Raseriet tok juletreet

Har du noen gang hørt om noen som har klart å knekke et juletre i to? Ikke jeg heller. Frem til i går, for da klarte jeg det nemlig selv. Jeg fant ut at jeg ville sette opp juletreet og pynte litt til jul her hjemme slik at alt var klart til første søndag i advent. Men jeg burde jo virkelig kjenne meg selv godt nok nå til å vite at jeg ikke er kapabel til å styre med sånt på egenhånd. Slår du opp ordet utålmodig i ordboka, er jeg ganske sikker på at du finner Kristina Andersen synonymt. Uansett, juletreet ville ikke samarbeide med meg når jeg skulle sette det opp, og lunta til denne jenta er jo ikke akkurat lang – så det endte ikke overraskende med at jeg i fult sinne brukte makt for å få skrudd det forbanna juletreet sammen. Vel, kort fortalt endte hele greia med at det splitter nye treet mitt til tusen kroner brakk i to og endte i søppeldunken. Lurer på om jeg skal ønske meg sinnemestringskurs i julegave i år, det er liksom ikke hver dag jeg hører om noen som har fått raserianfall pga et juletre….

Flaks for meg at det var flere slike grønne tålmodighetsprøver på lager, så enda ett ble med meg hjem og på forsøk nummer to gikk det i hvert fall bra nok til at treet til slutt kom opp. Hoi hoi! Så da blir heldigvis det jul i år også 😉


OUTFIT FROM EARLIER THIS WEEK

SHEIN SKJORTE – NLY BOOTS – BIKBOK SKJERF – MICHAEL KORS KLOKKE – YSL VESKE

13 kommentarer

 1. Hei. Hvor står vinneren til Black Friday konkuransen du la ut her om dagen ?

 2. LisaLDN

  Hahaha, so fantastisk morsomt! Håper du ikkje er irritert enno, og kan le av det i ettertid 🙂

 3. Åh, tro meg, jeg hadde klart nøyaktig det samme! Er egentlig helt utrolig at jeg ikke har klart å ødelegge et eneste juletre ennå, faktisk virkelig helt utrolig!

 4. Therese madelen

  Hehe så søt du er!! Kjipt at treet ble ødelagt og at du måtte kjøpe nytt da, men ble en litt humoristisk historie av det da:p kjenner meg så godt igjen, har aldri knekt et juletre da vel og merke men har null tolmodighet og har ødlagt en del ting igjennom årene som følge av det!

  Utrolig fint antrekk foressten:)

  Ha en super helg fine deg :)!

 5. Kristina Andersen

  Therese madelen: Haha! God helg, søta <3 Du får pakke i posten ila neste uke 😀 Stor klem

 6. Kristina Andersen

  Kari: Vinneren ble Anniken, og hun er kontaktet 🙂

 7. Ååå! Jeg synes den blusen/skjorta på har på deg på bildet er sååå fin 😀 Prøvde å finne den på nettsida, men den er kanskje ikke sesongens?

 8. Kristina Andersen

  Maren: Det er sesongens, jo 🙂 Den er i nettbutikken enda 🙂

 9. Ragnhild

  Åhhhhhh….du har så god smak i klær!!! Kan du legge ut link til blusen pliiiiiis? Finner den ikke på nettsiden! Og hvilken str har du?

 10. hanniva

  Så fin outfit! 🙂

 11. Caroline Myhre

  Så utrolig fint outfit 🙂

 12. Du har så fin klesstil! Lurer litt på hvor du kjøper YSL vesken? 🙂 Ha en fin dag!

 13. Jeg finner heller ikke blusen, og syns den var veldig fin! Husker du hve den heter?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *