Et forbanna sirkus

Helgen er over før den i det hele tatt fikk begynt. Jeg lurer på hvor dagene blir av for tiden, for jeg føler jeg hele tiden gjør det samme. Morgen som kveld, ukedag som helg. Jobb. I går måtte jeg nok en gang avlyse både bursdag og jentekveld, fordi jeg ikke hadde samvittighet til å dra når jeg vet jeg har arbeid til opp under ørene. Når tøffe avgjørelser i tillegg må bli tatt og ting er litt usikkert rundt det kommende året, da blir det fort noen tårer og fustrasjon. Men alt ordner seg til slutt, jeg blir bare sliten i hodet av å måtte ta store avgjørelser som jeg egentlig er veldig usikker på og kjenne et såpass stort press av denne bransjen jeg jobber i. Jeg elsker det jeg driver med, men akkurat nå føles ting rundt meg som et forbanna sirkus.

Men i dag, dere! I dag skal dataen lukkes ned for noen timer, og jeg skal på en skikkelig skogstur med mine fine venner. Jeg sitter nok rundt et stort bål nå med kakao i koppen og koser meg masse i solsteiken, dette innlegget er nemlig forhåndsskrevet 🙂 Jeg oppdaterer dere igjen i kveld, med bilder fra søndagen min! Og du? Hva syns du om den nye headeren min? Vinglepetter som jeg er, så klarer jeg ikke en gang å bestemme meg for om jeg skal beholde denne eller gå tilbake til den gamle, så da kan dere jo tenke dere hvordan jeg er når det kommer til valg som gjelder fremtiden… Haha! Jeg er håpløs ass.

zara bukse – lindex skjorte – céline veske – bianco sko – nixon klokke

30 kommentarer på “Et forbanna sirkus

 1. Iselin skriver:

  Det du beskriver er helt normal for folk flest.. Jeg både jobber og studerer, og vet flere er i samme situasjon. Det å si nei til bursdag og være med venner er utrolig kjipt, men det er slik for veldig mange! Så du er ikke alene. Håper ting ordner seg 🙂

 2. tonjeMaa skriver:

  Kjenner så godt til den ekle følelsen av besluttningsvegring og dårlig samvittighet. Hva vis? Hva om? Hva skjer om jeg ikke? oosssvvv. så utrolig slitsomt, men heldigvis ordner ting seg tilslutt 🙂
  Syntes forresten headeren din er fantastisk fin! 🙂

 3. Sofia skriver:

  Hei:-)
  Superfin header du har nå – du må ikke bytte!!!
  Husker ikke hvilken du hadde før, men den slår umulig denne!
  Og bare stå på forresten, alt ordner seg til slutt, Kristina<3

 4. LisaLDN skriver:

  Headeren er kjempefin! 🙂 Og alt ordner seg alltid til slutt, har eg funnet ut – håper du ikkje er altfor stressa med alt som foregår 🙂

 5. anja skriver:

  Det er en kjempe fin header. Behold den!! Håper du får slappet av idag, og du må huske på at stress og mange tunge bekymringer går over etterhvert. Det er bare skikkelig tøft når det står på. Det blir bra. Jeg heier på deg, og det er det mange andre som gjør å.
  En annen ting, de skoene du hadde på deg på turen idag, på snap, hvor er de ifra? Merke? Er på utkikk etter noen gode varme vintersko som ikke blir for massive liksom!
  Tips til innlegg ; utetrening klær!!
  Ha en fantastisk søndag, her venter god familie middag etter å ha vært barnevakt for to tantebarn!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 6. Veronica skriver:

  Fin header, synes du skal beholde den 🙂 også ville jeg bare si at den skjorta var kjempefin, perfekt farge til deg! 🙂

 7. Anonym skriver:

  Hvorfor kan du ikke bare si hva det er du syns er så vanskelig å velge? Det blir et så veldig skrik etter oppmerksomhet når du gjør det på denne måten.

 8. Eirin skriver:

  Om det hjelper midt oppi alt sirkuset, så er du fortsatt en stor inspirasjon, og jeg har veldig troen på deg! 🙂
  Liker forresten den nye headeren din godt, synes du kan ha den!

 9. Kristina Andersen skriver:

  anja: Takk for oppmuntrende ord, Anja! Du er alltid så snill og god 🙂 Hvordan gikk det å være barnevakt? Ble det julefilm? Håper dere koste dere! Skoene jeg gikk med i dag er fra Roots, men det er vel godt over to år siden jeg kjøpt de 🙂 Klem

 10. Stella skriver:

  Hei Kristina, 2 spørsmål jeg håper du kan hjelpe med.
  1- har du Large eller Medium i boblevasen fra MM? Din virker så perfekt og jeg MÅ ha en sånn!
  2- Pumpkin Latte? I Krs? Hvor??
  Ha en fin Søndag og en flott uke 🙂

 11. Anja skriver:

  Bare hyggelig, liker å lese bloggen din, så da skulle det bare mangle!
  Det var veldig koselig å være barnevakt,vi koste oss. Men det går i hundre hele tiden, men det er jo det som er stas med barnevakt! Vi var på Egon, og da vi kom hjem så vi på «Frost «. Koselig!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 12. Caroline skriver:

  Kjempe fin header, alltid kjekt med en forandring 🙂
  Du er flink, ting kan ofte bli litt mye, men ordne seg alltid!
  ønsker deg en fin kveld <3

 13. Line skriver:

  Hei Kristina
  Jeg aner egentlig ikke hvor gammel du er.
  Du fremstår veldig barnslig når du lager et så stort leven på bloggen pga noen avgjørelser du er nødt til å ta i forbindelse med en blogg. Virkeligheten består i å ta valg. Hva oppnår du med å lage et leven her når du allikevel ikke sier noe om hva det handler om? Selv du burde være god nok for det. Regner meg at du ikke kommer til å svare. Viktigste er at du leser kommentaren og tenker over hvordan du ønsker å fremstå på bloggen din.

 14. Thea skriver:

  Huff.. Er ikke godt å føle man må ta store avgjørelser og for mye som foregår! Du burde ta deg noen velfortjente dager fri 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *