Filmtips: a little bit of heaven

A Little Bit Of Heaven så jeg på søndag, og den var så utrolig fin at jeg bare må tipse dere om den. Dette er en skikkelig amerikansk romantisk komedie, som både får deg til å le og gråte. I tillegg setter denne filmen ting ordentlig i perspektiv, da den virkelig minnet meg på hvor viktig det er å sette pris på alt og alle man har i livet sitt. For plutselig kan ting snu, livet er skjørt og man vet faktisk aldri hva som venter neste dag. Denne filmen anbefales virkelig, og du finner den på Netflix

The real love of Marley’s life is her dog Stanley. Until something changes everything..

Filmen handler om gladlaksen Marley, en sprudlende karrierekvinne som elsker alt livet har å by på. Hun er en typisk singeljente, hun tror ikke på ekte kjærlighet og mener at man fint kan leve lykkelig i alle sine dager uten en mann ved sin side. Marley koser seg med vennene sine, ler høyest av alle og har en hverdag fylt med glede. Men så opplever Marley alle menneskers store skrekk, hun får påvist kreft. Plutselig begynner hun å tenke over alle ting hun enda ikke har fått oppleve, som en skikkelig forelskelse. Inn i bildet kommer Julian, Marley sin lege som hun til sin store forskrekkelse forelsker seg i. I tillegg møter hun Gud, som gir henne tre siste ønsker før hun skal dø. I filmen får vi følge Marley mens hun prøver å overvinne frykten for å dø, beholde livsgnisten og samtidig sette pris på alt hun har i livet. Kan kjærligheten være den aller beste medisinen?

14 kommentarer på “Filmtips: a little bit of heaven

 1. Silje skriver:

  Åååh denne så kjempe koselig ut! Skal definitivt skrive den ned, og se den en dag! Tusen takk for filmtips, håper kvelden din er super fin, vakre deg!<3

 2. Inger-Lise Olset skriver:

  Hei! Liker filmtipsene dine. Lurt på om du hadde sett følgende (om ikke vil jeg anbefale deg å se dem, tror virkelig de vil falle i smak):
  – girl, interrupted (gjennombruddsfilmen til Angelina Jolie)
  – the green mile
  – reqiuem for a dream (meget sterk film)
  – donnie darko (filmen hvor Jake Gyldenhaal ble oppdaget)
  – danny the dog (ser kanskje ut som en typisk martial art-film, men er virkelig en sterk film med en god historie)
  – sarahs nøkkel
  – pay it forward (første store filmen til Haley Joel Osment, var rett etter denne han fikk rollen i den sjette sans såvidt meg bekjent. I tillegg er Kevin Spacey genial i denne)
  For all del – det er kanskje ikke noen av dem so mhadde havnet på topp 5- listen min. Men jeg antar du har sett veldig mange av de andre filmene sø jeg gidder ikke anbefale filmer jeg vet/antar du har sett. Men dette er kanskje litt mer spesielle filmen som ikke «alle» har sett, men som jeg tror vil falle i smak. 🙂

 3. Kristina Andersen skriver:

  Inger: Takk for tips, Inger! Disse skal jeg sjekke ut 🙂 The Green Mile har jeg sett, og jeg digger den. Fantastisk god film!

 4. Janne skriver:

  Denne filmen har jeg ikke sett så takk for tips, den skal sees i nærmeste fremtid! 😀
  anbefaler også pay it forward som har blitt nevnt over her! veldig fin film. Så også nettopp en film på netflix som het Lawless som var ganske kjekk, Tom Hardy er en av hovedrolleinnhaverene 🙂
  Ha en fin dag videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *