Dear Santa.. I can explain

I dag la jeg opp en aldri så liten bestilling hos Victorias Secret, det var en god stund siden sist jeg shoppet der. Og for en gangs skyld så var det alt annet enn bikinier som gikk i handlekurven. Denne gangen ble det hoodies, pyjamaser og litt spenstig undertøy. Gleder meg til pakken kommer i posten, og jeg kan loffe rundt i myke flanell pyjamaser hele dagen. Så deilig altså! Jeg klarte selvfølgelig å glemme å bestille ekspress når jeg skulle velge fraktmåte, så pakken kommer ikke før i midten av desember ser det ut til. Men så lenge det kommer frem i god tid før julaften skal jeg si meg fornøyd, hihi!

Psssst! Jeg åpnet forresten et lite klessalg i dag, mye er allerede solgt – men det er enda noen godbiter igjen. Du kan sjekke det ut her

14 kommentarer

 1. Så mye fint! 🙂

 2. theresekristina

  Aiii kjem nok til å unne meg litt shopping der før jul ja 🙂

 3. Ingebjørg

  Hadde vært såå gøy om du og Marthe Borge (evnt. flere) hadde hatt et klessalg igjen! 😀

 4. Åå heldige deg! Håper du blir fornøyd og at du får de til tide 🙂

  Kjæresten min har burda snart og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal kjøpe.. kan du komme med tips til hva man kan kjøpe til en gutt? Både julegave og bursdagsgave?

  Hadde satt stor pris på det for står helt fast 😉

  Du er så nydelig ♡

 5. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg syns jo klokke er en helt super gave å gi til en gutt! Daniel Wellington har mange fine, og de koster ikke hele lommeboka heller 🙂 Klem fra Kristina

 6. Hei kan du lage ett innlegg om din nye Antigona?

 7. Pleier du å måtte betale toll? Mange fine ting de har altså!

 8. Kristina Andersen

  Pia: Ja, 25% av kjøpesummen 🙂

  Ada: Jepp, det kan jeg 🙂

 9. Du må si i fra når du legger ut noe på bloppis!!! Du hadde solgt unna sååå mye fint 🙂

 10. susannecasandra

  pleier du få sporingsnummer på victoria secret si nettsie ?

  har bestilt der ei gang før å da fikk jeg aldri pakka «/

 11. Cecilie

  Hei Kristina 🙂 Jeg driver å ser på VS nå og lurte på om det er veldig mye i ekstra å betale når man bestiller, toll osv? Vet det var det før, men vet ikke om det er det nå? Måtte du betale mye ekstra? 🙂

  Tusen takk for svar!!

  Klem Cecilie 🙂

 12. Kristina Andersen

  Cecilie: 25% av kjøpesummen trooor jeg 🙂

 13. Henriette

  Hei Kristina

  Tenkte jeg bare skulle si at de gangene jeg har bestilt fra VS så har pakken kommet mye før enn hva de estimerer på nettet, selvom du ikke velger ekspress. Pakkene har ofte kommet etter 5 dager omtrent, så krysser fingrene for at du slipper å vente så lenge 😊

 14. Hei, holder på å bestille den samme nattskjorten fra VS, lurte bare på hvilken størrelse jeg skulle gå for.. Beklager personlig spørsmål, men hvilken størrelse bestilte du?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *