B r r r …

THOSE FRESH WINTER DAYS ..

Ingen tvil om at kulda har satt inn! Og av redsel for å bli syk, kler jeg skikkelig på meg og sørger for å holde meg varm hele dagen. Lag på lag med ull, en stor kåpe, skinnhansker og varme boots er en stor favoritt hos meg i vinter, da er det ingen fare for at jeg fryser når det blir lange dager på farten. Hvordan har dere det, godtfolk? Jeg forsov meg med to timer i dag, og våknet med et pang rett før klokken slo åtte. Sånt får man panikk av, i hvert fall når dagens agenda er fullstappet. Men får ta det som et hint til at jeg kanskje trengte litt ekstra søvn, hehe 🙂 I dag står det to møter på planen, før den faste onsdags-jobbingen med min lillebror. Så får jeg besøk av takstmann i leiligheten, mye som skal gjøres klart før den legges ut på markedet. Og i kveld, da blir det fotballkamp på Sør Arena. Ser for meg at det blir en kald fornøyelse.. Men, heia Start!

Vi sees igjen litt senere, enn så lenge må du ha en super start på onsdagen din

ZARA KÅPE & JEANS – SIXTYSEVEN SKO – CELINE VESKE – TIGER OF SWEEDEN GENSER

26 kommentarer

 1. Karoline

  for en utrolig fin farge du har på håret !! hva slags farge er det? 🙂

 2. Har gått til innkjøp av et par Timberland boots…De er sykt digge, varme og gode å gå i…Passer til alt..Skal kjøpe par i hvite også.

 3. Heia Jerv.

 4. Utrolig fint antrekk!

  lurer på en liten ting, hvor ser du the fosters, sesong 3?

 5. Så fine bilder av deg 🙂 Nydelig antrekk 🙂

 6. LisaLDN

  Ja, blir virkelig kaldt no! I Oslo føler eg det er heilt ekstremt, men det er nok like ille over heile landet no 🙂

 7. Kristina Andersen

  fruframnes: Tusen takk!

 8. Kristina Andersen

  Ine: Tusen takk, Ine! Sesong tre så jeg på Popcorn Time 🙂

 9. Kristina Andersen

  Karoline: Det er en 4,0 mørk sjokolade 🙂

 10. Lisbeth

  Vakre, vakre deg <3 Du stråler virkelig for tiden!! Likte veldig godt antrekket, så ut som det passet fint til en kald dag… Håper du får en fin dag videre! Stor klem <3

 11. Kathrine

  Hei!

  hvor kjøpte du de posene til kalendergavene ?

  Du stråler om dagen <3 <3

 12. Christina

  Haha, dette var litt morsomt å lese! Forsov meg med to timer i dag jeg også, og våknet med et pang kl.08.00! Hektisk start på dagen kan man si.. Utrolig fine bilder av deg forresten! Du ser smahing ut som alltid 😀

 13. Karoline

  Takk for svar 🙂

 14. Toppbloggeren

  Hei! Så fint vinterantrekk! Jeg har skrevet et innlegg om mine (mange) favorittprodukter innen skjønnhet og hudpleie. Kan ikke du skrive litt om hvilke produkter du sverger til? Du ser så bra ut, så det hadde vært interessant! Klem fra Toppblogger1 🙂

 15. Kristina Andersen

  Kathrine: Hei søta! De er fra House Doctor 🙂

 16. Therese

  Så fin kåpe! 🙂 Jeg lurer på når innlegget om den filmen du skulle tipse om kommer? Jeg trenger sårt et filmtips. Ha en strålende onsdag og heia start!

 17. Kristina Andersen

  Therese: Filmtips er dagens neste innlegg 😀

 18. Heia Start!!

 19. Hei! Jeg lurte bare på hvilket solpudder du bruker? Du har sikkert skrivt det før, men det var utrolig fint 🙂

 20. Studentfruene

  Du gløder, Kristina! Blir så glad av å trykke inn på bloggen din 🙂

 21. Jeg leser bloggen din daglig og jeg blir alltid like fascinert av bildene dine! hvilket objektiv bruker du? 🙂

 22. Super blogg!

  Husker du navnet på kåpen? Finner den ikke på zara sin nettsinde, og den var NYDELIG!..

  Stor klem fra fast leser <3

 23. Hanne Mjåseth

  Nydelige bilder av deg! 🙂

  Håper dagen din har vært fin <3 Flink som står sånn på!

 24. Therese Madelen

  Du er så vakker Kristina!! Håper du har hatt en super fin dag:)

 25. du er helt nydelig!

 26. Evy Christine

  Heisann Kristina!:)

  Du ser fantastisk ut! Lurte bare på om du visste om Zara fortsatt selger denne kåpen! Har hatt lyst på den såå lenge og nå når jeg endelig har tatt meg råd til å kjøpe den så finner jeg den ikke!:( Ha en flott dag <3 Varme klemmer

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *