Cyber Monday

annonse

Black Friday er over, og dersom du ikke fikk med deg de beste tilbudene, så fortvil ikke. Proteinfabrikken har hatt en crazy weekend, og derfor bestemt seg for å fortsette galskapen ut mandagen også. Dersom du er glad i trening, friluft og et sunt kosthold – burde du sjekke ut denne tilbudssiden. Her er det mange godbiter å finne!

Sunnere popcorn  Sukrilett sukkererstatning Proteinpannekaker ProteinpulverFreddy jeans E-burn brusetabeletter Nocco energidrikker  PAM spray

Favoritt tilbudet mitt for dagen må være Freddy Wr.Up jeansene, som er satt ned 50%. Det er ganske heftig, med tanke på hvor populære disse buksene faktisk har blitt. Dersom du er usikker på hva jeg mener, kan jeg jo si at det er denne buksa som gir deg tidenes rumpe. Rumpa blir liksom tre ganger mer spretten og digg når jeg hopper inn i denne jeansen, og jeg digger den virkelig! Buksene er derimot ganske dyre til vanlig, men når prisen plutselig er halvert – så hjelper det ganske mye 🙂

HAPPY SHOPPING!

9 kommentarer

 1. amaliewj

  Har lyst til å bestille, men det dumme er at det er 90,- i frakt, så det blir 1/3 av det jeg har tenkt til å kjøpe..

 2. Kristina Andersen

  amaliewj:

 3. Ida Rygnestad

  Hei Kristina! Ååå, hurraaaa 😀 Nå ble jeg glad! Skal inn å titte (les: handle) asap! Håper du har hatt en fin ukestart 🙂

 4. Stine Elize

  Ble en ganske heftig pakke klikket hjem derfra nå i helgen! 🙂 Tidenes julegave til megselv. hehe! 🙂

 5. Kristina Andersen

  Ida Rygnestad: Herlig søta!! 😀

 6. JuliaSofie

  Digger di buksene jeg også, men har bare ikke hatt rå til di, så skal ta en titt innom nå;)

 7. Heihei! Jeg vurderer veldig å kjøpe meg en slik bukse, men hvordan er de i størrelsen? Bruker som oftest M, 36 eller 38 til vanlig. Bør jeg da kjøpe en i L? Har hørt at de er små i størrelsen.

 8. Kristina Andersen

  Laila: Ville tatt en L da, ja 🙂

 9. Hei, nå har jeg prøvd å bestille en bukse sikkert 20 ganger på nettsiden deres uten hell på grunn av feil med netaxepten deres og kluss med email. Det ser ut som om de har gjort det omtrent umulig å kontakte dem å lurer på om du har hørt om det har skjedd andre og?

  Ellers, ha en fin dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *