På date er jeg…

På kino er jeg… Latterlig ofte! Er det bare jeg som elsker kino eller? Ofte kan det virke sånn, for det er ikke få ganger jeg har tvingt med meg venner og familie for å dra på nettopp kino. Altså, jeg så Bølgen tre ganger på kino liksom. Trenger jeg si mer? Hvem enn som skulle se den kastet jeg meg med, kino er kino – uansett om jeg har sett filmen før eller ikke. Haha!På stranden er jeg… Mer i vannet enn på land. Og hvis jeg er på land, da hører jeg enten på musikk eller leser bok. Strandlivet er deilig ass! Og heldigvis for meg, blir det to ukers med strandliv i Thailand før året er omme. Det gledes!Hos tannlegen er jeg… Rusa på beroligende, men likevel livredd. Vi husker vel alle hva som skjedde sist jeg var hos tannlegen? Det hjalp jo ikke akkurat på skrekken min å dra ut fire visdomstenner på en gang. Fy søren for et mareritt det der var! Jeg regner dessverre med at ingen har glemt disse bildene? Jeg ler meg ihjel! For en galskap..På date er jeg… Ikke. Jeg orker ikke den greia med å gå-ut-å-spise-middag-og-se-hverandre-dypt-inni-øynene den første gangen man treffes. Nei nei nei! Er det ikke mye bedre å bare spasere en tur da, ta en kjøretur eller gjøre noe litt gøyalt? Jooo!

Akkurat nå er jeg… Superglad, og klar for å dra på trening! Ukens første økt… Ikke helt etter planen kan du si, hehe!

På snapchat er jeg… Den som fint kunne funnet på å risikere livet for å få en god mystory. Kombinasjonen av at jeg selv digger min egen humor og i tillegg gjerne vil underholde dere, er til tider ekstremt dårlig. Haha! Jeg tror jeg ble født uten selvhøytidelighet, noe som ofte kommer litt for godt frem på snapchaten min..

I desember måned er jeg… Unormalt gira og så høy på livet at jeg sikkert sliter alle rundt meg ut. Haha! Jul er livet, og desember er virkelig den beste måneden i året. Jeg er glad året rundt jeg, men denne måneden overgår jeg virkelig meg selv og lykkebarometeret mitt. 

På kjøkkenet er jeg… Overhodet ikke i mit rette element, noe som irriterer meg litt, siden mamma er verdens flinkeste til å lage mat. Hvorfor har jeg ikke arvet disse skilsa? Er det noe jeg ønsker meg, så er det å få bedre tålmodighet på kjøkkenet!

Bak rattet er jeg… I følge meg selv: effektiv, rask og kontrollert. I følge andre: hissig, vimsete og ukontrollert.

På treningsstudio er jeg… Vanligvis den som alltid løfter tyngre enn hun burde, den som alltid er klar for en utfordring, og den som løper rundt som en galning med speilreflekskameraet etter ferdig økt. Nå er det derimot slutt på denne tiden for en periode, så akkurat nå er jeg bare fokusert og flink mens jeg er på trening. Nyter å være tilbake!

I klesskapet har jeg… Alt for mye klær jeg ikke bruker. Klessalg coming up!

På tivoli er jeg… Den som egentlig er livredd, men den som likevel går opp i alt. Den som skriker yoloooo for full hals i alle karusellene, og går hjem igjen med hodeverk fordi jeg som vanlig har blitt for ivrig til mitt eget beste.

I taxien er jeg… Stille som en mus og trykkende på telefonen. Taxituren er alltid en gylden mulighet til besvaring av mails.

Forkjølet er jeg… Sikkert en gang i måneden. Snufser hele tiden jeg!

På møter er jeg… Alltid tidlig ute, fokusert, ivrig, hyggelig og målrettet. Det er derimot litt småflaut å alltid være ekstremt tidlig ute (jeg er som kjent livredd for å komme seint…), så det hender jeg henger litt i nabobutikken helt til jeg ser at møtet mitt også har dukket opp… Haha!I snopebutikken er jeg… Den som ikke eier skam. Fyller opp smågodt-posen til den nesten ikke kan lukkes, og slenger gjerne på et par sjokolader, en chipspose og noen hveteboller – bare sånn i tilfelle jeg skulle få lyst på det også. Jeg er nemlig såpass gal at jeg er stressa for å komme hjem, og angre på noe jeg ikke kjøpte med meg.. Hehehe! Better saft than sorry, si!

27 kommentarer

 1. Anette Wølner

  Haha, jeg dør av deg.

 2. missmommy.blogg.no

  Artig innlegg 🙂 ha en strålende dag 🙂

 3. Kristina Andersen

  missmommy.blogg.no: I like så, ha en super dag 😀

 4. Hei, jeg bare lurte på hvor den fine lyse grå kåpa du hadde på deg på Snap er fra?

 5. Kristina Andersen

  ada: Sheinside:)

 6. Studentfruene

  Haha, så morsomt å lese 😀 ha en super torsdag, Kristina!

 7. Anne Mette Hansen

  Hahah, jeg ler! Du er altså noe for deg selv, og jeg digger det. Skulle ønske jeg hadde en venn som deg i livet mitt, da jeg også er en sånn overgira person på mine gode dager. Ikke like ofte som deg, men, veldig høyt oppe når jeg er i godt humør, noe ingen andre jeg kjenner er! Haha!

  Ha en super dag Kristina, du er altså en gledesspreder uten like<3

 8. Hahah, åååå Kristina, dette gjorde dagen!! 😀 elska at du legger ut så masse »uhøytidelig» og at du virkelig viser din sanne person og ikkje en falsk overfladisk blogg.

  Du stråla om dagen, og levere dag etter dag! For en energiboost det er å klikke innom bloggen din i eksamenstida.

  Du har gjort en fantastisk jobb i det siste, det må du vite!

  Håpa du får en fantastisk dag!! 😀

 9. irenglede

  Takk for dagens smil. Artig innlegg. ;0)

 10. Herlig innlegg, Kristina 🙂 Digger både deg og humoren din!

 11. LisaLDN

  So morro å lese! Er heilt lik som deg både når det kjem til snopebutikken, date og kino! ELSKER kino – berre synd dei ikkje har noken form for studentpris i Oslo, har ikkje sjangs til å betale 130 kroner oftere enn eit par gonger i måneden :/

 12. Marie Wetteland

  Haha, jeg digger deg!!

  Ha en strålende dag videre:-)

 13. Morsomt innlegg!! Kos deg med ukens første økt! Og ja, vi er flere som elsker kino. Så James bond i går, veldig Kult!

  Deilig med ferie her, trent dagens første økt og er bare hjemme og slapper av nå!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 14. Ååå, gleder meg til klessalg! Du har så mye fint 🙂 Skal du forresten ha det over nett?

 15. Sara Katrin

  Hahaha..jeg ler 😂😂 yolo i karusellen ja (holdt på å skrive Jerusalem her. Ordliste ass) 😂😂 men du. Skriveleif på siste setning.. «Better saft enn safe, liksom!» pirke pirke..hihi..

  Artig innlegg da 😂😂 jeg har seriøst tårer i øynene her. 😂 😂

 16. Haha,er så godt å se at det er flere som har den samme tankegangen i snopbutikken.. Må liksom gå all in når jeg først begynner, haha!

 17. Toppbloggeren

  Så morsomt innlegg 😀 Håper ikke du blir sur om jeg lar meg inspirere til å skrive noe lignende en av dagene! Ha en fin dag, kollega!

 18. cuskima

  Bare for det,men date er ikkje middag med lys og greier….alle ting man gjør med eneten noen man blir kjent med eller sin kjære er en date…..noen dater er aktive og andre er mer romatiske, kinodate, cafedate, turdate..kanodate,ridedate..tivolidate…..still a date hvis målet er å bli mer kjent med en potensiell 🙂

 19. Kristina Andersen

  Anonym: Haha!! Godt vi er fler :p

 20. Kristina Andersen

  anja: Var den bra ja? Gøy å høre! Tenkte å dra å s den neste uk 😀 Klem tilbake til deg, og kos deg resten av dagen Anja <3

 21. Kristina Andersen

  Emma: Ordentlig gøy å høre Emma! 😀 <3

 22. Kristina Andersen

  bea: Tusen tusen takk, Bea! Det blir jeg så glad for å høre, og særlig i dag kjente jeg 🙂 Ha en fin dag snille deg <3

 23. Gleder meg til klessalg !! 😀

 24. Sara Kristine

  Veldig morsomt innlegg! Ha en fin kveld 🙂

 25. Hahaha, jeg ler.. Du er så morsom, Kristina 🙂 Det virker som du er lykkelig om dagen. Håper det stemmer. Klem til deg <3

 26. Hvor har du kjøpt den brune kåpa du har på deg?:)Den var knalltøff!!!

 27. Better saft than sorry! 😀 Haha,du er skjønn <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *