Uken som gikk

Ukens motivasjon: Ukens motivasjon, men også utfordring, har vært jobb. Jeg er motivert til å gjøre mitt beste, og vil gjerne gjøre alle fornøyd. Jeg føler jeg mestrer det, men den siste tiden er det ingen tvil om at jobb og ønsket om å prestere best mulig har gått utover det sosiale. Men slik er det jo bare i blant 🙂 Det er uansett gøy å ha mye å gjøre, og jeg tenker hver dag på hvor heldig jeg er som lever av det jeg elsker. Bare tanken på det i seg selv, gjør meg så motivert at det nesten bobler over! Og dere lesere da, snille og gode jentene som alltid støtter meg og er så snille! Jeg er så heldig som har dere.

Ukens beste kjøp: En ny Givenchy Antigona, som jeg kjøpte når jeg var i Oslo. Den er mørk beige i fargen, og veldigveldig fin. Jeg har derimot ikke fått tatt noen bilder av den enda, men jeg skal se å få gjort det – slik at dere får sett den.

Ukens nedtur: Ukens nedtur er vel også noe jeg vet kommer til å bli en opptur ettervært, så den tanken hjelper jo litt. Det er mye forandringer på gang i livet mitt, og jeg er vel ikke helt fan av det. Men alt ordner seg til slutt 🙂

Ukens beste film: En jeg så i går, men den var såpass bra at den kommer i et eget innlegg. Gled dere!

Ukens høydepunkt: Definitivt søndagen, altså i går. For en fin dag det var! Skogstur med gode venner hele dagen, før jeg på kvelden tok turen hjem til mine foreldre for en bedre søndagsmiddag. Mommo var der selvfølgelig også, og vi koste oss en hel haug! Mamma serverte oss grillet indrefilet og baktpotet fylt til randen med masse god. Mmmm! Gleder meg allerede til neste søndag, for da er det endelig FØRSTE SØNDAG I ADVENT! Iiiih, som jeg gleder meg!

Ukens beste blogginnlegg: Ingen tvil om hvilken innlegg jeg er mest fornøyd med fra forrige uke, det er selvfølgelig innlegget mitt om pelsdyrnæringen. Du kan lese det HER, og jeg håper virkelig dette innlegg traff mange rett i hjertet. Pels er ikke bare dyremishandling, det er også så harry og flaut at jeg kan ikke forstå at folk faktisk svir av mange tusenlapper på å kjøpe dette. Fysj! Innlegget mitt er delt nesten 400 ganger på facebook, og det gjør meg virkelig kjempeglad.

Ukens mest spilte sang: Alanis Morissette – Ironic. Tenker nok mange av dere husker denne sangen fra en god del år tilbake? Haha, jeg må bare le! Jeg har nemlig hatt totalt hangup på den helt siden jeg så den nye Carpool Karaoke filmen til Justin Bieber, hvor de synger den. Skikkelig gammeldags slager, som får meg i så sykt godt humør. Og det gjør virkelig filmen under også, da! Har du sett den? Hvis ikke trykk play, og jeg garanterer deg en glad start på mandagen 🙂

15 kommentarer på “Uken som gikk

 1. Anne skriver:

  Hei Kristina!
  Du har veldig fine bryn. Har du tattovert dem? Hvor har du gjort det? Vet du om en bra plass i Kristiansand hvor en kan tattovere dem?

 2. Anonym skriver:

  Hei!
  Du sier at du er i mot pels osv, også kler du på hunden din klær og du ler av at han ikke er tilpass! Æsj nå ble jeg kvalm…

 3. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Er du seriøs eller? Milo MÅ ha på seg klær når det er minusgrader ute, hvis ikke fryser han seg halvt ihjel og blir syk.. Hvis du blir kvalm av at jeg trekker litt på smilebåndet av synet, vil jeg tro du har våknet opp på feil bein i dag 🙂

 4. Kristina Andersen skriver:

  Anne: Jeg har tattovert mine på Renates Dagspa. Men har hørt at Alexandra på Klinikk Nova er utrolig flink, så dersom jeg skulle gjort det igjen, ville jeg gått til Alexandra 🙂

 5. Charlotte skriver:

  Tror jeg dør av latter av anonym over her. Jøsses for en kommentar! Det er faktisk det dummeste jeg har lest i dag, og jeg har lest mye dumt! Det er da ikke noe i veien med å trekke litt på smilebåndet av Milo. Det er normalt! Jeg lo også! Er jeg en forferdelig person siden jeg lo av noen andre sin hund – NEI! Synes du er flink jeg Kristina. En flink blogger som står opp for dyrenes verdier, og det er fint å se <3 Stor klem!

 6. Kristina Andersen skriver:

  Charlotte: Hehe, lo ganske godt selv :p Takk snille Charlotte, koselig å høre at du syns det! Håper mandagen din har vært alle tiders 😀 Snart kommer det oppskrift på hjemmebakt grovbrød til dere. Mmmm! Bare å glede seg 😀 Hihi!

 7. cuskima skriver:

  fantastisk video, takk koste meg med den og en annen som eg fant også etterpå 🙂
  Milo må ha klær,den som sier at han ikkje må er jo helt idiot i hodet. alle hunder som ikkje er ment for vårt klima må ha klær på….er jo dyreplageri om ikkje.
  Folk som ikkje har vett burde holde munn…..sette seg inn i hundehold før de slenger med nebbet
  ha en ybergod mandag fine du og gleder meg til oppskrift på brød 🙂

 8. Kristina Andersen skriver:

  Ingvild: Her har jeg krøllet med Mast Vol 2 🙂 Video om dette tviler jeg på altså.. Krøller bare på vanlig måte, superlett 😀

 9. Stine skriver:

  Synes det er dårlig av deg å ikke ta deg tid til å svare leserene dine på kommentarer til innlegget om pelsfarmer og bruk av pels.

 10. Isa skriver:

  Altså… Min hund er også av typen liten. Hun MÅ ha klær! Hun hater det, men må. Bestevenninen min er dyrlege, og er kun godt i det i minusgrader …..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *