DIY: Den perfekte vertinnegave

Tiden vi er i nå byr titt og stadig på koselige sammenkomster med de man er glad i, og ofte syns jeg det kan være hyggelig å ta med en liten oppmerksomhet til de som lager selskapet. En vertinnegave er både en fin oppmerksomhet, men også en hyggelig måte å vise at man setter pris på personen. Jeg har begynt å bli litt lei av standardgaven, som ofte blir en bukett roser eller en julestjerne. Så hvorfor ikke lage noe hjemmelaget, som smaker supergodt og er litt ekstra koselig?

HJEMMELAGET MUSLI OG RØRTE JORDBÆR

DEN PERFEKTE GAVE TIL NOEN DU ER GLAD I

Her har jeg kjøpt to søte krukker, mine er fra Green Gate og jeg syns de var riktig så fine. Slike krukker finner du overalt, så det er bare å ta seg en bytur og velge ut de du syns er finest. Ikke glem en liten pose også da, som du kan levere gaven din i!

Enklere blir det ikke! Legg krukkene oppi en fin pose, og du har en ekstra spesiell vertinnegave som jeg er helt sikker på at blir satt pris på. Hjemmelaget granola, yoghurt og rørte jordbær er noe av det beste jeg ha til frokost, og jeg vil tro at heldiggrisen som får gaven din vil si seg enig. Det er så koselig å lage ting selv, og spør du meg – så betyr slike ting ekstra mye

15 kommentarer på “DIY: Den perfekte vertinnegave

  1. Marit skriver:

    Kjempe bra og fint innlegg! Å så nydelige bilder!:-) Tar bilder selv, så hadde satt stor pris på om du tok en titt innom min blogg!:-) God torsdag!:-)

  2. Anonym skriver:

    åh takk, skal lage granola til meg selv 🙂 du burde prøve å varme opp fryste jordbær i mikroen slik at de blir lunken/varm, blande vaniljekesam/vaniljeyoghurt og toppe med hjemmelaget granola! 🙂 kjempe godt 🙂

  3. Maren skriver:

    Kjempe smart Kristina 🙂 tror jeg skal lage dette og gi bort i år 🙂 Et tips er jo at du får kjøpt sånne krukker veldig billig på ikea, så kan man pynte de med et fint bånd:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *