Stresser du med julegavene?

annonse

Dere vet jo at jeg elsker jul, og alt som har med desember å gjøre. Denne måneden er det beste som finnes! Men desember byr ikke bare på hygge og avslapping, den kan som kjent være en real utfordring når alle julegavene skal kjøpes. Og vet dere hva? Jeg har funnet redningen for oss alle! Selv er jeg en person som bruker lite apps på telefonen min, men når jeg ble tipset om tidenes ønskeliste-app, da måtte jeg bare laste den ned. Og jeg er helt frelst! Dette er uten tvil tidenes app, som dere alle må laste ned med en eneste gang. La meg fortelle deg om denne geniale saken!

DEAR SANTA …

Hver eneste år får jeg spørsmål fra familie og venner om hva jeg ønsker meg til jul, etterfulgt av spørsmål om størrelse, merke, farge og butikk. Jeg tenker nok flere kjenner seg igjen her? Hehe.. Det skjer også ofte at jeg ikke kommer på noe som helst når jeg blir spurt om nettopp juleønsker, selv om jeg dagen før hadde en real smørbrød-liste klar på nettopp dette. Derfor ender jeg ofte opp med å si de samme ønskene til alle som spør, noe som igjen betyr at det ofte kan ligge samme gaver under juletreet. But not anymore! Det er her appen kommer inn i bildet, og seriøst – denne er helt genial! Jeg har allerede lagt opp årets juleønsker på den, og fått familien til å laste ned samme app. Slik er vi blitt venner, og de kan nå se alt jeg ønsker meg. Så her slipper vi alle stress om hva vi skal kjøpe til hverandre, da man enkelt klikker seg inn på appen og finner tidenes mest organiserte lister på hver eneste person sine julegaveønsker. Ganske så smart, ikke sant?

SLIK FUNGERER REGALOY-APPEN:

Man laster ned appen og legg til venner. Man legger til ønsker, bilde og skildring av produktet, samt hvor det kan kjøpes. Alle dine Regaloy-venner kan se hva man ønsker seg. Om en av vennene dine har kjøpt et av dine ønsker, kan alle utenom deg se dette. Man kan også ha felles ønskelister, som for eksempel om man skal gifte seg. Da får begge parters venner tilgang til listen.

HER kan du lese mer om appen, og HER kan du laste den ned. Med denne vil uten tvil julegavehandelen gå lettere enn aldri før 😉

18 kommentarer på “Stresser du med julegavene?

 1. Therese madelen skriver:

  Genialt! Du er veldig flink til å komme med tips og innleggene dine blir bedre og bedre, stå på kristina 🙂
  Håper denne appen er neste år også:) for i år skal jeg ikke ønske meg noe, har ikke råd til å kjøpe gaver til noen og da er det feil i mine øyne å komme meg ønsker også. Julefeiringen min er avlyst siden jeg ikke kommer meg hjem til jul. Men det kommer alltids en ny jul neste år!

 2. Kristina Andersen skriver:

  Therese madelen: Alle fortjener å få julegaver! Hvor holder du til, Madelen? Send meg adressen din på mail, så skal du få en julegave i posten av meg <3

 3. Lena skriver:

  Herregud, Kristina, er det mulig å være så godhjertet som det du er?? Jeg leste svaret ditt til Therese Madelen, og haka bare falt i gulvet og hårene på kroppen min reiste seg – helt seriøst. Du er ei skikkelig flott jente, og jeg håper alle rundt deg vet å sette pris på deg. Jeg ønsker deg alt godt og ei vidunderlig jul!
  Stor og god klem til deg!

 4. Kristina Andersen skriver:

  Anonym, Charlotte, Lena, Marte, Lena: Så snille dere er, takk for så fine ord jenter! Blir jo helt rørt jeg, og veldig glad 😀 Dere er gode!

 5. Anonym skriver:

  Kan du BLI søtere, Kristina?! Så utrolig fint gjort av deg med å ville sende gave til leseren din <3 Jeg er oppriktig glad i deg, du er bare så skjønn og god:D Og for en genial app dette er!!

 6. Miriam skriver:

  Enig med jentene over! Det er ikke ofte man møter på personer som så lett er så gavmild med andre!
  Hvor er julegenseren fra? 🙂
  Ha en fin kveld videre og en super uke!

 7. Therese madelen skriver:

  Som alle andre har kommentert over meg, du er virkelig ett fantastisk menneske! Jeg begynte å gråte av svaret ditt på kommentaren min! Flere skulle vært som deg! <3

 8. Amanda skriver:

  Eg har lest bloggen din i fleire år no! Du er det ein like stor fornøyelse! Pleier ikkje å kommentera, rett og slett fordi eg synes det er eit ork og stress av ein annan verden! men pleier å lagra innlegga fine på bloglovin! Du er ein så stor inspirasjon, og eg blir like glad over å lese bloggen din kvar dag! Forresten; lasta ned appen idag, til min kjæres store glede sidan han synes eg er ein vansklig person å handla til (ikkje at eg skjønner det, eg ønske meg jo ALT!) Håpe du får ei super førjulstid! Forresten; bloglovin og bloggen din er litt rar, får ikkje lest heile innlegga der!

 9. Ann-Julie skriver:

  Sitter på cafe midt i eksamenslesingen, men fikk virkelig tårer i øynene av at du ønsker å gi julegave til en som ikke har råd til det selv. Fantastisk! ^^, You made my day!

 10. anette skriver:

  Har heldigvis fått gjort unna de fleste gavene tidligere denne uken. . Fikk en dårlig beskjed hos legen forrige uke.. Fant en stor cyste på den ene eggstokken min,og de kunne ikke utelukke kreft😢 Må mest sannsynlig operere ut hele eggstokken. . Så måtte Gjøre unna alle gavene i en fei.. Går bare rundt og venter på operasjon. . Dårlig med julestemning her😣

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *