Den store bakedagen

SANTA COOKIES IN THE MAKING ..

Velkommen til bakehuset! Haha.. Nå kan dere tro vi koser oss 🙂 Jeg og Hilde har en årlig tradisjon om at vi baker flere julekaker på samme dag, og koser oss med dette i flere timer. Julemusikk, kakao, julebrus og bare god stemning! Vi er akkurat ferdig med en gigantisk porsjon kakemenn, og har enda tre ting vi skal til med å bake. Og best av alt? Oppskriftene skal selvfølgelig deles her på bloggen i hele desember, så her er det bare å glede seg til masse godt i tiden fremover! Vi skal blant annet lage nutellafudge, altså – NAM! Hvor sykt digg ut høres ikke det ut? Jeg klarer nesten ikke vente…

Hva enn du finner på i dag, så håper jeg du har en fin lørdag! Er du også i gang med julebaksten?

18 kommentarer på “Den store bakedagen

 1. Anja skriver:

  Så koselig. Kos deg. Håper du legger ut oppskrifter snart! Jeg er ikke igang med kakebaking ennå,men i år har jeg veldig lyst til det. Har lyst til å prøve gule suksesskaker eller hva det heter!!
  Her er adventsstaker hentet fram, og litt hvit og lilla pynt.
  Kos dere videre.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Jeanette skriver:

  så koselig det ser ut! Jeg skal bake pepperkaker med familien neste helg,gleder meg! Blir en slags belønning etter noen dager med å handle ferdig julegavene

 3. Charlotte skriver:

  Ååå.. Så koselig! Selv var jeg så uendelig lei av å lese til eksamen i sted, at jeg pyntet juletre og ellers gjorde det skikkelig koselig her i leiligheten. Humøret blir jo så mye bedre med en gang det blir en liten følelse av jul også, hihi. Neste helg er eksamener unnagjort, så da blir det julebakst med mormor – det kjekkeste jeg vet <3 Håper du har en strålende helg videre, fine deg! <3

 4. Anonym skriver:

  Hei! Jeg bli glad av å bare se på mystoryen din, gleder meg virkelig til jul. Men jeg lurte på om du har noe tips til noen som sliter litt med julen også. Jeg blir virkelig glad og varm i hjertet av å se på bilder av julebaksten og lignende, men merker at angsten for julemat og kaker begynner å komme. Du virker så sprudlende og glad, hvordan er det for deg å lage så mye godt uten å bli skremt av å spise maten, hvis det gir noen mening, haha? Har et litt dårlig forhold til mat, føler det bare blir verre under julen. Hvor mye kan jeg spise før jeg virkelig legger på meg?
  Ha en fin lørdag videre <3

 5. Therese skriver:

  Har lagd karameller i dag 😊 I morgen skal det lages pepperkaker. Når jeg kommer hjem før jul skal jeg lage havreflarn, kokosmakroner, risboller, kakemenn, og nøttekyss 😊

 6. malene skriver:

  Hei:)
  Så veldig koselig ut!:)
  Lurte på hvor den rød julegenseren du hadde på på snap istad er fra?
  Håper på svar😄

 7. Kristin Antiveros skriver:

  Så koselig <3 Tradisjoner er gull verd! Jeg elsker å bake til jul, og har de siste årene til og med fått med meg mannen når vi lager pepperkaker og kakemenn! Han er ikke den første til å innrømme det, men han synes det er litt kos han også, hehe 😉 I morgen skal vi bake pepperkaker, og ungene gleder seg vilt! Gleder meg til oppskrifter, spesielt på nutella fudge!! Ha en fortsatt fin helg <3

 8. Birgitte skriver:

  Til anonym: Livet er for kort til og ikke kose seg med julebakst 🙂 For og legge på deg 1 kg fett trenger du 7000 kcal, som ikke forbrennes. I en vanlig pepperkake er det ca 20-30 kcal, spis og kos deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *