B r r r …

THOSE FRESH WINTER DAYS ..

Ingen tvil om at kulda har satt inn! Og av redsel for å bli syk, kler jeg skikkelig på meg og sørger for å holde meg varm hele dagen. Lag på lag med ull, en stor kåpe, skinnhansker og varme boots er en stor favoritt hos meg i vinter, da er det ingen fare for at jeg fryser når det blir lange dager på farten. Hvordan har dere det, godtfolk? Jeg forsov meg med to timer i dag, og våknet med et pang rett før klokken slo åtte. Sånt får man panikk av, i hvert fall når dagens agenda er fullstappet. Men får ta det som et hint til at jeg kanskje trengte litt ekstra søvn, hehe 🙂 I dag står det to møter på planen, før den faste onsdags-jobbingen med min lillebror. Så får jeg besøk av takstmann i leiligheten, mye som skal gjøres klart før den legges ut på markedet. Og i kveld, da blir det fotballkamp på Sør Arena. Ser for meg at det blir en kald fornøyelse.. Men, heia Start!

Vi sees igjen litt senere, enn så lenge må du ha en super start på onsdagen din

ZARA KÅPE & JEANS – SIXTYSEVEN SKO – CELINE VESKE – TIGER OF SWEEDEN GENSER

26 thoughts on “B r r r …

 1. Elin says:

  Har gått til innkjøp av et par Timberland boots…De er sykt digge, varme og gode å gå i…Passer til alt..Skal kjøpe par i hvite også.

 2. Lisbeth says:

  Vakre, vakre deg <3 Du stråler virkelig for tiden!! Likte veldig godt antrekket, så ut som det passet fint til en kald dag… Håper du får en fin dag videre! Stor klem <3

 3. Christina says:

  Haha, dette var litt morsomt å lese! Forsov meg med to timer i dag jeg også, og våknet med et pang kl.08.00! Hektisk start på dagen kan man si.. Utrolig fine bilder av deg forresten! Du ser smahing ut som alltid 😀

 4. Toppbloggeren says:

  Hei! Så fint vinterantrekk! Jeg har skrevet et innlegg om mine (mange) favorittprodukter innen skjønnhet og hudpleie. Kan ikke du skrive litt om hvilke produkter du sverger til? Du ser så bra ut, så det hadde vært interessant! Klem fra Toppblogger1 🙂

 5. Therese says:

  Så fin kåpe! 🙂 Jeg lurer på når innlegget om den filmen du skulle tipse om kommer? Jeg trenger sårt et filmtips. Ha en strålende onsdag og heia start!

 6. Anna says:

  Super blogg!
  Husker du navnet på kåpen? Finner den ikke på zara sin nettsinde, og den var NYDELIG!..
  Stor klem fra fast leser <3

 7. Evy Christine says:

  Heisann Kristina!:)
  Du ser fantastisk ut! Lurte bare på om du visste om Zara fortsatt selger denne kåpen! Har hatt lyst på den såå lenge og nå når jeg endelig har tatt meg råd til å kjøpe den så finner jeg den ikke!:( Ha en flott dag <3 Varme klemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *