Bare glede

For en gladmandag dette har vært altså! Latter og glede fra ende til annen, kombinert med to møter som gikk over all forventing. Gleder meg så til å fortelle dere litt mer om planene mine fremover! Det har med alt annet enn blogg å gjøre, og jeg må si at jeg gleder meg til å bruke noen timer i uka til å hjelpe andre mennesker 🙂 Men mer om dette siden! Dagen har vært så hektisk at jeg rakk ikke annet enn speltlompe med røkelaks til middag, så nå skriker virkelig magen etter et skikkelig måltid. Flaks for meg at jeg er på vei til Hilde for kveldsmat as we speak, hoho! Hvordan har dagen din vært?

ADIDAS SKO – LINDEX BUKSE – BIKBOK KÅPE – CALVIN KLEIN TSHIRT – MALENE BIRGER VESKE

6 kommentarer

 1. Vet du hva modellen på skoene dine heter?:)

 2. Så spennende med nye utfordringer og eventyr. Tror du passer til å hjelpe andre mennesker. Du er snill og morsom!

  Min dag har vært herlig. Fikk jo den leiligheten jeg ønsket meg. Vant budkrigen, så fikk den til prisantydning. Veldig fornøyd. Så nå har jeg vært på en god trening, og nå venter litt prosecco og kake, punsjbolle faktisk. Veldig rar følelse, og nå venter forandringer. Litt rart, men men! Ha en fantastisk mandag, gleder meg til siste episode av broen i kveld!!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Ida Rygnestad

  Hei Kristina! Spennende – gleder meg til å høre 😀 Kos deg hos Hilde og kveldsmat 🙂

 4. Kristina Andersen

  Anja: Gratulerer så mye med leilighetskjøp, Anja! Gud, så gøy altså 😀 Er sikker på at du vil få det superfint! God klem fra Kristina

 5. Kristina Andersen

  Matine: Usikker :/

 6. LisaLDN

  Spennende, gleder meg til å høyre meir! Mandagen min gjekk til NSB og Bergensbana – og frustrasjon over mangel på WiFi og mobildekning på strekninga, hehe. Skulle liksom «jobbe på toget» som reklamen fint seier at man kan, men det skjedde ikkje! Grrr 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *