Så tenner vi et lys i kveld…

FØRSTE SØNDAG I ADVENT

Da var første søndag i advent ringt inn og nedtelling til julaften er offisielt i gang! Snart er endelig årets beste måned her også, tenk at det er desember allerede til tirsdag? Det gledes stort! Tradisjonen tro har det vært familiemiddag hos mine foreldre i dag, hvor årets første julemiddag nettopp har blitt spist. Noe så godt! Sprøstekt ribbe med deilig tilbehør, etterfulgt av julekaker og gløgg til dessert. Mmmmm! Nå er jeg så mett her jeg sitter at jeg snart må kneppe opp bukseknappen.. Haha! Det samme skjer hvert eneste år, men er det ikke slik det skal være da? Julemat er jo så alt for godt!

THIS YEARS FIRST FAMILY CHRISTMAS DINNER ..

Syns mamma hadde pyntet bordet så utrolig fint for anledningen, med edelgran, stearinlys og svibler over hele bordet. Skikkelig stemningsfylt og koselig! Hva har du gjort i dag? Håper søndagen din er fin! Stor klem fra meg

14 kommentarer på “Så tenner vi et lys i kveld…

 1. Martine skriver:

  Så utrolig hyggelig! Hørtes virkelig ikke dumt ut😊 Men, gode kjære Kristinaaa. Hvis du i nærmeste fremtid har planer om å selge den camelfargede kåpen din fra zara, så vær så snill og ta kontakt:) har lett Internett rundt etter en slik jakke uten et eneste resultat🙁😊❤️

 2. Kristina Andersen skriver:

  Martine: Åh, den blir nok ikke til salg på noe år … Haha! Min store favoitt det der, den er så fiiin og ikke minst god 😀 Men hvem vet! Kanskje Zara får den inn i år også? Du får bare følge med Martine! 😀

 3. Anonym skriver:

  OMG, har mammaen din lagd fløtekaramellene selv?? :O Isåfall mååå du spørre om oppskrift! Så ufattelig gode ut!! Samme med resten av bordet :p Hun gjør det så koselig <3

 4. Therese skriver:

  Hatt en vennine på besøk i dag. Vi har sett på første julefilmen for sesongen, spist første Klementin, hørt på julesanger, bakt pepperkaker og spist grøt 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *