DIY: Den perfekte vertinnegave

Tiden vi er i nå byr titt og stadig på koselige sammenkomster med de man er glad i, og ofte syns jeg det kan være hyggelig å ta med en liten oppmerksomhet til de som lager selskapet. En vertinnegave er både en fin oppmerksomhet, men også en hyggelig måte å vise at man setter pris på personen. Jeg har begynt å bli litt lei av standardgaven, som ofte blir en bukett roser eller en julestjerne. Så hvorfor ikke lage noe hjemmelaget, som smaker supergodt og er litt ekstra koselig?

HJEMMELAGET MUSLI OG RØRTE JORDBÆR

DEN PERFEKTE GAVE TIL NOEN DU ER GLAD I

Her har jeg kjøpt to søte krukker, mine er fra Green Gate og jeg syns de var riktig så fine. Slike krukker finner du overalt, så det er bare å ta seg en bytur og velge ut de du syns er finest. Ikke glem en liten pose også da, som du kan levere gaven din i!

Enklere blir det ikke! Legg krukkene oppi en fin pose, og du har en ekstra spesiell vertinnegave som jeg er helt sikker på at blir satt pris på. Hjemmelaget granola, yoghurt og rørte jordbær er noe av det beste jeg ha til frokost, og jeg vil tro at heldiggrisen som får gaven din vil si seg enig. Det er så koselig å lage ting selv, og spør du meg – så betyr slike ting ekstra mye

15 kommentarer

 1. veldig kreativt! og sikkert godt også :))

 2. Elisabeth Holm

  Så koselig ide 🙂 Vakre bilder også 🙂

 3. Kjempe bra og fint innlegg! Å så nydelige bilder!:-) Tar bilder selv, så hadde satt stor pris på om du tok en titt innom min blogg!:-) God torsdag!:-)

 4. åh takk, skal lage granola til meg selv 🙂 du burde prøve å varme opp fryste jordbær i mikroen slik at de blir lunken/varm, blande vaniljekesam/vaniljeyoghurt og toppe med hjemmelaget granola! 🙂 kjempe godt 🙂

 5. Camilla

  Hvor er den fine vasen fra?

 6. Så smart gave, og langt i fra oppbrukt!

 7. Ragnhild Adventskalender

  Hjemmelagde spiselige gaver er det koseligste, både å gi og å få!!

 8. Kathrine Louise

  Så utrolig fint og koselig! 🙂

 9. Kristina Andersen

  Ragnhild Adventskalender: Helt sant! 😀

 10. Kristina Andersen

  Camilla: Mille Moi 🙂

 11. Kristina Andersen

  Mari: Suuupergodt! Må prøves altså 😀 Mmm!

 12. Studentfruene

  For en genial idé 😀 Dette må jeg prøve!

 13. Kjempe smart Kristina 🙂 tror jeg skal lage dette og gi bort i år 🙂 Et tips er jo at du får kjøpt sånne krukker veldig billig på ikea, så kan man pynte de med et fint bånd:)

 14. susannecasandra

  kan man kjøpe den fine vasen på hansen og co Kristina ?

 15. Kristina Andersen

  susannecasandra: Jepp 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *