Nutella Fudge

Første desember er her, og jeg tenkte å starte denne fine tiden med å dele oppskrift på julekonfekt med dere. Jeg elsker nutella, og jeg elsker fudge – så hva er vel da bedre enn å kombinere disse to? Mmmm!

DU TRENGER:

En boks søt kondensert melk 40 g smør 1 ss vaniljeekstrakt  1 glass nutella  200 g kokesjokolade

SLIK GJØR DU:

Ha alle ingrediensene i en kjele, og varm opp alt på svak varme til det smelter sammen. Så kan du finne frem en liten firkantet form, smøre formen lett og ha sjokolademassen oppi. Jevn til med en slikkepott slik at overflaten blir fin. Sett formen i kjøleskapet så sjokolademassen stivner til fudge. Jeg tror det skal holde at den kaldt i noen timer, men vi lot den kjølig står over natten – slik at fudgen skulle bli minst mulig klissete og lettere å få ut av formen. Når den er ferdig stivnet, løfter du sjokoladefudgen ut av formen, og skjær den opp i store firkanter med en brødkniv.

HJEMMELAGET JULEKONFEKT

Håper det smaker! Disse holder seg best hvis du oppbevarer de i tettekrukker i kjøleskapet, og tas ut rett før du skal servere

23 kommentarer på “Nutella Fudge

 1. Tina Stangstuen - tre barns mamma skriver:

  Dette så godt ut og må prøves. Skulle ønske du tok bilde av alt du brukte og steg for steg.

 2. Kristina Andersen skriver:

  Tina Stangstuen: Ikke så mye å ta bilde av steg for steg her, da det er superenkelt. I tillegg er det bilde av alle ingrediensene 🙂

 3. Anja skriver:

  Herregud, det hørtes godt ut. Det skal jeg lage til lørdag eller mandag! Men putter du de oppi en stor form, som en kakeform eller hva? Å,nå gleder jeg meg til baking! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Sunniva skriver:

  Hei. Jeg lurer på hvor høyt juletreet dit er, hvor mange lys du har og om du bruker led lys eller vanlige lys? Håper du kan svare på dette 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *