stue, kjøkken og på badet.. og skoene MÅ stå stilt opp i gangen, på rekke og rad. Jeg står opp innimellom for å sjekke en ekstra gang om jeg er litt usikker på at jeg har gjort alt. Asså, TAKK for at det ikke bare er meg :’D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *