Litt sånn kjærlighetssorg

I dag våknet jeg opp med en følelse av kjærlighetssorg i kroppen, samtidig som at jeg vet valget jeg til slutt tok var det riktige. Etter mye grubling og tenking i julen, fant jeg til slutt ut sammen med familien at jeg ikke kunne dra til Thailand. Vi bestilte denne turen lenge før jeg visste jeg skulle selge leiligheten min, og nå som ting har endret seg og den faktisk er solgt – fikk jeg full panikk for hver eneste leilighet som ble lagt ut for salg i romjulen. Alle de fine leilighetene jeg så gjerne ville se på, hadde visninger mens jeg var i Thailand. Tanken streifet meg om mine foreldre kunne dra på visning og filme mens de var der, slik at jeg kunne kjøpe leiligheten usett fra Thailand. Det sier seg selv at tanken er helt idiotisk, så til slutt fant jeg ut at jeg rett og slett må bli hjemme – for å prioritere de riktige tingene. Jeg må få kjøpt ny leilighet så fort som mulig, fordi den jeg har nå skal jeg flytte ut av i februar, siden jeg da skal videre til Miami på jobbreise. Ja, denne frøkna kan å planlegge……

Selv om det føles uendelig bittert å bli hjemme i denne kulda hvor det ikke skjer noe fremover som jeg gleder meg til, i stedet for å være i paradis sammen med min beste venninne – er det dette som er riktig akkurat nå. Så billetten min er overført til Ida sin gode venninne Malin, og jeg er helt sikker på at de to kommer til å få en helt magisk tur. Altså, her snakker vi first class billetter på fly og det fineste hotellet jeg noen gang har sett. Dere kan tro jeg er misunnelig, og lei meg for at det ikke er jeg som ligger ved siden av Wulff for å slikke sol. En ting er sikkert, så fort Ida er hjemme igjen drar jeg rett til Oslo for å ha noen fine dager sammen med henne, og forhåpentligvis feire kjøp av ny leilighet. Enn så lenge får hun kose seg på verdens mest fortjente solferie i magiske Thailand, så får jeg være hjemme å grine litt mens jeg går på visninger… Haha! Hvis ikke jeg får drømmeleiligheten nå, så kommer jeg seriøst til å få sammenbrudd.

God tur Wulffen min! Jeg vet du spesielt kommer til å savne morgenstunder som dette med meg <3

10 kommentarer

 1. Hanne Mjåseth

  Så leit at du ikke drar på tur, men forstår avgjørelsen din utrolig godt! Håper det blir verdt det og at du ender opp med drømmeleiligheten din! 🙂 Turer kan jo du dra på senere, når du føler at ting er på plass 🙂

 2. Du får se det positive i det, du har jo et fantastisk luksusproblem 🙂 Kos deg med visninger!

 3. LiseBenedi

  Hei Kristina og vel overstått jul.

  Jeg synes avgjørelsen er veldig fornuftig selv om jeg selvsagt forstår at det er kjedelig å ikke kunne reise.

  Thailand er der, men det er kanskje ikke drømmeleiligheten. Håper at du finner drømmeleiligheten snart.

  Ha en fortsatt god romjul. Klem til deg ;-))

 4. Utrolig dårlig gjort av deg å gjøre dette mot Ida.. Ja, jeg vet hun får reist med en annen god venninne, men allikevel, what a bitch move

 5. Kristina Andersen

  Anonym: Heldigvis har Ida et helt annet synspunkt, og det er det som betyr noe. Om hun hadde blitt skuffet, sur eller lei seg – ville det ikke vært et tema å bli hjemme 🙂

 6. Kristina Andersen

  LiseBenedi: Helt sant.. Tusen takk Lise! Håper julen din er fin <3

 7. Skjønner at det var et kjedelig valg, men som noen andre sa, Thailand er der, men tenk om leiligheten din kommer iløpet av den tiden. Spesielt siden det tydevis var flere aktuelle. Håper du får og finner deg en kjempe koselig leilighet snart, og kan starte interiør planlegging snart også.

  Bra ida fikk noen andre med seg og dere fikk endret billetten. Masse lykke til, og håper du får en koselig feiring imorgen.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 8. Her er det også lagt ut sykt mange leiligheter i romjula i forhold til i høst 😮

 9. Likte veldig godt hvordan du svarte den stygge kommentaren til anonym Kristina 🙂 Her hevet du deg over 😉

 10. Det som hadde vært et ‘bitch-move’ hadde vært å la Ida reise alene :p Men det er jo ikke realiteten. Et fornuftig valg, jeg selv hadde slitt veldig med å ta. Men det virker som om det er det riktige 🙂 Vi var igjennom rundt 20-25 visninger før vi fant den riktige, så det kan ta litt tid før man finner en man forelsker seg i!

  Lykke til! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *