livet er best ute

I dag har jeg virkelig hatt en helt nydelig søndag. En søndag jeg kan leve på lenge! I dag var vi fem gode venner som pakket tur-sekkene, og la ut på en skikkelig søndagstur. Og da mener jeg ordentlig langtur, altså! Jeg er ekstremt glad i å gå turer i skog og mark, og gjør det flere ganger i uka. Men det er likevel sjeldent at jeg er ute å går i fjellene i flere timer, og tar meg tiden til å ta et skikkelig stopp med varm kakao og bål. Men det gjorde vi i dag, endelig!

Vi la turen inn til Moseidvarden i dag, en fin topp som ligger laaangt inni skogen, helt perfekt å legge turen dit dersom du vil bruke noen timer utendørs. Veien opp dit er virkelig helt magisk, spesielt nå som vinteren straks er her. Det var hvitt og frost store deler av løypa, noe som definitivt bydde på skikkelig julestemning. Manglet bare en øks, så skulle jeg definitivt hugget med meg årets juletre hjem. Haha! Det var altså så vanvittig fint, naturen i landet vårt er det virkelig ingenting som slår! Etter en lang spasertur innover, slo vi leir på toppen og rigget oss til med bål, pølser, boller og kakao. Koste oss en hel haug i solsteiken, før vi slang på oss sekkene og tuslet hjem igjen. En alle tiders søndag, men en alle tiders gjeng!

Hvordan har dagen din vært?

19 kommentarer på “livet er best ute

 1. Ida skriver:

  Hei Kristina! Ååå, ser ut som søndagen din har vært fantastisk 🙂 Ikke noe som slår en tur i skog og mark med gode venner og snacks 🙂 Selv har jeg ligget som et slakt på sofaen i dag, julebord i går 😛 #redusert
  Ha en fin søndagskveld<3

 2. Anne Mette Hansen skriver:

  Ååå, det der så helt topp ut! Heldige dere er, med så fin skog og mark rett ved heimen. Også så fine bilder, jeg blir glad av å lese/se på!
  Her går dessverre søndagen i kjærlighetssorg fra helvette. Noen tusen tårer fattigere, men samtidig noen kilo lettere (i hjertet!)
  Ha en fortsatt super søndag, super Kristina <3

 3. tovejohannee skriver:

  Dagen min har vært super! Jeg har bare sittet hjemme og sett på netflix, lest blogger, laget blogg osv. Har med andre ord bare slappet av idag 🙂 Gleder meg til og se hva morgendagen bringer!!

 4. Marthe skriver:

  Så koselig det så ut ☺️ Må bare spørre hvor du har kjøpt de skoene dine? De var skikkelig fine altså. Lett etter slike sko lenge nå 😯🙊

 5. Anonym skriver:

  Sååå koselig!! Jeg elsker slike turer, det gjør så godt for balsam og sjel:D Men har du ikke med deg Milo eller er det for langt for ham med en slik tur?? Selv har jeg vært på kjempefine turer med godgutten min idag (har stor hund selv) og bare nytt det fine været:) God klem!

 6. Kristina Andersen skriver:

  Hei til dere som spør om skoene 🙂 De er fra Euro Sko, av merket Roots. Men jeg kjøpte de for over to år siden, så usikker på om de har de der enda 🙂 Supergode og varme er de i hvert fall!

 7. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Pleier alltid å ha med meg Milo, og går lange turer med han hver dag 🙂 Men akkurat i går var det iiiiiskaldt hos oss, og da for kaldt for Milo som nesten ikke har pels å være over fire timer i skogen. Så da tok mamma han med på søndagstur heller 🙂

 8. Kristina Andersen skriver:

  Anne Mette Hansen: Stakkars deg, Anne Mette! Kjærlighetssorg unner jeg ingen :/ Sender deg en stor klem og gode tanker <3

 9. LisaLDN skriver:

  Virker som ein heil fantastisk søndag! Sjølv om eg må innrømme at eg blir litt kald av å sjå bildene.. Er ikkje heilt klar for vinter enno! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *