Raseriet tok juletreet

Har du noen gang hørt om noen som har klart å knekke et juletre i to? Ikke jeg heller. Frem til i går, for da klarte jeg det nemlig selv. Jeg fant ut at jeg ville sette opp juletreet og pynte litt til jul her hjemme slik at alt var klart til første søndag i advent. Men jeg burde jo virkelig kjenne meg selv godt nok nå til å vite at jeg ikke er kapabel til å styre med sånt på egenhånd. Slår du opp ordet utålmodig i ordboka, er jeg ganske sikker på at du finner Kristina Andersen synonymt. Uansett, juletreet ville ikke samarbeide med meg når jeg skulle sette det opp, og lunta til denne jenta er jo ikke akkurat lang – så det endte ikke overraskende med at jeg i fult sinne brukte makt for å få skrudd det forbanna juletreet sammen. Vel, kort fortalt endte hele greia med at det splitter nye treet mitt til tusen kroner brakk i to og endte i søppeldunken. Lurer på om jeg skal ønske meg sinnemestringskurs i julegave i år, det er liksom ikke hver dag jeg hører om noen som har fått raserianfall pga et juletre….

Flaks for meg at det var flere slike grønne tålmodighetsprøver på lager, så enda ett ble med meg hjem og på forsøk nummer to gikk det i hvert fall bra nok til at treet til slutt kom opp. Hoi hoi! Så da blir heldigvis det jul i år også 😉


OUTFIT FROM EARLIER THIS WEEK

SHEIN SKJORTE – NLY BOOTS – BIKBOK SKJERF – MICHAEL KORS KLOKKE – YSL VESKE

13 kommentarer på “Raseriet tok juletreet

 1. Anonym skriver:

  Åh, tro meg, jeg hadde klart nøyaktig det samme! Er egentlig helt utrolig at jeg ikke har klart å ødelegge et eneste juletre ennå, faktisk virkelig helt utrolig!

 2. Therese madelen skriver:

  Hehe så søt du er!! Kjipt at treet ble ødelagt og at du måtte kjøpe nytt da, men ble en litt humoristisk historie av det da:p kjenner meg så godt igjen, har aldri knekt et juletre da vel og merke men har null tolmodighet og har ødlagt en del ting igjennom årene som følge av det!
  Utrolig fint antrekk foressten:)
  Ha en super helg fine deg :)!

 3. Maren skriver:

  Ååå! Jeg synes den blusen/skjorta på har på deg på bildet er sååå fin 😀 Prøvde å finne den på nettsida, men den er kanskje ikke sesongens?

 4. Ragnhild skriver:

  Åhhhhhh….du har så god smak i klær!!! Kan du legge ut link til blusen pliiiiiis? Finner den ikke på nettsiden! Og hvilken str har du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *