BLACK WEEKEND

annonse

I morgen braker den verdenskjente Black Friday løs, dagen hvor gode kupp kan gjøres over nett. Vita Liberata har bestemt seg for å slå på stortromma dette året, og har knallet til med BLACK WEEKEND, som betyr supre tilbud helt frem til søndag. Så her er det bare å slå seg løs! Under kommer mine personlige favoritter, som jeg har fortalt dere om flere ganger før. Men nå som det er tid for julegavehandel og mange er i tvil om hva man bør kjøpe, så forteller jeg gjerne igjen 🙂

JULEGAVESETT

Dette settet er så fint, og den perfekte julegave til alle jenter som liker å ha en fin brunfarge vinter som sommer. Dette gavesettet kommer i to forskjellige nyanser, dark som er den mørkeste og medium som er litt lysere. Jeg foretrekker dark, da denne gir den desidert dypeste og fineste fargen i mine øyne. Oppi denne herlige boksen finner du en selvbruningskrem til ansikt, selvbrunings-mousse til kropp, samt en tanning mitt til å påføre sistnevnte med. Verdien på dette flotte gavesettet er 857 kroner, men nå er det nedsatt til 649,-. Anbefales på det varmeste fra meg, dere vet jo godt hvor ekstremt glad jeg er i Vita Liberata sin selvbruning. Når selveste Kim Kardashian bruker den fast, så sier det seg nesten selv hvor god den faktisk er 😉

CAPTURE THE LIGHT

Dette er en genial liten sak, som jeg alltid har liggende i sminkeveska mi. Capture The Light er en farget askepottkrem, som gir en lett og fin glød til både ansikt og kropp. Den har lett dekkevne, og diskré skimrende lys-reflekterende egenskaper. Jeg bruker denne under foundation, og den er SÅ vanvittig fin på huden med gløden den gir! Dersom du bare ønsker å bruke denne og ikke noe over for å få en mest mulig naturlig look, fungerer det også helt ypperlig. Denne kremen er det også masse fukt i, noe som er et must nå som vinteren er her og huden fort blir både kall og tørr.

GET YOUR CHRISTMAS GLOW ON

Stikk innom Hexashop.no for flere gode rabatter, som varer helt frem til søndag!Her finner du varer nedsatt fra 10 – 60%

2 kommentarer på “BLACK WEEKEND

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *