Uken som gikk

Ukens motivasjon: Skulle jeg ønske var trening, men det har det i hvert fall ikke vært…… Kan noen sende meg litt av dette please? Hehe! Motivasjonen har som alltid vært jobb, og det er egentlig helt greit. Selv om det er så mye å gjøre for tiden at jeg egentlig ikke har tid til å sove. Du vet når du følger du aldri blir ferdig med arbeidsdagen eller det du må gjøre? Slik er det her, men trøster meg litt med at det er fordi det snart er jul og det er hva jeg kaller høysesong for bransjen jeg jobber i. Gøy er det, da! Alternativet er jo verre, så her er det bare å holde tunga rett i munnen og gruse på!

Ukens tanker: Jeg har tenkt mye på eldreomsorgen denne uken, og generelt på eldre mennesker som lever et liv i ensomhet hvor alle dager er samme og uten noen spesiell betydning. Spesielt nå i julen, hvor ingen fortjener å sitte alene dag ut og dag inn. Det er så ufattelig trist at det er så mye ensomhet i landet vårt! Så dette skal jeg gjøre noe med, og skal i møte om dette allerede i dag. Forteller mer så fort jeg har spikret det jeg håper å få til 😉

Ukens serie: Unge Lovende, som går på NRK1. Serien handler om en sykt morsom jentegjeng, som går igjennom typiske problemer man har som ung. Jeg har sett serien over nett på NRK, og pløyet meg like greit gjennom alle episodene på samme dag. Jeg har seriøst hatt kjærlighetssorg etter at The Fosters ble ferdig, og irriterer meg grønn at det ikke er flere sesonger. Unge Lovende var en fin rebound, men bare så synd at det er så få episoder… Haha!

Ukens beste måltid: Spicy kyllingsuppe, som jeg hadde til kveldsmat på mandag. Denne suppen er så god, og perfekt på kalde dager hvor man har lyst på noe som varmer litt! Dere finner oppskrift her

Ukens innkjøp: En god del vinterklær og en ny MacBook Pro, som jeg enda ikke har tatt i bruk. Altså, hallo! Jeg hater virkelig å begynne på nytt med helt ny datamaskin, det er så slitsom at jeg blir frustrert av bare tanken på å skulle gjøre det. Så derfor har jeg pakket den ned og stappet den innerst i skapet mitt, sånn for å slippe å se den – da føler jeg så sykt på presset om at jeg må bruke den… LOL! Men jeg må få begynt å bruke den, for min gamle er ferdig som popstjerne ass..

Uken beste bilde: I dag skal jeg by dere på to skikkelig ugleface bilder. Ikke sånn «later som jeg syns dette bildet er stygt, men ser egentlig litt søt ut..» type bilder, men rett og slett servere dere to stk som er så bad at jeg seriøst dør av meg selv.

Fashionguuurl ute på streetstyle shoot, da!

Ukens mest spilte sang: Michael Buble – It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas. Åååå, den er så fin! Og tenk at det er første desember i morgen? Det gledes noe så innmari!

Ukens beste dag: Er det innafor å si hele helgen eller? Lørdagen min startet med at jeg og Hilde bakte julekaker i flere timer, og resultatet ble helt magisk. Gleder meg så til å dele oppskrifter med dere! På kvelden var jeg en tur i bursdag til min kjære Susanne, før det var minijulebord hos Nina og Chris senere. Som vi koste oss! Og på søndag? Da var det den obligatoriske første søndag i advent samlingen hjemme hos mine foreldre. En ordentlig fin helg med masse juleglede og hygge med de jeg er glad i. Jeg er seriøst så heldig med alle de fine folkene jeg har i livet mitt at jeg har ikke ord. Blessed

26 kommentarer

 1. Viktoria

  Hei Kristina 🙂 Vil berre sei at The Fosters er ikkje ferdig, og begynner igjen i januar 🙂 http://epguides.com/Fosters/

 2. Flott at du vil hjelpe de som er ensomme. Men det er vitkig å huske på at det ikke bare er de eldre som sitter alene. Jeg er i slutten av tjueårene og har sittet alene mang en jul da jeg ikke har noe særlig familie. Nordmenn er veldig bestemt på at jul er bare familie og slekt, så det er sjelden folk har en ekstra plass ved bordet, men å synes synd på meg og uffe seg over at jeg ofte er alene, det skal de :p Forstå det den som kan. Skulle ønske julefeiringen her til lands var mer som den amerikanske, der samhold står sterkere enn kun familiebånd.

 3. HAHAHA! Herlig bilder.

 4. Trine Linde

  Jeg kjøpte meg ny telefon i helgen, men orker heller ikke tanken på å starte på nytt, så min ligger også innerst i et skap til min gamle ryker helt :`)

 5. Hahahah ååå elska bildene av deg, Kristina!!! 😀 nettopp sånn gjør at bloggen din e såå bra! Veldig godt å se at du kan legge ut sånn også, tror det glede mange 🙂 Gleda meg kjempemasse til oppskrifter på julebaksten, såg veldig godt ut!:)

  Du gjør det skikkelig godt på bloggfronten for tida, veldig gøy! Dessuten stråler du! 😀

  Ha en fantastisk mandag!

 6. Hei skjønne Kristina 🙂 Jeg likte godt ukens tanke, lykke til i dag. Veldig godt noen har et hjerte for andre slik du har. Ensomhet er veldig kjipt men så velger jeg selv å være ensom men så vil jeg IKKE men klarer lite om dagene.. kort sagt veldig tøft ekstra tøft i jula/nyttår i år. Takk for du er akkurat den du er. klem

 7. Maren M

  Seriøst.. DETTE <3 <3 <3 <3

 8. Heisann ☺

  Leste siste innlegg nå nettopp, som hver dag igrunn, siden du virker å være I veldig bra dame som skriver kjempebra.

  Så at du etterhvert skal over på ny Mac (veldig enig i det med å starte opp med nye pc’er og mobil også:) Men lurer på om du har planer for den du skal gi deg med? Har vært lenge på jakt etter en godt brukt Mac, datteren min ønsker seg så veldig Mac eller ipad. Og det har jeg ikke mulighet for å gi henne 😟 det er bare meg og henne og jeg ble ufør i fjor. Men kanskje du er interessert i å selge den billig? Har en venn som er veldig flink å fikse på gamle mac’er nemlig ☺ Føler meg i overkant frekk som spør engang, Meeen.. 😉

  Uansett, håper du får en fortsatt super ettermiddag. ☺

 9. Hei!

  Leser bloggen din fast. Jeg ville bare tipse deg om at du kan se alle sesonger av The fosters på thewatchseries.to 🙂 God jul til deg og dine 🙂

 10. Hahahahahaha, så ufattelig morsomt med det siste bildet av the outtakes! Jeg lo høyt her:D

 11. Hvorfor er juletiden høysesong for bransjen? 🙂

  Ha en fin dag <3

 12. Kristina Andersen

  Andrea: Det er rett og slett bare mer å gjøre 🙂 Sommeren er feks veldig stille, pga ferier og slike ting. November og Desember er av en eller annen grunn alltid helt crazy hos meg.

 13. Kristina Andersen

  Tine: Jeg skal selge den, ja 🙂 Men noen tusen skal jeg ha for den, hehe. Det er bare å omformatere den, så er den god som ny 🙂 Mail meg på kristinaandersenas@gmail.com hvis du er interessert 🙂

 14. Kristina Andersen

  Anonym: <3 <3 <3

 15. Kristina Andersen

  Ba: Takk for gode ord, snille deg! Klem

 16. Maren: Hvor i landet bor du? Jeg bor i Eidsvoll kommune og du må gjerne komme å feire jul med oss i år!! Vi blir 5 stk rundt bordet, men har alltid plass til 1 til 🙂

 17. Charlotte

  Du er så god! Får selv helt vondt inni meg ved å tenke på så mange som sitter alene. Både eldre og yngre. Det er så leit at noen skal føle på den ensomheten.. Trist at det er så store forskjeller på oss mennesker. Jeg er evig takknemlig for at jeg har gode venner og fin familie!

  Men altså, de bildene… Jeg lo så jeg grein! Sånn ser jeg ut på rimelig mange bilder selv, da jeg sliter med tålmodighet og ikke minst det at jeg aldri klarer å være seriøs, haha! Takk for at du er så ekte og god <3

 18. Jeg så alle episodene til The fosters iløpet av et par dager etter at du anbefalte den. Jeg ble helt besatt av Braillie <3 Callie and Brandon. Heldigvis kommer det nye episoder rundt 17 januar!!

  Ha en fin uke 🙂

 19. Har sendt deg mail, Kristina ☺

 20. Marie: Tusen hjertelig takk for invitasjonen 🙂 Det varmer 🙂 I år har jeg kjæreste og jeg har blitt invitert hjem til hans familie. Ellers hadde jeg takket ja 🙂 Tror de fleste ikke tenker over at det er mange av oss yngre, som heller ikke har familie og noe sted å være på julaften. Man tar det jo som regel som en selvfølge at folk i slutten av tjueårene har det:) takk for at du er så godhjertet, det er ikke alle som hadde åpnet hjemmet sitt slik <3

 21. Så godt å høre! <3 Jeg er helt enig med deg.. Er så mange som sitter aleine i jula, både unge og eldre! Det gjør vondt å tenke på.. Håper du får en fin jul med kjæresten og hans familie! Det fortjener du <3

 22. Henriette Sophia

  hahaha, asså TAKK for at du deler sånne bilder også, kjempe morsomt å se den siden av deg også og du er så søt atte ! hihi

 23. Ååååh synes det er så herlig at du legger ved så gode bilder! Ler godt! Ha en fin første dag i desember 🙂

 24. Takk for at du tenker på andre, gode Kristina. Her sitter jeg, gravid og full av hormoner og tårene bare fosser. Nå skal jeg fortelle deg noe.

  Jeg har ALLTID, tenkt på andre mennesker. Jeg tenker på andre før jeg tenker på meg selv. Jeg var 14 år gammel, og satt å tenkte litt den 20. desember. Da fikk jeg det for meg at jeg er så utrolig heldig, og det er så mange som sitter alene på julekvelden. Det første jeg tenkte på var et sykehjem nær meg. Jeg VISSTE at det var noen ulykkelige sjeler som satt alene, så jeg ringte avd. leder og ba om et møte. Jeg fikk komme samme dag, og avtalte at jeg fikk lov til å arrangere et lite selskap for de som var igjen på dette hjemmet. Mamma disket opp med skikkelig julemiddag, og jeg dekket på på sykehjemmet. Vi hadde det så koselig, jeg og 90 åringene altså!!! Dette skjedde 24 desember forresten. Dette var også så givende, at den dag idag, sitter jeg med full utdanning og fagbrev som helsefagarbeider❤

 25. Hei! Hvor er vesken fra? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *