Mine hverdagsgleder

Jeg vet hvordan det er. Ukedagene fyker avgårde, tidsklemma byr på stadige utfordringer og den planlagte treningsøkten blir ofte bare med tanken. Hverdagen byr på små utfordringer for oss alle, derfor gjelder det å finne gleden i det nære. Det som gjør hverdagen din bra, det som gjør at det trekker litt ekstra på smilebåndet og det som gjør at du setter pris på livet. I dag tenkte jeg å starte tirsdagen med å dele mine beste hverdagsgleder med dere!

EN TELEFONSAMTALE MED NOEN JEG ER GLAD I

Etter jeg har spist frokost og fått unnagjort litt jobb, ringer jeg alltid Mommo. Dette gjør jeg hver eneste dag, rett og slett fordi det gjør meg glad! Jeg blir ordentlig glad inni meg når jeg snakker med Mommo, og liker å slå av en liten prat med henne før dagen starter ordentlig. Høre om hun har sovet godt inatt, hva planene hennes for dagen er og kanskje droddle litt om hva som skjedde i gårsdagens episode av Farmen. Haha! Nei, disse telefonsamtalene setter jeg uendelig stor pris på altså. En liten prat over telefonen med noen man er glad i daglig anbefales på det sterkeste!

EN SPASERTUR I SKOG OG MARK

Jeg er en ordentlig utejente, og trenger frisk luft hver eneste dag. Etter lange dager foran dataskjermen, syns jeg det er utrolig deilig å ta en lang spasertur utendørs. Spesielt nå på vinteren, hvor luften ute er kald og crispy. Da pakker jeg med inn i en stor parkas, tar Milo med meg og trasker rundt i kulda i en god time. Dette er noe jeg liker å unne meg hver eneste dag, enten ved lunsjtider for å få et lite avbrekk, eller som en kveldstur for å kunne sovne med røder roser i kinnene.

EN KVELD ELLER TO I SOFAKROKEN

En av de største hverdags-gledene for meg, er definitivt når alt på dagens agenda er gjort og jeg kan slappe skikkelig av når kvelden kommer. Da drar jeg gjerne dyna ut i sofaen, tenner en haug av stearinlys og koser meg skikkelig med noe gøy på tv. En kopp kakao eller te, samt en god kveldsmat ved siden av er heller ikke å forakte. Hjemmekos er noe av det beste jeg vet om!

EN GOD TRENINGSØKT

Når du trener slipper kroppen løs endorfiner som hjelper på å redusere smerte, stress og gir deg en bra følelse ved deg selv. Det er umulig å finne bakdeler med å trene, og jeg elsker godfølelsen det gir meg! Når jeg er på trening er jeg 100% i min egen verden, og nyter virkelig denne alenetiden. Et lite avbrekk til å fokusere på noe helt annet enn en hektisk hverdag.

VELFYLT KJØLESKAP

Det er ganske så digg å åpne døren til eget kjøleskap, og bli møtt med alle matvarene man liker best. Hver eneste mandag unner jeg meg selv å dra på matbutikken, og kjøpe med meg alt jeg har lyst på hjem. For en luksus det er! Jeg elsker å ha et kjøleskap som byr på masse godt, slik at jeg har alt jeg har lyst på lett tilgjengelig. Da blir det automatisk mye mer hyggelig å lage mat, samt at man ikke trenger å bruke tid på å løpe til butikken hver gang man får lyst på litt snacks.

FRISKE BLOMSTER

Jeg har alltid friske blomster hjemme, som oftest går det i langstilkede roser. En liten luksus jeg unner meg, rett og slett fordi det gjør det så utrolig mye mer koselig her hjemme! Spesielt for meg som har hjemmekontor og bruker latterlig mye tid i leiligheten, så er det viktig å ha det fint og ryddig rundt meg. Dette kombinert med fine blomster, gjør meg både glad og inspirert.

Hva er dine hverdagsgleder?

16 kommentarer på “Mine hverdagsgleder

 1. LisaLDN skriver:

  Her var det masse koselig å lese! Spesielt ei god treningsøkt og ein kveld i sofakroken står høgt på mi liste og! 🙂

 2. Yngvild skriver:

  Veldig fin liste! Jeg er enig i alle punktene!
  En annen hverdagsglede for meg er å smile og være ekstra hyggelig og blid med bussjåføren, kassadamen på Rema eller andre mennesker man møter i løpet av dagen, selv om man ikke kjenner dem! Det gir en skikkelig godfølelse og kanskje gjør det dagen til den andre personen bittelitt hyggeligere også? 🙂
  Ha en fantastisk tirsdag!

 3. Silje skriver:

  Koselig innlegg 🙂
  Jeg har tips til et innlegg, men da må du være kjapp. Lag et innlegg om julekalender til mormor (som jeg så du lager), mor, venninne eller far. Gå i butikkene og ta bilder av konkrete ting man kan kjøpe. Mitt tips er 4 gaver, en hver søndag 😉

 4. Mari skriver:

  slike innlegg er så hyggelige å lese! helt enig med deg at en samtale med noen man er glad i er viktig og hyggelig i løpet av en dag, kjenner hvertfall på det etter at jeg flyttet fra trondheim til oslo, at jeg virkelig må snakke med familie hver dag!! skikkelig mammajente hahha! ellers er det så lite som en frisk tur ute, en rolig morgenstund og gode samtaler med vennene på skolen i en hektisk hverdag! og selvfølgelig den treningsøkten da, gleder meg allerede til å dra på trening i kveld å slippe løs litt endorfiner!! 😀 jeg kommenterer ekstremt sjelden på bloggen din, men er her hver dag å leser og smiler, ønsker deg tidenes fineste tirsdag <3 klem fra fast leser

 5. Kristina Andersen skriver:

  Mari: Skjønner godt du vil snakke med familien din hver dag, Mari! Det er viktig med daglig kontakt syns jeg 🙂 Koselig du la igjen en kommentar, søta! Håper tirsdagen din er fin? Klem fra Kristina

 6. Kristina Andersen skriver:

  Julie: Hahaha! Vi er ofte uvenner, men aldri mer enn fem minutt :p Jeg har bare vært alt for opptatt med jobb og stress 🙁 Skal prøve å få til en innspilling denne uka 🙂

 7. Anonym skriver:

  Så fint innlegg 🙂 Et av mine hverdags gleder er også å ringe mormor og så er det ingenting som er koseligere å besøke mormor 🙂 Da står det alltid noe godt på bordet 🙂 Mormor har hatt det veldig tøft etter hun ble enke, da morfar dø av kreft for 2 år siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *